Levs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μάγκες μην παραγγείλετε από overshop, λάθος κάρτα έστειλαν και δεν σηκώνουν τηλέφωνα.. Θα μπλέξουμε..
virginkiller Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μαλακια. Θέλουν προσοχή τα σκρουτζομαγαζα
Levs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Ένα σωρό τηλέφωνα και το τηλ κέντρο τους λέει ότι είναι ανοικτά 9 με 7.. ΧΑΙΡΕΤΊΣΜΑΤΑ
virginkiller Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Προσπάθησε να κάνεις δουλειά με τράπεζα η προστασία καταναλωτή.
spy94 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Levs είπε Μάγκες μην παραγγείλετε από overshop, λάθος κάρτα έστειλαν και δεν σηκώνουν τηλέφωνα.. Θα μπλέξουμε.. Κατάλαβες γιατί είπαμε από εξωτερικό? Δεν σε κατηγορω,όλοι έτσι την πάθαμε(ίσως και χειρότερα) και στρώσαμε
virginkiller Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Ναι και εγώ εξωτερικό έχω καταλήξει πλέον. Από Ελλάδα μόνο από τα μεγάλα μαγαζιά και αυτά αν έχουν προσφορα καλή και πάλι βλέπουμε
Levs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Η Ελλάδα έχει γίνει ένα μπουρδέλο. Όλοι κοιμούνται. Μια δουλειά είχε να κάνει αυτός που εκτελεί τις παραγγελίες.
virginkiller Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Ναι αλλά έχετε διαφορετικη άποψη με το πια δουλειά είναι αυτή. Εσύ πιστεύεις ότι θα εκτελέσει σωστά την παραγγελία αυτός να βγάλει όσα περισσότερα λεφτά γίνεται πριν κλείσει
Levs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Ε ναι ετσι γινεται.. αλλα γιατι να τυχει σε μενα ?
Levs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 εφόσον δεν έχω ανοίξει τη συσκευασία, θα μου στείλουν τα λεφτα μου πίσω τι λες; μεσω τραπεζας;
virginkiller Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δεν έχω ιδέα. Κάπου εδώ είχα πετύχει ένα θέμα με αυτά που χρειάζεται να κάνεις. Προστασία του καταναλωτή κτλ. Αλλά δεν θυμάμαι που ήταν
Stamer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Levs είπε εφόσον δεν έχω ανοίξει τη συσκευασία, θα μου στείλουν τα λεφτα μου πίσω τι λες; μεσω τραπεζας; Ναι, ακριβώς έτσι! Αρκεί να τους βρεις στο τηλέφωνο πρώτα για να συννενοηθείς. 😜 Που βρίσκεσαι? Είσαι κοντά σχετικά στο μαγαζί? Το λεω για να την πήγαινες να ξεμπερδεύεις. Έχε υπόψην σου οτι συνήθως (στο Ελλάντα) γρήγορα σου πέρνουν τα χρήματα αλλά αργούν κάπως να στα επιστρέψουν ...συνήθως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα