Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Παρόλο που μένω σε κεντρικό μέρος στα Βόρεια Προάστια της Αττικής, το Google Maps δεν έχει καταχωρημένο το όνομα του δρόμου μου, με αποτέλεσμα να έχω μεγάλο πρόβλημα με υπηρεσίες delivery, courier κτλπ που χρειάζεται να εντοπίσουν το σπίτι μου.

Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ προσθέσω τον δρόμο μου στους Χάρτες;

Ανά εξάμηνο δοκιμάζω την επιλογή που έχει τo Google Maps σαν "Send Feedback", αλλά δεν δείχνει να δουλεύει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Κάνεις κλικ σε ένα σημείο του δρόμου χωρίς όνομα και σου βγάζει ένα γκρι εικονίδιο.

image.png.ab457551ad0f264c25e90760acfc945b.png

2. Κάνεις δεξί κλικ σε αυτό το εικονίδιο και επιλέγεις «Αναφορά προβλήματος δεδομένων».

image.png.7bb07b5b7c0284602d1bfc463f369c6e.png

3. Στο μενού που εμφανίζεται επιλέγεις το «Όνομα δρόμου» και εισάγεις τη σωστή ονομασία του.

image.png.ac283b0015016e16c5de790ed458c4a3.png

Αν δεν είσαι γενικά ενεργός σε διορθώσεις στο Google Maps, ενδεχομένως να μην περαστεί αμέσως η τροποποίηση και να πρέπει να επιβεβαιωθεί και από άλλους χρήστες.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Thanks 1
Δημοσ.

θα βοηθούσε να τους ανέβαζες screenshot από το google street -- αν έχει μπει μέσα -- που να φαίνεται η πινακίδα του δρόμου... 

εμένα για κάποιο διάστημα είχε εξαφανιστεί το σπίτι μου! μένω στο νούμερο 6 και το maps έβγαζε ως αποτέλεσμα μόνο το 6Α.. στο feedback που έστειλα είχα screenshot από το street που έδειχνε το νούμερο του σπιτιού και μετά από ένα διάστημα το έβαλαν πάλι! 

στην περίπτωσή σου, ίσως μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την δορυφορική εικόνα που να φαίνεται ότι εκεί υπάρχει δρόμος και υπάρχουν σπίτια.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...