Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Επειδή δεν μου έχει ξανατύχει και δεν θέλω να πάω ξυπόλυτος στα αγκάθια, θα ήθελα την εμπειρία σας. Έχω μία 4K ASUS MX27UQ, αγορασμένη από το γερμανικό Amazon μέσω τρίτου seller. Η αγορά έγινε τον Ιούλιο του 2017, άρα είμαι ακόμα μέσα στην (θεωρητική;) διετή εγγύηση. Η οθόνη παρουσίασε το τελευταίο τρίμηνο έντονο backlight bleed το οποίο το ανέχτηκα αλλά από την Κυριακή μετράω καμμένα pixel, τουλάχιστον 15...Σε επικοινωνία μου με τον seller αλλά και με το Amazon, μου είπαν ότι το παράθυρο για αποζημίωση ή κάτι που να μπορούν να κάνουν έχει παρέλθει και πρέπει να μιλήσω με την ίδια την Asus. Γνωρίζετε κάτι ή έχετε εμπειρία από την υποστηρίξη της Asus στην Ελλάδα για οθόνες; Φαντάζομαι δεν θα παίξει αποζημίωση αλλά αντικατάσταση του panel ή όλης της οθόνης; Το προϊόν κιόλας δεν κυκλοφορεί πλέον, έχει αντικατασταθεί νομίζω. Κάθε γνώμη/βοήθεια/εμπειρία ευπρόσδεκτη πριν τους καλέσω αύριο για να μην ακούσω μ@λ@κίες.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ αυτό ξέρω. Ότι με την Asus μιλάς μαζί τους κια την στέλνεις σε αυτούς. Όχι στον μεσαζων (Amazon). 

Για την ιστορια, την ίδια οθόνη την έχω στην αποθήκη. Είναι πάρα πολύ καλή, και δεν νομίζω να έχει αντικατασταθεί με άλλη όπως είπες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Και εγώ αυτό ξέρω. Ότι με την Asus μιλάς μαζί τους κια την στέλνεις σε αυτούς. Όχι στον μεσαζων (Amazon). 

Για την ιστορια, την ίδια οθόνη την έχω στην αποθήκη. Είναι πάρα πολύ καλή, και δεν νομίζω να έχει αντικατασταθεί με άλλη όπως είπες. 

Σε άλλο νήμα είδα ότι έχεις την MX27UC την οποία το Amazon την θεωρεί ως νεότερο μοντέλο σε σχέση με την MX27UQ μου. Ένα γράμμα αλλάζει στο τέλος αλλά ποιος ξέρει... Ελπίζω σε σωστή αντιμετώπιση από την ASUS, η οθόνη είναι διαμάντι στο 4Κ, είναι κρίμα να πάει χαμένη.

Επεξ/σία από iazriel
Δημοσ.

Το γράμμα αυτό είναι για την αμερικανική η ευρωπαϊκή έκδοση 

Update: The Asus MX27UQ is available as the Asus MX27UC in the United States, but it comes with a USB-C slot

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...