overpower Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μιας και έχουν την ίδια κρέμα, γνωρίζει κανείς ποια φυτική παίρνουν και αν την βρίσκουμε σε σούπερ κτλ? Ή κάτι άλλο κοντά σε αυτήν. Την θέλω για κρύο καφέ στο σπίτι (κάνω είτε με γαλλικό, είτε με Espresso)
zx1234r Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Αυτή που την τρώς και με το κουτάλι όπως είναι???? Δυστυχώς κάποια στιγμή την είχα δει σε ένα γρηγόρη και την αποστήθισα. Αλλά δυστυχώς την έχω ξεχάσει. Αν ξαναβρεθείς σε κάποιο μαγαζί ρώτα μία κοπελίτσα ευγενικά και θα σου πει. Δεν είναι κανένα κρυφό μυστικό. Εξάλλου αν πάρεις μόνος σου μία οποιαδήποτε κρέμα 35% απο σουπερμάρκετ, θα έχεις παρόμοιο αποτέλεσμα. 1
overpower Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Ναι απλά δεν ξέρω αν θέλει και κάποιο πιο συγκεκριμένο για να βγει και η γεύση. Θα ρωτήσω, ειδικά και τώρα που πάω και συχνά ίσως μου πει πιο άνετα.
george kesoglu Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) η κρεμα δεν μπαινει πανω απο ζεστα ροφηματα ΄΄κοβει΄΄υπαρχει περιπτωση να κανεις διάρροια ,,, ειναι μονο για κρυα η κρεμα ειναι της debic με προσθηκη ζαχαρης την βρισκεις στο MAKRO , εχε το νου σου ειναι μεν φυτικη αλλα εχει πολλα λιπαρα και ζαχαρη ειναι σαν να τρως μια παχια σαντιγί Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από george kesoglu 1
zx1234r Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, george kesoglu είπε η κρεμα δεν μπαινει πανω απο ζεστα ροφηματα ΄΄κοβει΄΄υπαρχει περιπτωση να κανεις διάρροια ,,, ειναι μονο για κρυα η κρεμα ειναι της debic με προσθηκη ζαχαρης την βρισκεις στο MAKRO , εχε το νου σου ειναι μεν φυτικη αλλα εχει πολλα λυπαρα και ζαχαρη ειναι σαν να τρως μια παχια σαντιγί Α γεια σου! Debic!!!!!
overpower Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, george kesoglu είπε η κρεμα δεν μπαινει πανω απο ζεστα ροφηματα ΄΄κοβει΄΄υπαρχει περιπτωση να κανεις διάρροια ,,, ειναι μονο για κρυα η κρεμα ειναι της debic με προσθηκη ζαχαρης την βρισκεις στο MAKRO , εχε το νου σου ειναι μεν φυτικη αλλα εχει πολλα λυπαρα και ζαχαρη ειναι σαν να τρως μια παχια σαντιγί Προφανώς μιλάω για freddo Espresso και κρύο γαλλικό (εξάλλου ακόμα και στην συσκευασία του γαλλικού το προτείνουν και οι ίδιοι για κρύο) (δεν ήξερα ότι χρειαζόταν διευκρίνηση) Την βρήκα macro αλλά δεν μένω κοντά, ούτε καν στην ίδια πόλη, για να πάρω (έχω κάρτα μέλους). Οπότε αντί για αυτό, κάποιο γάλα light με λίγο ζαχαρούχο? Το είδα και αλλού περί λιπαρών κτλ. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από overpower
kage Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φυτικη κρεμα ζαχαροπλαστικης.. θελει χτυπημα και ισως νερο ή γαλα αναλογα την μαρκα Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα