Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με τις μεταφορικές διαδικασίες στην Κύπρο. Βασικά έχω λογαριασμό στο ebay και θέλω να ξεκινήσω να πουλάω αλλά δεν γνωρίζω την διαδικασία μεταφορικών. Για παράδειγμα στην Ελλάδα υπάρχει η Ελτα από όσο βλέπω, στην Κύπρο υπάρχει αντίστοιχη υπηρεσία ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά είμαι κάπως εντελώς άσχετος στο θέμα. Παρατήρησα το συγκεκριμένο site απλά δεν ξέρω πως γίνεται η διαδικασία! Για παράδειγμα θέλω να πουλήσω ένα προϊόν, αφού το βάλω για πώληση στο ebay μετά ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να κάνω; Να πακετάρω μόνος μου το προϊόν μου και να το πάω σε κάποιο courrier οποιοδήποτε;  Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Επεξ/σία από angelocdazz
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, angelocdazz είπε

Απλά είμαι κάπως εντελώς άσχετος στο θέμα. Παρατήρησα το συγκεκριμένο site απλά δεν ξέρω πως γίνεται η διαδικασία! Για παράδειγμα θέλω να πουλήσω ένα προϊόν, αφού το βάλω για πώληση στο ebay μετά ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να κάνω; Να πακετάρω μόνος μου το προϊόν μου και να το πάω σε κάποιο courrier οποιοδήποτε;  Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Εμ ποιος θα το κάνει...; Ο αγοραστής;

Με τα γραφόμενα σου υποθέτω πως θα δυσκολευτείς ή θα μπεις μέσα οικονομικά...

*αν έχεις περιορισμένο αριθμό αντικειμένων καλύτερα δες προς xe πλευρά... Αν το θες για «εμπόριο» καλύτερα να το μελετήσεις πολύ καλά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εβαυ απαιτείται πείρα για να είσαι πωλητής, το πιθανοτερο, αν εισαι άσχετος, ειναι να χασεις το αντικειμενο και μαζι και τα ταχυδρομικά

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.

Να είστε καλά παιδιά xD 

Κάτι τελευταίο .. από όσο είδα υπάρχουν διάφορα ebay σε θέμα εθνικοτήτων π.χ u.k .. u.s ... κ.α για έναν Έλληνα - Κύπριο ποιο θα ήταν το ιδανικότερο για να πουλάει η να αγοράζει;;; Κάποιος μου είπε ότι λόγο του ότι είμαι στην Κύπρο δεν μπορώ να πουλήσω στο Αμερικάνικο eBay και να δοκιμάσω στο Αγγλικό.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...