Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Malthador είπε

Σου έκανα δύο, ούτως ή άλλως σε λίγο καιρό θα ξαναμηδενίσει το counter σου! :P

Αυτά βαριέμαι χαχαχαχα! 😅

Σοβαρά τώρα - θα κάνει μεγάλο πέσιμο η Sony τουλάχιστον στο PC Gaming. Είναι η μόνη εταιρεία που δεν έχει:

- Portable

- Πάτημα στο PC Gaming.

Θα είναι all out η κίνησή της και θα το δείτε.

Όσα exclusives της φύγανε πήγανε EGS. Μιλάμε για το απόλυτο disruption tactic - και από την αντίθετη η MS στηρίζει Steam ενώ δεν είχε ποτέ λόγο. Έτσι εξηγούνται όλα.

/bookmark this.

Επεξ/σία από Inside X
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Malthador said:

500GB SSD εν έτει 2021; Φάση θα σβήνουμε data από τον SSD κάθε δεύτερη μέρα (αφού με τόσο μικρό χώρο το σβήσιμο/γράψιμο θα πάει σύννεφο);

Θα πέσει πολύ γέλιο με το εξαιρετικό support της Sony!

Ναι ενώ με 1 τερα που θα σβήνεις κάθε τέταρτη μέρα θα σωθείς 😛

• Moderators
Δημοσ.
Just now, GeorgeMan said:

Ναι ενώ με 1 τερα που θα σβήνεις κάθε τέταρτη μέρα θα σωθείς 😛

Ο SSD δίσκος έχει νόημα μόνο σε δύο περιπτώσεις:

1) Αν είναι μικρός και έχει μόνο το OS πάνω του.

2) Αν είναι τεράστιος (τουλάχιστον 2TB) για να μην χρειάζεται να γράφεις συνέχεια πάνω του.

Και 1ΤΒ πολύ λίγο είναι.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει καμια απολυτως δικαιολογια να μην μπει 1tb ssd στην χειροτερη στο ps5.

Αντε το πολυ πολυ να βγαλει και μια ακριβοτερη εκδοση 2TB.

Το ιδανικο θα ειναι να μπορει ο ιδιος ο χρηστης να εχει προσβαση στο εσωτερικο και να προσθεσει αυτος αν χρειαστει ενα μεγαλυτερο δισκο χωρις να χανει εγγυηση οπως εν μερη και στο ps4.

• Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Fulgore said:

Δεν υπαρχει καμια απολυτως δικαιολογια να μην μπει 1tb ssd στην χειροτερη στο ps5.

Αντε το πολυ πολυ να βγαλει και μια ακριβοτερη εκδοση 2TB.

Το ιδανικο θα ειναι να μπορει ο ιδιος ο χρηστης να εχει προσβαση στο εσωτερικο και να προσθεσει αυτος αν χρειαστει ενα μεγαλυτερο δισκο χωρις να χανει εγγυηση οπως εν μερη και στο ps4.

Τι 1TB πλάκα κάνουμε τώρα; Το tLoU2 θα είναι current gen game και η physical έκδοσή του θα περιλαμβάνει 2 δισκάκια, όταν θα κάνει launch το PS5 σε 1TB θα χωράνε 5 ΑΑΑ games όλα κι όλα.

• Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, Malthador said:

Τι 1TB πλάκα κάνουμε τώρα; Το tLoU2 θα είναι current gen game και η physical έκδοσή του θα περιλαμβάνει 2 δισκάκια, όταν θα κάνει launch το PS5 σε 1TB θα χωράνε 5 ΑΑΑ games όλα κι όλα.

Θύμισε μου ποσα AAA digital χωράνε στο switch σε παρακαλώ. 😛

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 minutes ago, GeorgeMan said:

Θύμισε μου ποσα AAA digital χωράνε στο switch σε παρακαλώ. 😛

Καταλαβαίνω ότι κάνεις πλάκα, αλλά επειδή παίζει γενικά το επιχείρημα «στα twins λέτε έτσι, για το Switch λέτε γιουβέτσι» υπάρχουν δύο λεπτές διαφορές. Πρώτον, το Switch είναι και φορητό με ότι αυτό συνεπάγεται αυτό στο κομμάτι της χωρητικότητας. Δεύτερον -και σημαντικότερον- τα physical games στο Switch δεν θέλουν installation (ναι, ξέρω τι θα πεις/πουν αλλά δεν με ενδιαφέρει οτι κάποια multiplatforms θέλουν extra download, μόνο exclusives παίζω στις κονσόλες μου εν γένει). Πήρα το -άθλιο από πλευράς performance- LA, το έβαλα στην κονσόλα μου και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έπαιζα. Όταν πάρω το tLoU2 στο PS4/PS5 μου ξέρω από τώρα ότι θα πρέπει να έχω ελεύθερα 100GB στον σκληρό και να περιμένω κανά μιαμισάωρο να γίνει installed πριν μπορέσω να παίξω (και αυτό στο αισιόδοξο σενάριο που δεν θα παίξει κανένα day-one 10 GB patch).

Τουλάχιστον άνιση αναλογία και σίγουρα off-topic.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Malthador είπε

Γνωριζεις οτι ολοι μας θα θελαμε να εχει 2tb ssd το ps5,οπως ολοι μας θελαμε να ειχε 1TB το ps4 πισω στο 2013,αλλα ειδαμε στην πραξη τι εγινε.

Αρα κραταω μικρο καλαθι να δουμε μπολικο χωρο day one σε Ps5.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, ADHD είπε

Εχασες εναν καταπληκτικό τιτλο imo.

Όταν η ζωή σου έχει περιορίσει τον gaming χρόνο σου στο ελάχιστο, και το backlog των must-play παιχνιδιών αγγίζει ταβάνι, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να αναλώνεις τον πολύτιμο χρόνο σου σε "must-play" παιχνίδια που δεν σου άρεσαν για τον οποιοδήποτε λόγο, και ας άρεσαν σε όλους τους άλλους.

Στο Bloodborne δεν έχασα έναν καταπληκτικό τίτλο, έχασα άνω των 30 ωρών, που με τα σημερινά μου δεδομένα είναι ενάμισης μήνας gaming, και δεν είμαι διατεθειμένος να ξανααγοράσω παιχνίδι τέτοιου genre αν το performance δεν είναι καλό.

Το Sekiro για παράδειγμα στο PC είναι σίγουρη αγορά.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 4
Δημοσ.

Παιχνίδι καταπληκτικό με άθλιο performance.Το έπαιξα κάμποση ώρα αλλά μάτωσαν τα μάτια μου και το προσπέρασα.Ευελπιστω σε αναβαθμισμένη έκδοση στο ps5 μπας κι καταφέρω να το λιώσω.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 27/9/2019 στις 5:01 ΜΜ, Gorbatsof είπε

Παιχνίδι καταπληκτικό με άθλιο performance.Το έπαιξα κάμποση ώρα αλλά μάτωσαν τα μάτια μου και το προσπέρασα.Ευελπιστω σε αναβαθμισμένη έκδοση στο ps5 μπας κι καταφέρω να το λιώσω.

e02e5ffb5f980cd8262cf7f0ae00a4a9_press-x

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι το 30 σταθερο δεν με ενοχλει αλλα το frame pacing με ενοχλουσε αρκετα στο bloodborne. Καταλαβαινω καποιους που δεν την παλεψαν. Ισως καποιους μας ενοχλει περισσοτερο απο αλλους το frame pacing. Δεν ξερω.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Shadows είπε

e02e5ffb5f980cd8262cf7f0ae00a4a9_press-x

Είχα μια φαγούρα αν το πιστεύεις ή όχι...Το frame pacing σου ξέσκιζε τα μάτια,αν εσένα δε σε ενοχλούσε είναι δικό σου θέμα.Το παιχνίδι είναι καταπληκτικό με άθλιο performance όμως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 26/9/2019 στις 5:37 ΜΜ, Inside X είπε

Θα ανταμειφθεί η υπομονή σου, θα το δεις. Βαρέθηκα να γράφω ότι αυτή η γενιά ήταν ανωμαλία, γιατί το καράβι έπρεπε να γυρίσει πλεύση και ο καπετάνιος (AMD) δεν το είχε...

Εσύ πέρνα από εδώ να τα πούμε και να γνωριστούμε και να σου απαντήσω ανάλογα αν και με το σινάφι δεν ασχολούμαι.

Ίλεος δηλαδή X10...

father gascoigne  σε ψαχνει ...εμαθες κ το σιναφι ντεμεκ εκμεκ

καλημερες γιατι ειμαστε κ κιμπαρηδες

Επεξ/σία από ileos10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...