Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτάω πτήσεις στο skyscanner και μου βγάζει πολλές επιλογές ανάλογα με την εταιρία, τις ώρες κτλ κτλ αλλά και πολλές επιλογές για ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο, αυτή τη φορά με διαφοροποίηση τιμής ανάλογα με το που θα κάνεις την κράτηση. Άρα σε μερικές περιπτώσεις είναι πιο φθηνό να κάνεις κράτηση, όχι στο site της αεροπορικής με την οποία θα πετάξεις αλλά σε κάποιο άλλο site πχ γραφείου κρατήσεων.

Ξέρει κάποιος για ποιό λόγο αυτή η διαφορά στην τιμή και τελικά, από που συμφέρει να κλείσεις; Υπάρχει κάποια παγίδα στην χαμηλότερη τιμή από άλλο site που δεν μπορώ να καταλάβω;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, janus5555 είπε

Κοιτάω πτήσεις στο skyscanner και μου βγάζει πολλές επιλογές ανάλογα με την εταιρία, τις ώρες κτλ κτλ αλλά και πολλές επιλογές για ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο, αυτή τη φορά με διαφοροποίηση τιμής ανάλογα με το που θα κάνεις την κράτηση. Άρα σε μερικές περιπτώσεις είναι πιο φθηνό να κάνεις κράτηση, όχι στο site της αεροπορικής με την οποία θα πετάξεις αλλά σε κάποιο άλλο site πχ γραφείου κρατήσεων.

Ξέρει κάποιος για ποιό λόγο αυτή η διαφορά στην τιμή και τελικά, από που συμφέρει να κλείσεις; Υπάρχει κάποια παγίδα στην χαμηλότερη τιμή από άλλο site που δεν μπορώ να καταλάβω;

οχι καμια παγιδα, απλα κλεισε το πιο φθηνο. γενικα στα εισιτηρια αεροπλανου υπαρχει χαος στις τιμες και τιποτα δεν ειναι ιδιο.

Δημοσ.

Οι ΟΤΑ παίρνουν μαζικά εισιτήρια αρκετά νωρίτερα και έτσι πετυχαίνουν καλύτερη τιμή. Ο μοναδικός κίνδυνος εινα να βαρέσει κανένα κανόνι το γραφείο και να μην μπορέσεις να ταξιδέψεις τελικά ( λίγο σπάνιο βέβαια). Εγώ όταν βλέπω μεγάλες διάφορες κλείνω από το γραφείο αλλά όταν η διαφορά είναι της τάξεως των 10-15€ προτιμώ απευθείας από την αεροπορική 

Δημοσ.

έχει κανείς εμπειρία από την edreams.com? βλέπω τιμές ~20-30ε κάτω από αυτή που βρίσκω στην aegean πχ και το σκέφτομαι, να το κλείσω από εκεί..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...