tolhc1234 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Γνωρίζετε άτομα που δεν πολύ μιλάνε - φαίνονται αποκομμένα; Πως νιώθετε τριγύρω τους και γι' αυτούς; (Δεν είναι τρολλ το ποστ αν θέλετε μην το χέσουμε κι αυτό, ευχαριστώ)
bromiaris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, tolhc1234 είπε Γνωρίζετε άτομα που δεν πολύ μιλάνε - φαίνονται αποκομμένα; Πως νιώθετε τριγύρω τους και γι' αυτούς; (Δεν είναι τρολλ το ποστ αν θέλετε μην το χέσουμε κι αυτό, ευχαριστώ) Εγώ έχω στην εργασία μου, δυο άτομα που είναι λες και έπεσαν στην μαρμίτα με την λογοδιάρροια… Μιλούν ακατάπαυστα.. χωρίς να τους ενδιαφέρουν αν τους ακούς, αν σε ενδιαφέρει αυτό που λένε… χωρίς να τους νοιάζει αν δεν τους δίνεις σημασία… αυτοί απλά συνεχίζουν να μιλούν για οτιδήποτε με τρομερές λεπτομέρειες… ρωτούν και απαντούν ταυτόχρονα μόνοι τους… Πόσο θα ήθελα να είχα συναδέλφους που δεν βγάζουν άχνα… 10 1
MegalosVeziris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, bromiaris είπε Εγώ έχω στην εργασία μου, δυο άτομα που είναι λες και έπεσαν στην μαρμίτα με την λογοδιάρροια… Μιλούν ακατάπαυστα.. χωρίς να τους ενδιαφέρουν αν τους ακούς, αν σε ενδιαφέρει αυτό που λένε… χωρίς να τους νοιάζει αν δεν τους δίνεις σημασία… αυτοί απλά συνεχίζουν να μιλούν για οτιδήποτε με τρομερές λεπτομέρειες… ρωτούν και απαντούν ταυτόχρονα μόνοι τους… Πόσο θα ήθελα να είχα συναδέλφους που δεν βγάζουν άχνα… Να ξέρεις άνθρωποι που μιλάνε ακατάπαυστα είναι σημάδι βαριάς κατάθλιψης. Έχω δικό μου άνθρωπο που στα 2 τελευταία χρόνια μιλούσε συνεχώς μέχρι που αυτοκτόνησε. 2 4 2
devil-ji Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσπαθησε να εξηγησεις οτι καποιοι ανθρωποι λειτουργουν με διαφορετικο τροπο/''μπουκωνουν'' με τα πολλα ερεθισματα/ειναι introverted. Οι μισοι δεν θα ακουσουν καν για τι μιλας αφου δεν εχει χαβαλε, καποιοι δεν θα καταλαβουν καν τι λες και στους ελαχιστους που θα δειξεουν ενδιαφερον για τετοια συζητηση, δυσκολο να την συνεχισοουν καθως η πλειοψηφια της παρεας θα εχει προσπερασει το θεμα/δεν θα ειναι δημοφιλες. Ετσι κι αλλιως βλεποντας τη βλακεια που υπαρχει στο μυαλο των περισσοτερων (στη χωρα μας) και τον τροπο που σκεφτονται, πιο γρηγορα απογοητευομαι παρα βρισκω κατι να πω Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από devil-ji 1
bromiaris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε Να ξέρεις άνθρωποι που μιλάνε ακατάπαυστα είναι σημάδι βαριάς κατάθλιψης. Έχω δικό μου άνθρωπο που στα 2 τελευταία χρόνια μιλούσε συνεχώς μέχρι που αυτοκτόνησε. Δεν γνωρίζω τι είναι, αλλά σε αναγκάζουν να γίνεις αντικοινωνικός γιατί δεν αντέχεται να ακούς να μιλά ο άλλος ακατάπαυστα και να πρέπει να κάνεις την δουλειά σου… Φτάνεις σε σημείο να βάζεις ακουστικά στα αυτιά μπας και καταλάβει ότι ακούς μουσική και άρα δεν μπορείς να του δώσεις σημασία, αλλά αυτοί απλά συνεχίζουν να σου μιλούν!!!!!!
papoys1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδή η δουλειά μου πάντα είχε να κάνει με πολύ κόσμο που πήγαινε και ερχόταν στο δε χώρο εργασίας υπήρχαν πάντα αρκετοί συνάδελφοι έχω γνωρίσει κόσμο από όλες τις πλευρές. Άλλους να μιλάνε πολύ όπως είπε ο bromiaris άλλους λιγότερο άλλους καθόλου και ναι άνθρωποι με κατάθλιψη όπως είπε ο MegalosVeziris συνήθως αλλά όχι πάντα μιλάνε πολύ γιατί νοιώθουν την ανάγκη να επικοινωνήσουν. Ένα θα σας πω παιδιά.Δώστε μία ευκαιρία και σε αυτούς που δε μιλάνε.Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν το διάλογο που θέλουν να επικοινωνήσουν αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο ούτε έχουν το θάρρος να το ξεκινήσουν.Προσπαθήστε να τους ξεκλειδώσετε.Θα τους βοηθήσετε πάρα πολύ. Αν από την άλλη δείτε άρνηση ε τότε μην επιμένετε,είναι από αυτούς που όντως δεν θέλουν πολλά πολλά. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από papoys1 22 3
tzelen Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Επειδή μπορεί να μην ξέρεις καλά κάποιον άνθρωπο, δεν ξέρεις πώς μπορεί να αντιδράσει, τί έχει μέσα του, κτλ. Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι, δείξε το, χωρίς να τον(ην) πιέσεις. Χωρίς να είμαι ειδικός - το τονίζω - δεν θα θεωρούσα την πολυλογία, ή το αντίθετο, ως σημάδι κατάθλιψης. Όχι από μόνο του, τουλάχιστον. Όπως είπε και ο παπούς, κάποιο άνθρωποι χρειάζονται χώρο και χρόνο για να ανοιχθούν. Η πίεση ίσως να έφερνε αντίθετο αποτέλεσμα. 2
*Kopanos* Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Εμείς οι κοινωνιοπαθείς παντως μια χαρά νιώθουμε όποιον και να έχουμε κοντα μας.
The_Judas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η υπερβολική φλυαρία πάλι επικίνδυνη είναι για ψυχικές διαταραχές. Μπορεί να είναι αναπλήρωση από κάποιες ανασφάλειες που νιώθει καποιος ή μπορεί να δείχνει και πολύ άγχος. Ομοίως βέβαια και πλήρης έλλειψη κοινωνικότητας είναι σημάδι κατάθλιψης. Αν και συνήθως σε βαριές μορφές κατάθλιψης μιλάμε για άτομα που δεν έχουν όρεξη ούτε καν για να βγουν έξω από το σπίτι ούτε για δουλειά ούτε για διασκέδαση. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από The_Judas
bromiaris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, tolhc1234 είπε Γνωρίζετε άτομα που δεν πολύ μιλάνε - φαίνονται αποκομμένα; Πως νιώθετε τριγύρω τους και γι' αυτούς; 2
kleo1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 μ αυτούς που δε μιλάνε δεν έχω κανένα πρόβλημα, τους λατρεύω.Αντιθέτως μου έρχεται να σκοτώσω μερικούς που μιλάνε σα να μην υπάρχει αύριο. Και επιπλέον τα λένε και γρήγορα, αλλάζουν θέμα κι εσύ δεν έχεις καταλάβει ακόμα για τι πράγμα μιλούν. Τους ενδιαφέρει μόνο να πουν αυτά που θέλουν, ασχέτως αν τους προσέχει κανείς ή όχι. Έχω φάει στη μάπα τέτοια άτομα, δε παλεύονται με τίποτα. 4 1
Mhlogiatros Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 13 ώρες πριν, tolhc1234 είπε Γνωρίζετε άτομα που δεν πολύ μιλάνε - φαίνονται αποκομμένα; Πως νιώθετε τριγύρω τους και γι' αυτούς; (Δεν είναι τρολλ το ποστ αν θέλετε μην το χέσουμε κι αυτό, ευχαριστώ) Αποκομμένα ; η δε γουστάρουν την ηλίθια λογοδιάρροια που είναι και της μόδας τώρα .
valkon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δεν νομίζω ότι έχω να πω και πολλά με ψιλο αδιάφορους ανθρώπους για εμένα που τυχαίνει να είμαστε στον ίδιο χώρο (π.χ. δουλειά). Κυρίως με κουράζει ότι δεν είμαι ο εαυτός μου με τους ξένους και πρέπει να βάλω την μάσκα και να μην είμαι εγώ στην ουσία. Και δεν το κάνω χρόνια τώρα, βαρέθηκα. Όχι δεν με ενδιαφέρει τι έφαγες σήμερα ή που πήγες χθες, δεν θα σου πω εγώ μη μου λες και εσύ. 1
tolhc1234 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Αποκομμένα ; η δε γουστάρουν την ηλίθια λογοδιάρροια που είναι και της μόδας τώρα . Όχι αλλά σε φάση awkward δηλαδή κάτι σαν αυτό που είπε ο papoys1 9 ώρες πριν, papoys1 είπε Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν το διάλογο που θέλουν να επικοινωνήσουν αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο ούτε έχουν το θάρρος να το ξεκινήσουν Πάντως το βρίσκω θετικότατο που δεν έκραξε κανείς, εγώ συνήθως απ΄ τα vibes νιώθω ότι με θεωρούν snob κλπ. επειδή δεν μιλάω (ή καταλαβαίνω κάτι λάθος) ή ότι μπορεί κάποιον να το εκνευρίζει αυτό. Η επομένη ερώτηση μετά απ' αυτά είναι, πώς σκατά να ξεκινήσω να μιλάω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα