Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, linuxaki είπε

Άρα για ημερομίσθιο είναι 29,04€ μεικτά. Εγώ θα ήθελα να μάθω πόσα πχ πρέπει να δώσω στον υπάλληλο καθαρά και πόσα είναι τα ένσημα. Τα έκανα υπολογισμό και βρήκα τα καθαρά - μεικτά.

8ωρο: 726€ μεικτά το μήνα,  29.04€ την ημέρα μεικτά, 606.21€ καθαρά το μήνα, 119.79€ για τα ένσημα, 4.79€ το ένσημο την ημέρα

4ωρο: 650€ μεικτά το μήνα,  26€ την ημέρα μεικτά, 542.75€ καθαρά το μήνα, 107.25€ για τα ένσημα, 4.29€ το ένσημο την ημέρα

Δεν το έχω ψάξει καθόλου αλλά είσαι σίγουρος ότι έχουν τόσο μικρή διαφορά ο 4ωρος με τον 8ωρο υπάλληλο;Γιατί βλέπω ότι πολλοί προσλαμβάνουν 4ωρους αλλά έτσι όπως τα λες νομίζω δεν συμφέρει καθόλου..

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, andrapos είπε

Δεν το έχω ψάξει καθόλου αλλά είσαι σίγουρος ότι έχουν τόσο μικρή διαφορά ο 4ωρος με τον 8ωρο υπάλληλο;Γιατί βλέπω ότι πολλοί προσλαμβάνουν 4ωρους αλλά έτσι όπως τα λες νομίζω δεν συμφέρει καθόλου..

Βάση του πίνακα που ανέβασε ο φίλος αυτά τα αποτελέσματα βγαίνουν. Τώρα τι να σου πω και εμένα εντύπωση μου έκανε γιαυτό ανέβασα. Εκτός αν έχω κάνει κάποιο λάθος.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, linuxaki είπε

Βάση του πίνακα που ανέβασε ο φίλος αυτά τα αποτελέσματα βγαίνουν. Τώρα τι να σου πω και εμένα εντύπωση μου έκανε γιαυτό ανέβασα. Εκτός αν έχω κάνει κάποιο λάθος.

Ρε συ μπήκα και είδα τον πίνακα από περιέργεια.Εχεις κάνει λάθος (το γράφει και περίεργα όμως).Αυτό που λέει μισθός 650 δεν είναι μισθός 4ωρου αλλά 40 ώρες τη βδομάδα.Το μηδέν το έχουν γράψει σαν ο και μάλλον σε μπέρδεψε..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μίλησα πάλι με το λογιστή μου η μισθοδοσία άλλαξε από τον Φεβρουάριο του 2019.

Ο μισθός καθαρός είναι 22 ευρώ την ημέρα για 8ωρο και 10 ευρώ το ένσημο άσχετους ηλικίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...