iSAD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα παιδια , θελω να αλλαξω dns servers σε εναν φιλο για να μην εχω αυτα τα "εμποδια" με τις ταινιες...στον υπολογιστη μου τα αλλαξα κανονικα εχω ΟΤΕ και το νεο ρουτερ εβαλα της cloud flare και ολα καλα ...σε αυτον αλλαζω τους dns στο λαπτοπ αλλα δεν δουλευει παω απο το ρουτερ αλλα δεν ξερω πως...εχει Vodafone H300S αν δεν κανω λαθος ξερεις κανεις κατι?
infin1tyGR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Θα πρέπει να αλλάξεις και τους DNS για IPv6 ή να το απενεργοποιήσεις.
iSAD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Θα πρέπει να αλλάξεις και τους DNS για IPv6 ή να το απενεργοποιήσεις. Αλλαξα και για IPv4 και για IPV6 αλλα τιποτα την ιδια στιγμη που με εμενα ολα κομπλε
infin1tyGR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μπορείς να κάνεις ένα nslookup subs4free.com και να στείλεις το αποτέλεσμα;
iSAD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Μπορείς να κάνεις ένα nslookup subs4free.com και να στείλεις το αποτέλεσμα; Τι ακριβως κανω εδω? Πως λειτουργει
infin1tyGR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Ανοίγεις τη Γραμμή Εντολών και το τρέχεις.
iSAD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, infin1tyGR είπε Ανοίγεις τη Γραμμή Εντολών και το τρέχεις. Δεν εβγαλε και τιποτα στο cmd ετσι?
infin1tyGR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Θα πρέπει να σου δείξει κάτι σαν το παρακάτω.
iSAD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Θα πρέπει να σου δείξει κάτι σαν το παρακάτω. Μου αναφερει μονο το 1ο τμημα οχι το 2ο εκει που λεει Non-authoritative και μετα δεν τα εχει εμενα , βασικα στον υπολογιστη αυτη την στιγμη δεν εχω dns τα περασα στο router μου και δεν εχω θεμα αυτο θελω να κανω και στον φιλο αλλα δεν ξερουμε πως να αλλαξουμε στο router της vodafone Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από iSAD
infin1tyGR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Απ' όσο ξέρω δεν έχει επιλογή. Θα πρέπει να πας στο interface του>Internet->DNS & DDNS και να απενεργοποιήσεις την Ασφάλεια DNS γιατί κάνει redirect στης Vodafone όλα τα DNS requests. Μετά βάζεις σε κάθε συσκευή τους DNS που θες. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από infin1tyGR
iSAD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, infin1tyGR είπε Απ' όσο ξέρω δεν έχει επιλογή. Θα πρέπει να πας στο interface του Internet->DNS & DDNS και να απενεργοποιήσεις την Ασφάλεια DNS γιατί κάνει redirect στης Vodafone όλα τα DNS requests. Μετά βάζεις σε κάθε συσκευή τους DNS που θες. Τα αναγραφει ετσι μεσα οταν μπαινω στο router? Internet->DNS & DDNS και να απενεργοποιήσεις την Ασφάλεια DNS?
iSAD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, infin1tyGR είπε Αρα απενεργοποιω αυτο και μετα βαζω Ipv4 και Ipv6 που θελω και ειμαι ετοιμος?
jimmy213 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Στο laptop του φίλου σου, αλλάζεις DNS στον σωστό adapter; Αν το laptop συνδέεται με ethernet, αλλάζεις DNS στον αντίστοιχο adapter. Αν συνδέεται με WiFi, πάλι στον αντίστοιχο adapter. Αλλιώς τους αλλάζεις και τους δύο και συνδέεται όπως θέλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα