Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, κατάφερα σήμερα και έσπασα την προσωποποιημενη athenacard μου. Την λίγησα λίγο αφού δεν είχα τι να κάνω με τα χέρια μου και πάει. Τελείος ψεύτικη πάντως. Τωρα και να ενώσω τα κομμάτια δεν την βλέπει καθόλου.

Το θέμα είναι οτι έχω άλλες 26 ημέρες μέσα απο το μηνιαίο και δεν είναι οτι απλά θα βγάλω μια άλλη.

Είδα απο το site τους τι χρειάζεται για αντικατάσταση και εγώ δεν έχω το Pin, οπου φυσικά όταν την έβγαλα δεν μου το δώσανε.
Έχει κάνει κανείς αυτήν την διαδικασία με ή χωρίς pin;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lumiakias2017 είπε

Καλησπέρα, κατάφερα σήμερα και έσπασα την προσωποποιημενη athenacard μου. Την λίγησα λίγο αφού δεν είχα τι να κάνω με τα χέρια μου και πάει. Τελείος ψεύτικη πάντως. Τωρα και να ενώσω τα κομμάτια δεν την βλέπει καθόλου.

Το θέμα είναι οτι έχω άλλες 26 ημέρες μέσα απο το μηνιαίο και δεν είναι οτι απλά θα βγάλω μια άλλη.

Είδα απο το site τους τι χρειάζεται για αντικατάσταση και εγώ δεν έχω το Pin, οπου φυσικά όταν την έβγαλα δεν μου το δώσανε.
Έχει κάνει κανείς αυτήν την διαδικασία με ή χωρίς pin;

Συνηθως βαζουν ημερομηνια γεννησης π.χ. 01011980 (1/1/1980) αλλα αν δεν το θυμασαι πρεπει να βγαλεις καινουρια.Δεν υπαρχει αλλος τροπος γιατι ουτε και αυτοι μπορουν να δουν το pin σου στο συστημα για να στο πουν, ειναι κρυφο και για αυτους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...