Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα.Σημερα ελαβα ενα email στο λογαριασμο μου στο gmail που λεει τα εξής: << 

You submitted a request to terminate your Gmail mail account and the process has started by our Gmail™ Team, Please give us 3 working days to close your mail account.

To cancel the termination request reply to this mail.

All files on your Gmail mail including (Inbox, Sent, Spam, Trash, Draft) will be deleted and access to your Gmail™ mail account will be Denied.

If you wish to Terminate your Email Address, you can Sign Up for a new Gmail™ account.

For further help please contact by replying to this mail.

Regards,
Gmail™ Account Services >>

Εγω δεν ζητησα ποτε να διαγραφει ο λογαριασμος μου.Τωρα τι να κανω να το σταματησω; Εστειλα σε αυτο το μυνημα απαντηση, αλλα δεν το δεχεται το συστημα και μου γυρναει πισω...

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ.

Ψεύτικο είναι. Υποτίθεται ότι στους στέλνεις και μετά ζητάνε προσωπικά σου στοιχεία, αλλά μάλλον τους έχουν κάνει αναφορά και έκλεισε ο λογαριασμός τους και γι' αυτό δεν μπορείς να τους στείλεις. Απλώς αγνόησέ το.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, infin1tyGR είπε

Ψεύτικο είναι. Υποτίθεται ότι στους στέλνεις και μετά ζητάνε προσωπικά σου στοιχεία, αλλά μάλλον τους έχουν κάνει αναφορά και έκλεισε ο λογαριασμός τους και γι' αυτό δεν μπορείς να τους στείλεις. Απλώς αγνόησέ το.

Ναι βρε παιδια λαχταρισα....Να αλλαξω κωδικο στο email μου;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, infin1tyGR είπε

Δεν χρειάζεται, εκτός αν τους έστειλες τον κωδικό σου.

οχι δεν εστειλα τιποτα απο κωδικους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ θα ελεγα προληπτικά να αλλαξεις κωδικό, ειδικά αν είναι και e-mail που το χρησιμοποιείς για δουλεία.

Επεξ/σία από *Kopanos*

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...