Alex-V Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Εχω ενα dell inspiron 1525. Αποτι ειδα στην σελιδα εχει drivers για vista και xp. Δεν θελω linux. Θα ειναι οκ με 10αρια λετε?
micos000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Βάζεις και βλέπεις, αν και πιστεύω ότι θα είσαι εντάξει. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δύσκολα και με 10αρια. Για XP ή για linoux.
Alex-V Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Δύσκολα και με 10αρια. Για XP ή για linoux. εχει μπει ssd επανω και 3gb ram. ε οποτε ας κανω ενα πειραμα με τα 10αρια πρωτα. Αλλιως αναγκαστικα linux.
Alex-V Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παλουκαρια εχω προβλημα. Περασα ltsc 10 και εχω το κουλο θεμα. Μετα απο 2-3 λεπτα χωρις να κανω κατι..σαν να μπαινει σε αδρανεια το λαπτοπ. Μαυριζει η οθονη και σβηνει. Πριν που ειχε 8..δεν ξερω ποιος τα ειχε βαλει, δεν το εκανε Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από Alex-V
headbanger Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Alex-V είπε Παλουκαρια εχω προβλημα. Περασα ltsc 10 και εχω το κουλο θεμα. Μετα απο 2-3 λεπτα χωρις να κανω κατι..σαν να μπαινει σε αδρανεια το λαπτοπ. Μαυριζει η οθονη και σβηνει. Πριν που ειχε 8..δεν ξερω ποιος τα ειχε βαλει, δεν το εκανε Power Settings. φαντάζομαι ρυθμίσεις ενέργειας στα ελληνικά. Θεσε τις επιλογές στο να μην κοιμάται ποτέ
Alex-V Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, headbanger είπε Power Settings. φαντάζομαι ρυθμίσεις ενέργειας στα ελληνικά. Θεσε τις επιλογές στο να μην κοιμάται ποτέ Το εκανα. @@...ειδα το εχουνε και αλλοι αυτο το bug. κουμπωσα 7 επανω και δεν το εχει κανει μεχρι στιγμης. Αλλα θα μπλεξουμε τα μπουτια μας με τους drivers γιατι ειναι μεχρι vista. Βλεπω να του περναω linux να τελειωνει η υποθεση. Δε μπορω να του βαλω μη υποστηριζομενο λειτουργικο
headbanger Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Alex-V είπε Το εκανα. @@...ειδα το εχουνε και αλλοι αυτο το bug. κουμπωσα 7 επανω και δεν το εχει κανει μεχρι στιγμης. Αλλα θα μπλεξουμε τα μπουτια μας με τους drivers γιατι ειναι μεχρι vista. Βλεπω να του περναω linux να τελειωνει η υποθεση. Δε μπορω να του βαλω μη υποστηριζομενο λειτουργικο δεν χρειάζεσαι απαραίτητα τρίτους οδηγούς πέρα της κάρτας γραφικών ίσως. φαντάζομαι δεν το θες για games. Νομίζω τα 10 είναι σχετικά ικανά στο να περνάνε WHQL οδηγούς από μόνα τους στις αυτόματες ενημερώσεις. Πιο ακριβώς ειναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις
Alex-V Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, headbanger είπε δεν χρειάζεσαι απαραίτητα τρίτους οδηγούς πέρα της κάρτας γραφικών ίσως. φαντάζομαι δεν το θες για games. Νομίζω τα 10 είναι σχετικά ικανά στο να περνάνε WHQL οδηγούς από μόνα τους στις αυτόματες ενημερώσεις. Πιο ακριβώς ειναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις Στα 10 στο device manager ειχα πολλα θαυμαστικα, πχ κατι basic οδηγους δεν τους εβρισκε, ουτε βρηκα τριτον οδηγο. Αλλα το μεγαλο προβλημα ηταν αυτο. Στα ξαφνικα ρε παιδι μου, μαυριζε η οθονη και εμπαινε σε sleep mode. Λες και πατας το power button για να μπει σε αδρανεια. Πατουσα μετα το κουμπι και με εβγαζε απο εκει που σταματησα. Εφαγα τον τοπο στον γουγλε να βρω λυση αλλα δεν. Μιλαμε για καθαρη εκδοση απο msdn. Στα 7αρια που του εχω τωρα ειναι ρολοι. Απλα οπως ειπες και εσυ η γραφικων ειναι με τον basic driver whql και ο τριτος driver της dell που ειναι για vista δεν τον περναει. Να το αφησω ετσι λες? Να μην παω σε linux. Οχι ρε συ τι παιχνιδια? Ουτε καν. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από Alex-V
headbanger Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 οι προαιρετικές ενημερώσει τι λένε; ενα λαπτοπ που είχα σε 7 , όταν περάστικαν 10άρια εκεί βρήκε όλους τους οδηγούς. Επίσης στα θαυμαστικά, τι είδος συσκευής είναι; ο γούγλης μπορεί να φανεί χρήσιμος γιατί οι συσκευές δεν είναι αποκλειστικότιτα του μοντέλου.
Alex-V Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, headbanger είπε οι προαιρετικές ενημερώσει τι λένε; ενα λαπτοπ που είχα σε 7 , όταν περάστικαν 10άρια εκεί βρήκε όλους τους οδηγούς. Επίσης στα θαυμαστικά, τι είδος συσκευής είναι; ο γούγλης μπορεί να φανεί χρήσιμος γιατί οι συσκευές δεν είναι αποκλειστικότιτα του μοντέλου. Θαυμαστικα για το chipset ητανε. Στις προαιρετικες δεν ειχε τιποτα για την γραφικων. Ναι καταλαβαινω τι λες. Ελα ομως που το ριμαδι ειναι του 2007 λαπτοπ. Αλλα αυτο με τα 10 με κουφανε. Τωρα οσον αφορα τα 7, να τα αφησω και να μεινω με τους generic drivers? Στο device manager μονο 2 θαυμαστικα εχει που ειναι μια χαζομαρα για το wireless. Ασυμαντο δηλαδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα