rrrips Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα ξανά, ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις σας, δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω check όλες τις λύσεις σας διότι ήμουν εκτός για 4 μέρες. Τελικά από ότι φαίνεται, έφταιγαν οι μνήμες που είχαν πέσει στα 2133mhz, και μετά από ένα φορμάτ που έκανα όλα πήγαιναν πολύ smooth. Το πρόβλημα τώρα είναι οτι για κάποιο λόγο τυχαία χωρίς να κάνω ούτε εγκατάσταση νέα προγράμματα ούτε αλλαγή σε ρυθμίσεις, αποφασίζει το πισι να κάνει downgrade τις μνήμες στα 2133mhz ξανά. Weird as fuck. Τέλος πάντων, ευχαριστώ ξανά για όλες τις απαντήσεις σας και ελπίζω με λίγο Google search να βρώ λύση για τις μνήμες μου Peace out 1
azazil1190 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, rrrips είπε Καλησπέρα ξανά, ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις σας, δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω check όλες τις λύσεις σας διότι ήμουν εκτός για 4 μέρες. Τελικά από ότι φαίνεται, έφταιγαν οι μνήμες που είχαν πέσει στα 2133mhz, και μετά από ένα φορμάτ που έκανα όλα πήγαιναν πολύ smooth. Το πρόβλημα τώρα είναι οτι για κάποιο λόγο τυχαία χωρίς να κάνω ούτε εγκατάσταση νέα προγράμματα ούτε αλλαγή σε ρυθμίσεις, αποφασίζει το πισι να κάνει downgrade τις μνήμες στα 2133mhz ξανά. Weird as fuck. Τέλος πάντων, ευχαριστώ ξανά για όλες τις απαντήσεις σας και ελπίζω με λίγο Google search να βρώ λύση για τις μνήμες μου Peace out Update bios της μητρικής έκανες? Αν οχι κανε το τελευταίο απο το site της giga Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από azazil1190
forgotten Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, rrrips είπε Καλησπέρα ξανά, ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις σας, δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω check όλες τις λύσεις σας διότι ήμουν εκτός για 4 μέρες. Τελικά από ότι φαίνεται, έφταιγαν οι μνήμες που είχαν πέσει στα 2133mhz, και μετά από ένα φορμάτ που έκανα όλα πήγαιναν πολύ smooth. Το πρόβλημα τώρα είναι οτι για κάποιο λόγο τυχαία χωρίς να κάνω ούτε εγκατάσταση νέα προγράμματα ούτε αλλαγή σε ρυθμίσεις, αποφασίζει το πισι να κάνει downgrade τις μνήμες στα 2133mhz ξανά. Weird as fuck. Τέλος πάντων, ευχαριστώ ξανά για όλες τις απαντήσεις σας και ελπίζω με λίγο Google search να βρώ λύση για τις μνήμες μου Peace out οχι κατι κανεις λαθος αφου οι περισοτεροι ελεγαν οτι φταιει ο επεξεργαστης .... πηγαν να βγαλουν επεξεργαστη θηριο οτι σου κανει bottleneck την gpu, και μαλιστα ηταν και απολυτοι ....
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, forgotten είπε οχι κατι κανεις λαθος αφου οι περισοτεροι ελεγαν οτι φταιει ο επεξεργαστης .... πηγαν να βγαλουν επεξεργαστη θηριο οτι σου κανει bottleneck την gpu, και μαλιστα ηταν και απολυτοι .... Μπερδευουν την απόδοση λόγω IPC με το μπουκάλι.... 1
7nisiotis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Ο συγκεκριμένος είναι λίγο ύποπτος σε αρκετά βίντεο. Προσωπικά κοιτάω εδώ όπου κάνει συχνά αρκετές μετρήσεις με πάρα πολλά cpu/gpuδια Gamegpu.com Πχ. https://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/resident-evil-2-biohazard-re2-1-shot-demo-test-gpu-cpu κ https://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/battlefield-v-test-gpu-cpu-2018 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα