Netr0nic Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κάποιος για ποιόν λόγο στο Galaxy Apps δεν υπάρχουν πολλές δημοφιλείς εφαρμογές τύπου Facebook, viber κτλ? Είναι αποκλειστικότητες του Play Store? Όταν κάνω search στο Galaxy Apps μόνο το Instagram μου βρίσκει, ουτε Facebook ουτε Viber ουτε κανένα απ τα γνωστά... Έχει μόνο κάτι εναλλακτικές μούφες από τρίτους. Δεν θέλω να κάνω σύγκριση, εννοείτε πως το Play Store είναι ανώτερο, απλά θέλω να μάθω τον λόγο... Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από Netr0nic
saruman123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Το συγκεκριμένο το έχει βάλει η Samsung αδιαφορώντας αν έχει πολλές εφαρμογές ή όχι. Απλά το βάζει για διαφήμιση και να πιάνει χώρο. 1
zx1234r Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Επίσης δεν αντικαθιστά το play store.... Το βάζει η Samsung για να προωθεί τα δικά της. Αν μπορούσα θα το έσβηνα. 1
saruman123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, zx1234r είπε Επίσης δεν αντικαθιστά το play store.... Το βάζει η Samsung για να προωθεί τα δικά της. Αν μπορούσα θα το έσβηνα. Απενεργοποίηση δεν γίνεται?
zx1234r Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Ενεργοποιείται μόνο του σε άκυρες στιγμές. Μόνο αν το κάνεις root και το σβήσεις με 3rd party.
Netr0nic Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Στην συσκευή μου δεν μπορώ καν να το απενεργοποιήσω... Εν τέλη ο λόγος που δεν υπάρχουν δημοφιλές apps στο Galaxy Apps (εκτός του insta) είναι γιατί η ίδια η Samsung δεν έχει βάλει αυτά τα apps απλά, σωστά?
zx1234r Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μην δίνεις καθόλου σημασία στο galaxy apps. Ό,τι θέλεις θα το κατεβάζεις απο το Play store. Το galaxy apps χρησιμεύει μόνο για να κάνεις update τα ενσωματωμένα στο κινητό προγράμματα της samsung. Π.χ. samsung pay, samsung gallery κτλ.
saruman123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, zx1234r είπε Ενεργοποιείται μόνο του σε άκυρες στιγμές. Μόνο αν το κάνεις root και το σβήσεις με 3rd party. Και χωρίς root γίνεται με το ADB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα