Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάγκες μην παραγγείλετε από overshop, λάθος κάρτα έστειλαν και δεν σηκώνουν τηλέφωνα.. Θα μπλέξουμε..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Levs είπε

Μάγκες μην παραγγείλετε από overshop, λάθος κάρτα έστειλαν και δεν σηκώνουν τηλέφωνα.. Θα μπλέξουμε..

Κατάλαβες γιατί είπαμε από εξωτερικό?

Δεν σε κατηγορω,όλοι έτσι την πάθαμε(ίσως και χειρότερα) και στρώσαμε 

Δημοσ.

Η Ελλάδα έχει γίνει ένα μπουρδέλο. Όλοι κοιμούνται. Μια δουλειά είχε να κάνει αυτός που εκτελεί τις παραγγελίες.

Δημοσ.

Ναι αλλά έχετε διαφορετικη άποψη με το πια δουλειά είναι αυτή. Εσύ πιστεύεις ότι θα εκτελέσει σωστά την παραγγελία αυτός να βγάλει όσα περισσότερα λεφτά γίνεται πριν κλείσει

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα. Κάπου εδώ είχα πετύχει ένα θέμα με αυτά που χρειάζεται να κάνεις. Προστασία του καταναλωτή κτλ. Αλλά δεν θυμάμαι που ήταν 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Levs είπε

εφόσον δεν έχω ανοίξει τη συσκευασία, θα μου στείλουν τα λεφτα μου πίσω τι λες; μεσω τραπεζας;

Ναι, ακριβώς έτσι! Αρκεί να τους βρεις στο τηλέφωνο πρώτα για να συννενοηθείς. 😜 Που βρίσκεσαι? Είσαι κοντά σχετικά στο μαγαζί? Το λεω για να την πήγαινες να ξεμπερδεύεις.
Έχε υπόψην σου οτι συνήθως (στο Ελλάντα) γρήγορα σου πέρνουν τα χρήματα αλλά αργούν κάπως να στα επιστρέψουν ...συνήθως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...