Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μαγκιτες θα ηθελα καποιος να με βοηθησει

Μολις μου ηρθε η καρτα γραφικων ειναι η https://www.skroutz.gr/s/14016011/MSI-Radeon-RX-570-8GB-ARMOR-8G-OC.html και χρειαζεται 8πιν τροφοδοσια,το τροφοδοτικο μου βγαζει 6pin και ειχα παρει εναν ανταπτορα που μολις διαπιστωσα οτι ειχα παρει λαθος ανταπτορα,τελικα το σωστο ποιο ειναι μπορει να με βοηθησει καποιος και αν ναι αυτο μπορω να το βρω σε κανα πλαισιο,public,η κανα media markt???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανονικά τα τροφοδοτικά δίνουν ένα 8πινο για την κάρτα γραφικών που σπάει σε ένα 6πνινο και ένα δίπινο. Δεν έχεις κάτι τέτοιο. Τότε το τροφοδοτικό εκτιμώ πως είναι αρκετά παλιό.

Θα πρότεινα καλύτερα να μετατρέψεις ένα sata σε 8pin. Υπάρχουν αντάπτορες παντού στο σκρουτζ και δεν είναι ακριβοί.

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ.

ναι η αληθεια ειναι αρκετα παλιο αλλα ειναι 650αρι αν και θα μου πεις δεν εχει να κανει αυτο,ειμαι λιγο ασχετος με αυτα.ειμαι στο να αναβαθμισω σε κανα 4μηνο το τροφοδοτικο αλλα προς το παρων ψαχνω το καλωδιο μεχρι τοτε να κανω τη δουλεια μου.σε πλαισιο δεν υπαρχει τπτ τετοιο?

Δημοσ.

δεν υπαρχει περιπτωσει να καψει τιποτα στο pc η στην καρτα αμα το δοκιμασω με 6?καπου ειδα οτι δεν το προτεινουν ειμαι και ασχετος και δεν ξερω

Δημοσ.

Το πολύ πολύ να μην ανάψει το pc. Το 7ο και 8ο πιν χρειάζονται όταν απαιτείται περισσότερο ρεύμα. Όπως πχ όταν κάνεις overclock τον gpu. Εγώ όποτε συνέδεσα έτσι δεν είχα θέμα.

Για δική σου σιγουριά περίμενε να σου απαντήσουν και άλλοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...