Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κάποιος για ποιόν λόγο στο Galaxy Apps δεν υπάρχουν πολλές δημοφιλείς εφαρμογές τύπου Facebook,  viber κτλ? 

Είναι αποκλειστικότητες του Play Store? Όταν κάνω search στο Galaxy Apps μόνο το Instagram μου βρίσκει, ουτε Facebook ουτε Viber ουτε κανένα απ τα γνωστά... Έχει μόνο κάτι εναλλακτικές μούφες από τρίτους. 

Δεν θέλω να κάνω σύγκριση, εννοείτε πως το Play Store είναι ανώτερο, απλά θέλω να μάθω τον λόγο...

Επεξ/σία από Netr0nic
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο το έχει βάλει η Samsung αδιαφορώντας αν έχει πολλές εφαρμογές ή όχι.

Απλά το βάζει για διαφήμιση και να πιάνει χώρο.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Επίσης δεν αντικαθιστά το play store.... Το βάζει η Samsung για να προωθεί τα δικά της. Αν μπορούσα θα το έσβηνα.

Απενεργοποίηση δεν γίνεται?

Δημοσ.

Στην συσκευή μου δεν μπορώ καν να το απενεργοποιήσω...

Εν τέλη ο λόγος που δεν υπάρχουν δημοφιλές apps στο Galaxy Apps (εκτός του insta) είναι γιατί η ίδια η Samsung δεν έχει βάλει αυτά τα apps απλά, σωστά? 

Δημοσ.

Μην δίνεις καθόλου σημασία στο galaxy apps. Ό,τι θέλεις θα το κατεβάζεις απο το Play store. Το galaxy apps χρησιμεύει μόνο για να κάνεις update τα ενσωματωμένα στο κινητό προγράμματα της samsung. Π.χ. samsung pay, samsung gallery κτλ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, zx1234r είπε

Ενεργοποιείται μόνο του σε άκυρες στιγμές. Μόνο αν το κάνεις root και το σβήσεις με 3rd party.

Και χωρίς root γίνεται με το ADB.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...