gasbal1985 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα, Μου έχει καεί η κάρτα γραφικών και αφού προχώρησα σε αντικατάσταση θέλω να μου πείτε αν, 1ον επισκεύαζεται 2ον αν αξίζει η επισκευή της 3ον εάν ναι στα δύο πρωτα ξερεται κανένα μαγαζι αξιόπιστο που κάνει αυτή την δουλεια Ευχαριστώ πολυ
odystam Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 1) δε μας είπε τι πρόβλημα έχει 2) δε μας είπε ποια κάρτα έχεις 3) δε μας είπες σε ποια περιοχή είσαι Να φανταστώ πρέπει να λύσουμε κάποιον γρίφο? 1
gasbal1985 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα και πάλι, Δεν ήξερα ότι παίζουν ρόλο όλα αυτα Gtx970 Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει απλά δεν έδινε σήμα στην οθόνη Είμαι από επαρχία
vagsta Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Προσωρινη λυση μπορει να υπαρξει, αλλα μονιμη αποκλειεται. Εγω σε μια παλια, αυτο που ειχα κανει ηταν να την ξεβιδωσω για να βγαλω ανεμιστηρακι-ψυχτρα και στην συνεχεια εριξα καυτο αερα στο τσιπακι με ενα πιστολακι για ενα 5λεπτο. Μετα εβαλα καινουρια παστα, ξαναβαλα πισω ψυχτρα-ανεμιστηρακι και δουλεψε για μισο χρονο. Το ξανακανα αλλες 2 φορες στην ιδια καρτα. Την δευτερη δουλεψε 2 βδομαδες περιπου και την τριτη 1-2 μερες. Βεβαια, στην καρτα που το εκανα, ημουν σιγουρος οτι ειχε θεμα και ηταν και πολυ παλια. Καλυτερα ρωτα καποιον ειδικο πρωτα για να εισαι σιγουρος για το θεμα που εχει. 1
gasbal1985 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Κατάλαβα Μιλησα με ένα φιλαράκι και μου ανέφερε κάτι για reball. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό και γιαυτό ρώτησα.
diaol Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μπορεις να κανεις μια αναζητηση περι reball , reflow στο νετ για να καταλαβεις τι περιπου ειναι αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να κανεις κατι σε τετοιο σε αυτην την καρτα , (τουλαχιστον το reball ) αν μπεις σε διαδικασια τετοια ζητα λεπτομερειες. 😋
AlexPap7722 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Στις κάρτες γραφικών δε γίνεται επιδιόρθωση με τον τρόπο που νομίζεις. Αγόρασε μια άλλη αν δεν το έχεις κάνει ήδη.
Loinen Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 to Reball ειναι στην ουσια αποκολληλη και κολληση του ολοκληρωμενου με ειδικα μηχανηματα. Δεν ειναι ομως απαραιτητο οτι φταιει εξολοκληρου αυτο. Ισως καποιο αλλο στοιχειο εχει βλαβη και κανει την καρτα "αναπηρη". Συνηθως για να βρεις την ακρινη αιτια, θελεις παγκο με παλμογραφο ο οποιος θα δει ακριβως τι φταιει. Η μονη λυση ειναι να πας σε καινουργια, γιατι αν πεις να φτιαξεις αυτη, θα χασεις χρονο και χρημα 2 2
Azerothakis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Καλημέρα φίλε. Συνήθως ο πρώτος ύποπτος είναι οι πυκνωτές. Τραβάνε όλο το ζόρι. Δεύτερος ύποπτος ειναι οι regulators. Τρίτος ύποπτος και μη επισκευάσιμος οι μνημες. Θελεις εξειδικευμενα εργαλεια για να διαπιστωσεις την λειτουργια τους. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα