stevengreeceGR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα. Το έγραψα και στο topic της Ryanair αλλά δεν έλαβα απάντηση. Το καλοκαίρι θα πρέπει να πετάξω με τις συγκεκριμένες δύο πτήσεις. πέφτει μέσα στον Αύγουστο (δεν έχω ξαναπεταξει τέτοια ημερομηνία με αεροπλάνο ποτέ) και όπως παρατηρώ εδώ και μήνες σε περιόδους μεγάλης κινητικότητας και γιορτές πρέπει να κλείνεις τα εισητηρια αρκετούς μήνες νωρίς. Πριν 2 βδομάδες η τιμή ήταν 50+€ . Τώρα 60-70€ αξίζει η αγορά τώρα ή να περιμένω και πόσο? Ευχαριστώ https://www.google.com/flights#flt=WRO.MLA.2019-08-14;c:EUR;e:1;sd:1;t:f;tt:o https://www.google.com/flights#flt=MLA.WRO.2019-08-18;c:EUR;e:1;sd:1;t:f;tt:o
*Kopanos* Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Ποτέ δεν ξέρεις ποτέ θα βγει προσφορά για συγκεκριμένο προορισμό. Εγώ αν έβρισκα εισιτήρια 50€ με επιστροφή για Αύγουστο μήνα θα τα έκλεινα χθες. Για τι προορισμό μιλάμε αν επιτρέπεται; 2
TechnoState Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Βρότσλαβ - Μάλτα θέλει. Βάλε φίλτρα κ περίμενε λιγάκι ακόμα (Skyscanner, kayak, airfarewatchdog)... όλο κ κάτι θα πεταχτεί 1
Guerriero4 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 *Ποτέ μην αγοράζεις το Σ/Κ γιατί έχουν πιο ανεβασμένες τιμές. 1
*Kopanos* Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Guerriero4 είπε *Ποτέ μην αγοράζεις το Σ/Κ γιατί έχουν πιο ανεβασμένες τιμές. Επίσης όταν κάνεις αναζήτηση συνέχεια το ίδιο δρομολόγιο ανεβάζει τιμές γιατί δείχνει μεγάλη ζήτηση. 2
stevengreeceGR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 50€ πήγαινε έλα για Αύγουστο δεν νομίζω να παιχτεί. Στο 50αρι να ρίξουν τη μια πλευρά θα είναι κομπλέ. Έχω βάλει Google flights alert και περιμένω
john_shadow Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δοκίμασε και αυτό https://www.airhint.com/ Σου λέει αν υπάρχει πιθανότητα να πέσει η όχι 1
stevengreeceGR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, john_shadow είπε Δοκίμασε και αυτό https://www.airhint.com/ Σου λέει αν υπάρχει πιθανότητα να πέσει η όχι Το χω τσεκάρει και αυτό, ευχαριστώ. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει
dazed Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Η τιμη ειναι καλη νομιζω ακομα και στα 60 - 70€ γιατι μιλαμε για Αυγουστο. Παρακολουθω κυριολεκτικα καθημερινα τις τιμες τις Ryan και ποτε δεν εχω βρει κατι τοσο καλο για φουλ καλοκαιρινους μηνες (απο Αθηνα παντα) και, συγκριτικα αναφερω οτι, εχω πεταξει και με 4,99€ αρκετες φορες. Επειδη σκεφτομαι το Wroclaw για μετεγκατασταση, αν μενεις εκει και εχεις χρονο μπορεις να μου στειλεις μια γενικη εικονα της πολης? Για τις γυναικες ξερω, μην με κολασεις πρωι πρωι 😏
stevengreeceGR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, dazed είπε Η τιμη ειναι καλη νομιζω ακομα και στα 60 - 70€ γιατι μιλαμε για Αυγουστο. Παρακολουθω κυριολεκτικα καθημερινα τις τιμες τις Ryan και ποτε δεν εχω βρει κατι τοσο καλο για φουλ καλοκαιρινους μηνες (απο Αθηνα παντα) και, συγκριτικα αναφερω οτι, εχω πεταξει και με 4,99€ αρκετες φορες. Επειδη σκεφτομαι το Wroclaw για μετεγκατασταση, αν μενεις εκει και εχεις χρονο μπορεις να μου στειλεις μια γενικη εικονα της πολης? Για τις γυναικες ξερω, μην με κολασεις πρωι πρωι 😏 Κι εγώ καθημερινά παρακολουθώ. Αν επιτρέπεται για τι δουλειά θες να πας? Δεν μένω μόνιμα. Είμαι Ελληνοπολωνος μένω Πειραιά αλλά κάθε καλοκαίρι είμαι Πολωνία (jelenia Góra και Wrocław) για αυτό και θα πετάξω από κει για Μάλτα. . Η ζωή σε σύγκριση με εδώ έχει ανέβει απίστευτα και ας μην έχω εγκατασταθει μόνιμα. Για ότι θες στείλε σε πμ
dazed Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Κοιτα, κανονικα θα σου ελεγα να περιμενεις γιατι ολο και καποια προσφορα θα παιξει οσο πλησιαζουμε προς την ανοιξη, αλλα επειδη ειναι για Αυγουστο η πτηση δεν ξερω. Ετσι την παταω και εγω καθε χρονο και ενω θελω να παω Gdansk για τα γενεθλια μου (αρχες Αυγουστου) το αναβαλω ελπιζοντας σε καλυτερη τιμη, μεχρι που οι τιμες γινονται απλησιαστες, οποτε και μενει για του χρονου (αυτο σε λουπα τα τελευταια 5-6 χρονια) 😂 Κατα τα αλλα, ειναι η γυναικα μου απο Wroclaw και μενει ο αδερφος της μονιμα εκει. Δεν το εχω επισκεφτει ακομα αλλα ακουω τα καλυτερα. Απο Κρακοβια και Βαρσοβια παντως που εχω επισκεφτει, μενω εκπληκτος απο την ποιοτητα ζωης που χτυπαει στα ισια την Γερμανια, με τεραστιο πλεονεκτημα (για εμενα, αλλα και οσους Πολωνους το εχω συζητησει) οτι δεν εχουν το πολυαγαπημενο μας ευρω.
stevengreeceGR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, dazed είπε Κοιτα, κανονικα θα σου ελεγα να περιμενεις γιατι ολο και καποια προσφορα θα παιξει οσο πλησιαζουμε προς την ανοιξη, αλλα επειδη ειναι για Αυγουστο η πτηση δεν ξερω. Ετσι την παταω και εγω καθε χρονο και ενω θελω να παω Gdansk για τα γενεθλια μου (αρχες Αυγουστου) το αναβαλω ελπιζοντας σε καλυτερη τιμη, μεχρι που οι τιμες γινονται απλησιαστες, οποτε και μενει για του χρονου (αυτο σε λουπα τα τελευταια 5-6 χρονια) 😂 Κατα τα αλλα, ειναι η γυναικα μου απο Wroclaw και μενει ο αδερφος της μονιμα εκει. Δεν το εχω επισκεφτει ακομα αλλα ακουω τα καλυτερα. Απο Κρακοβια και Βαρσοβια παντως που εχω επισκεφτει, μενω εκπληκτος απο την ποιοτητα ζωης που χτυπαει στα ισια την Γερμανια, με τεραστιο πλεονεκτημα (για εμενα, αλλα και οσους Πολωνους το εχω συζητησει) οτι δεν εχουν το πολυαγαπημενο μας ευρω. Οπότε λες τσιμπάω την μια πλευρά στα 60€ και περιμένω λίγο για την άλλη? Αφού είπες για το Gdansk μια από τα ίδια παίζονται και εδώ. Ναι και εγώ να μετακομίσω θέλω στο μέλλον γιατί ακόμα ειμαι 18
γροσερισοπ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 με πόσο θες να πας δλδ ρε μαν και δεν τα κλεισες με 50€ με κανα 20άρι; ας λογικευτουμε 2
dazed Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, stevengreeceGR είπε Οπότε λες τσιμπάω την μια πλευρά στα 60€ και περιμένω λίγο για την άλλη? Αφού είπες για το Gdansk μια από τα ίδια παίζονται και εδώ. Ναι και εγώ να μετακομίσω θέλω στο μέλλον γιατί ακόμα ειμαι 18 Νομιζω πως ναι. Δεν εχω εικονα της πτησης που θελεις να κανεις, αν δηλαδη υπαρχουν και εισητηρια με 9,99€ συχνα πυκνα, αλλα ο Αυγουστος, και ειδικα στις ημερομηνιες που κοιτας ειναι πολυ δυσκολος μηνας. Και φοβαμαι πως και η επιστροφη θα ανεβει, μιας και ειναι πολυ καλη ημερομηνια για ληξη διακοπων.. 😐 Εγω ειμαι double score και κατι ακομα στην ηλικια, και σαν γεροντας σοφος ενα εχω να σου πω: Φυγε το συντομοτερο και μην κοιταξεις πισω ☺️
stevengreeceGR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Έκλεισα στα 60€ το πήγαινε. Το έλα είναι 70 θα περιμένω λίγο ακόμα. Θέλω να πάω πληροφορική και λόγω ζήτησης με βλέπω για Πολωνία. (Αν δεν περασω στο πανεπιστήμιο είναι σίγουρα η μόνη λύση εκεί γιατί προσλαμβάνουν και χωρίς χαρτιά μερικές εταιρείες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα