Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ξανά, ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις σας, δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω check όλες τις λύσεις σας διότι ήμουν εκτός για 4 μέρες.

Τελικά από ότι φαίνεται, έφταιγαν οι μνήμες που είχαν πέσει στα 2133mhz, και μετά από ένα φορμάτ που έκανα όλα πήγαιναν πολύ smooth.

Το πρόβλημα τώρα είναι οτι για κάποιο λόγο τυχαία χωρίς να κάνω ούτε εγκατάσταση νέα προγράμματα ούτε αλλαγή σε ρυθμίσεις, αποφασίζει το πισι να κάνει downgrade τις μνήμες στα 2133mhz ξανά. Weird as fuck.

Τέλος πάντων, ευχαριστώ ξανά για όλες τις απαντήσεις σας και ελπίζω με λίγο Google search να βρώ λύση για τις μνήμες μου :)

Peace out

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, rrrips είπε

Καλησπέρα ξανά, ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις σας, δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω check όλες τις λύσεις σας διότι ήμουν εκτός για 4 μέρες.

Τελικά από ότι φαίνεται, έφταιγαν οι μνήμες που είχαν πέσει στα 2133mhz, και μετά από ένα φορμάτ που έκανα όλα πήγαιναν πολύ smooth.

Το πρόβλημα τώρα είναι οτι για κάποιο λόγο τυχαία χωρίς να κάνω ούτε εγκατάσταση νέα προγράμματα ούτε αλλαγή σε ρυθμίσεις, αποφασίζει το πισι να κάνει downgrade τις μνήμες στα 2133mhz ξανά. Weird as fuck.

Τέλος πάντων, ευχαριστώ ξανά για όλες τις απαντήσεις σας και ελπίζω με λίγο Google search να βρώ λύση για τις μνήμες μου :)

Peace out

Update bios της μητρικής έκανες?

Αν οχι κανε το τελευταίο απο το site της giga

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.
3 ώρες πριν, rrrips είπε

Peace out

οχι κατι κανεις λαθος αφου οι περισοτεροι ελεγαν οτι φταιει ο επεξεργαστης ....

πηγαν να βγαλουν επεξεργαστη θηριο οτι σου κανει bottleneck την gpu, και μαλιστα ηταν και απολυτοι ....

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, forgotten είπε

οχι κατι κανεις λαθος αφου οι περισοτεροι ελεγαν οτι φταιει ο επεξεργαστης ....

πηγαν να βγαλουν επεξεργαστη θηριο οτι σου κανει bottleneck την gpu, και μαλιστα ηταν και απολυτοι ....

Μπερδευουν την απόδοση λόγω IPC με το μπουκάλι.... 

• Like 1
Δημοσ.

Ο συγκεκριμένος είναι λίγο ύποπτος σε αρκετά βίντεο. 

Προσωπικά κοιτάω εδώ όπου κάνει συχνά αρκετές μετρήσεις με πάρα πολλά cpu/gpuδια

Gamegpu.com

Πχ.

https://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/resident-evil-2-biohazard-re2-1-shot-demo-test-gpu-cpu

κ

https://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/battlefield-v-test-gpu-cpu-2018

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...