Despotas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα σε όλους. Σε ένα desktop Lenovo που έχει δίσκο WD 1TB (WDC WD10EZEX το μοντέλο) υπάρχει το πρόγραμμα Lenovo Solution Center το οποίο κάθε τόσο κάνει hardware scan. Χτες έβγαλε error στο Targeted Read Test και στο SMART Short Self Test και γενικά είχα παρατηρήσει κολλήματα χωρίς λόγο στο δίσκο εδώ και κάποιες ημέρες. Στο CrystalDiskInfo λέει error C5 ενώ με το HDDScan κολλάει επίσης στο 50% στο SMART Short Self Test και λέει error with read element failed. Φαντάζομαι θα είναι bad sector. Ο δίσκος είναι εκτός εγγύησης. Το μηχάνημα έχει προεγκατεστημένα Win10 home. Υποθέτω πως αν του βάλω SSD και περάσω εκ νέου Windows δε θα έχω θέμα με το activation αλλά αν μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει.
zx1234r Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Θεωρητικά δεν θα έχεις πρόβλημα παρα μόνο αν κάνεις μεγαλύτερες αλλαγές στο hardware π.χ. αλλαγή μνημών cpu κτλ.
Salvation81 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 49 λεπτά πριν, Despotas είπε Καλημέρα σε όλους. Σε ένα desktop Lenovo που έχει δίσκο WD 1TB (WDC WD10EZEX το μοντέλο) υπάρχει το πρόγραμμα Lenovo Solution Center το οποίο κάθε τόσο κάνει hardware scan. Χτες έβγαλε error στο Targeted Read Test και στο SMART Short Self Test και γενικά είχα παρατηρήσει κολλήματα χωρίς λόγο στο δίσκο εδώ και κάποιες ημέρες. Στο CrystalDiskInfo λέει error C5 ενώ με το HDDScan κολλάει επίσης στο 50% στο SMART Short Self Test και λέει error with read element failed. Φαντάζομαι θα είναι bad sector. Ο δίσκος είναι εκτός εγγύησης. Το μηχάνημα έχει προεγκατεστημένα Win10 home. Υποθέτω πως αν του βάλω SSD και περάσω εκ νέου Windows δε θα έχω θέμα με το activation αλλά αν μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει. Μπορεις στην αρχη να δοκιμασεις να τον κανεις ενα clone και αν δεν πετυχει να περασεις απο την αρχη Windows 10.
Despotas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ. Ποιον από τους 2 λέτε: https://www.skroutz.gr/s/15415564/Patriot-Burst-480GB.html https://www.skroutz.gr/s/13785263/Crucial-MX500-500GB.html Κλίνω προς Crucial. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από Despotas
Salvation81 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Ναι και εγω Crucial θα σου ελεγα αναμεσα σε αυτους τους 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα