Zerg13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω την μητρική GA-H61M -S2PV 2.2 rev. http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-h61m-s2pvrev_22#kf Μπορώ να συνδέσω την DVI θύρα με την hdmi ή vga port του βιντεοπροβολέα; τι adaptor θέλω; δεν έχει DVI το προβολικο. Με το μάτι DVI D πρέπει να ναι Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από Zerg13
chsam Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Έχω την μητρική GA-H61M -S2PV 2.2 rev. http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-h61m-s2pvrev_22#kf Μπορώ να συνδέσω την DVI θύρα με την hdmi ή vga port του βιντεοπροβολέα; τι adaptor θέλω; δεν έχει DVI το προβολικο. Με το μάτι DVI D πρέπει να ναι DVI σε hdmi λειτουργει με ενα απλο καλωδιο απλα πρεπει να σιγουρεψεις αν ειναι DVI-I ή DVI-D. Για DVI σε vga θελεις καποιον μετατροπεα και οχι απλο καλωδιο. Οποτε και για κοστος αλλα και ποιοτητα εικονας πας σε DVI-hdmi. Υ.Γ. Μολις ειδα οτι η μητρικη σου εχει και vga εξοδο αλλα και αποκλειεται η χρηση DVI-VGA λογω αυτου:* Η DVI-D θύρα δεν υποστηρίζει D-Sub σύνδεση μέσω προσαρμογέα. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από chsam 1
Zerg13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχει την παβλίτσα χωρίς τις ακιδουλες ειναι DVI D. Εβαλα και ενα adaptor που εχω για Vga οπως το προβλεψες, δεν δινει σημα σε VGA monitor. Καλωδιο 3 μετρα HDMI εχω. Να παρω adaptor ή καλωδιο απο την αρχη; Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από Zerg13
Pleo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βαλε VGA. Έτσι κι αλλιώς με DVI-I (αν γινόταν) πάλι αναλογικό θα ήταν το σήμα. 'Ντωμεταξύ, DVI-D σε HDMI λογικά δεν θα έχεις θέμα με το HDCP άρα και αυτή η σύνδεση παίζει. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από Pleo
chsam Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Εχει την παβλίτσα χωρίς τις ακιδουλες ειναι DVI D. Εβαλα και ενα adaptor που εχω για Vga οπως το προβλεψες, δεν δινει σημα σε VGA monitor. Καλωδιο 3 μετρα HDMI εχω. Να παρω adaptor ή καλωδιο απο την αρχη; Ναι σκετη παυλα ειναι DVI-D (μονο ψηφιακο σημα γι αυτο δεν δινει vga ενω το DVI-I εχει και αναλογικο).Αφου εχεις καλωδιο, παρε μονο ανταπτορακι. 1
Zerg13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Pleo είπε Βαλε VGA. Έτσι κι αλλιώς με DVI-I (αν γινόταν) πάλι αναλογικό θα ήταν το σήμα. 'Ντωμεταξύ, DVI-D σε HDMI λογικά δεν θα έχεις θέμα με το HDCP άρα και αυτή η σύνδεση παίζει. Ειναι πιασμενη η vga θυρα.
Pleo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε Ειναι πιασμενη η vga θυρα. Τότε... 1
Zerg13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 https://goo.gl/images/rieW88 Μπορειτε να μου πειτε αν μπορω να δωσω ηχο απο το audio jack του υπολογιστη; Το κιτρινο λεει βιντεο. Audio γραφει το κοκκινο και το κιτρινο.
chsam Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Zerg13 είπε https://goo.gl/images/rieW88 Μπορειτε να μου πειτε αν μπορω να δωσω ηχο απο το audio jack του υπολογιστη; Το κιτρινο λεει βιντεο. Audio γραφει το κοκκινο και το κιτρινο. Φυσικα https://www.skroutz.gr/c/1971/kalodio_3_5mm_jack.html?from=catspan&keyphrase=mini+jack+to+rca Αλλα οταν παρεις το ανταπτορακι για dvi-hdmi τσεκαρε μηπως περναει και ηχο γιατι στο βιντεακι ενας τυπος ειχε ηχο με αυτον τον τροπο.
Zerg13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 19 ώρες πριν, chsam είπε Φυσικα https://www.skroutz.gr/c/1971/kalodio_3_5mm_jack.html?from=catspan&keyphrase=mini+jack+to+rca Αλλα οταν παρεις το ανταπτορακι για dvi-hdmi τσεκαρε μηπως περναει και ηχο γιατι στο βιντεακι ενας τυπος ειχε ηχο με αυτον τον τροπο. Πολυ ενδιαφερον. Δεν το ξερα, θα θελει και ρυθμισεις φανταζομαι τις εχεις; να αγορασω μονοκοματο καλωδιο dvi d hdmi ή με adaptor + hdmi αρσενικο? Θελω λιγο μεγαλυτερο τελικα.
chsam Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Πολυ ενδιαφερον. Δεν το ξερα, θα θελει και ρυθμισεις φανταζομαι τις εχεις; να αγορασω μονοκοματο καλωδιο dvi d hdmi ή με adaptor + hdmi αρσενικο? Θελω λιγο μεγαλυτερο τελικα. 1.Μπορει να παιξει κατευθειαν, αν οχι βλεποντας και κανοντας.Εξαρταται αν η εξοδος γραφικων ειναι απο την μητρικη ή απο καρτα γραφικων και αν εχει ρυθμιση για εξοδο ηχου. 2.Οτι θες παρε, δες το κοστος απο την μια και απο την αλλη ισως ειναι καλυτερο ανταπτορας+καλωδιο ωστε να τα χρησιμοποιεις και ξεχωριστα για κατι αλλο αν χρειαστει.
Zerg13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Συγκεκριμενα την εχεις την ρυθμιση; Αναλυτικα τα βηματα 36 λεπτά πριν, chsam είπε 1.Μπορει να παιξει κατευθειαν, αν οχι βλεποντας και κανοντας.Εξαρταται αν η εξοδος γραφικων ειναι απο την μητρικη ή απο καρτα γραφικων και αν εχει ρυθμιση για εξοδο ηχου. 2.Οτι θες παρε, δες το κοστος απο την μια και απο την αλλη ισως ειναι καλυτερο ανταπτορας+καλωδιο ωστε να τα χρησιμοποιεις και ξεχωριστα για κατι αλλο αν χρειαστει.
chsam Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε Συγκεκριμενα την εχεις την ρυθμιση; Αναλυτικα τα βηματα Σου ανεφερα και πριν.Εξαρταται και απο που εχεις εξοδο εικονας.Απο καρτα γραφικων ή τα ενσωματωμενα γραφικα επεξεργαστη;Πρωτα θα κανεις την συνδεση και μετα θα ελεγξεις τις ρυθμισεις για εξοδο ψηφιακου ηχου (αν υποστηριζει).
Zerg13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, chsam είπε Σου ανεφερα και πριν.Εξαρταται και απο που εχεις εξοδο εικονας.Απο καρτα γραφικων ή τα ενσωματωμενα γραφικα επεξεργαστη;Πρωτα θα κανεις την συνδεση και μετα θα ελεγξεις τις ρυθμισεις για εξοδο ψηφιακου ηχου (αν υποστηριζει). Δεν εχει καρτα γραφικων, την μητρικη την εβαλα στο πρωτο ποστ. Εναν i3 επεξεργαστη εχει. Μπορεις να δεις αν εχει ψηφιακο ηχο;
chsam Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Δεν εχει καρτα γραφικων, την μητρικη την εβαλα στο πρωτο ποστ. Εναν i3 επεξεργαστη εχει. Μπορεις να δεις αν εχει ψηφιακο ηχο; Καλο ειναι να μου πεις ακριβως το μοντελο του επεξεργαστη αλλα κ παλι δεν σημαινει οτι θα βρω κατι.Αυτο μονο οταν κανεις την συνδεση ωστε να εμφανιστουν καποιες επιλογες που ισως δεν φαινονται χωρις την συνδεση.Αν κ η αληθεια ειναι οτι απο ενσωματωμενα γραφικα το βλεπω δυσκολο να εχεις ηχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα