Nauths Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά γνωστό το πρόβλημα εδώ και πολλά χρόνια. Ξέρω ότι πλέον τρώει κλήση όποιος καταλαμβάνει χώρο με όλα τα παραπάνω. Φυσικά και δεν ψήνομαι να έχει πάρκινγκ δίπλα από το σπίτι μου και να πηγαίνω 10 τετράγωνα επάνω για να παρκάρω. Αν αφήσουμε στην άκρη το γεγονός ότι μπορεί να σου σπάσουν το αμάξι αν καλέσεις αστυνομία σε ποιον βεβαιώνουν την κλήση ρε παιδιά;
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δεν βαρεθήκατε να ανοίγετε τετοια θεματα με καφασια καρεκλες και πάρκινγκ Εγω θα σου κανω μια πρόταση, αν σε ενοχλεί τόσο, αγόρασε ενα πάρκινγκ και τέλος
Nauths Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Έχεις κάποια έκπτωση στα δημοτικά τέλη με την αγορά παρκινγκ;
Miracle Worker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Απλα πετα τα στα σκουπιδια. Υπαρχει ηδη παρομοιο πολυσελιδο νημα καπου στο υποθεμα με τα αυτοκινητα. 2
Lakou Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Προτιμώ να ψάξω και να παρκάρω κάπου ποιο μακριά από το να γυρίσω και να το βρω σπασμένο και ότι άλλο μπορεί να συμβεί..... από τον κύριο που έχει φυλαγμένη την θέση και που θα αρνηθεί τα πάντα.... έχω σταματηση πλέον να εκνευρίζομαι με τέτοια....
Nauths Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Απλα πετα τα στα σκουπιδια. Υπαρχει ηδη παρομοιο πολυσελιδο νημα καπου στο υποθεμα με τα αυτοκινητα. Που βρίσκεται;
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Nauths είπε Έχεις κάποια έκπτωση στα δημοτικά τέλη με την αγορά παρκινγκ; Οχι αλλά θα κάνεις περισσότερη οικονομία σταματώντας τα ηρεμιστικά, και θα εχεις περισσότερη ασφάλεια γιατι μπορεί να στο σπάσουν ή να στο κλέψουν
stelios18120 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Τα πιάνεις και τα πετας όλα ότι έχουν βάλει,αλλά μετά δεν παρκάρεις εκεί.... 😈😈😈
Predatorkill Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Τα πιάνεις και τα πετας όλα ότι έχουν βάλει,αλλά μετά δεν παρκάρεις εκεί.... 😈😈😈 Και θα σπασουν του επομενου ανυποψιαστου περαστικου που θα παρκαρει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα