Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, 

Μου έχει καεί η κάρτα γραφικών και αφού προχώρησα σε αντικατάσταση θέλω να μου πείτε αν, 

1ον επισκεύαζεται 

2ον αν αξίζει η επισκευή της

3ον εάν ναι στα δύο πρωτα ξερεται κανένα μαγαζι αξιόπιστο που κάνει αυτή την δουλεια

Ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.

1) δε μας είπε τι πρόβλημα έχει 

2) δε μας είπε ποια κάρτα έχεις 

3) δε μας είπες σε ποια περιοχή είσαι

Να φανταστώ πρέπει να λύσουμε κάποιον γρίφο? 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι, 

Δεν ήξερα ότι παίζουν ρόλο όλα αυτα 

Gtx970 

Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει απλά δεν έδινε σήμα στην οθόνη 

Είμαι από επαρχία

Δημοσ.

Προσωρινη λυση μπορει να υπαρξει, αλλα μονιμη αποκλειεται. Εγω σε μια παλια, αυτο που ειχα κανει ηταν να την ξεβιδωσω για να βγαλω ανεμιστηρακι-ψυχτρα και στην συνεχεια εριξα καυτο αερα στο τσιπακι με ενα πιστολακι για ενα 5λεπτο. Μετα εβαλα καινουρια παστα, ξαναβαλα πισω ψυχτρα-ανεμιστηρακι και δουλεψε για μισο χρονο. Το ξανακανα αλλες 2 φορες στην ιδια καρτα. Την δευτερη δουλεψε 2 βδομαδες περιπου και την τριτη 1-2 μερες. Βεβαια, στην καρτα που το εκανα, ημουν σιγουρος οτι ειχε θεμα και ηταν και πολυ παλια. Καλυτερα ρωτα καποιον ειδικο πρωτα για να εισαι σιγουρος για το θεμα που εχει.

• Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβα

Μιλησα με ένα φιλαράκι και μου ανέφερε κάτι για reball. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό και γιαυτό ρώτησα. 

Δημοσ.

Μπορεις να κανεις μια αναζητηση περι reball , reflow στο νετ για να καταλαβεις τι περιπου ειναι αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να κανεις κατι σε τετοιο σε αυτην την καρτα , (τουλαχιστον το reball ) 

αν μπεις σε διαδικασια τετοια ζητα λεπτομερειες. 😋

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

to Reball ειναι στην ουσια αποκολληλη και κολληση του ολοκληρωμενου με ειδικα μηχανηματα. Δεν ειναι ομως απαραιτητο οτι φταιει εξολοκληρου αυτο. Ισως καποιο αλλο στοιχειο εχει βλαβη και κανει την καρτα "αναπηρη". Συνηθως για να βρεις την ακρινη αιτια, θελεις παγκο με παλμογραφο ο οποιος θα δει ακριβως τι φταιει. 

Η μονη λυση ειναι να πας σε καινουργια, γιατι αν πεις να φτιαξεις αυτη, θα χασεις χρονο και χρημα

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Καλημέρα φίλε. 

Συνήθως ο πρώτος ύποπτος είναι οι πυκνωτές. Τραβάνε όλο το ζόρι.

Δεύτερος ύποπτος ειναι οι regulators.

Τρίτος ύποπτος και μη επισκευάσιμος οι μνημες.

Θελεις εξειδικευμενα εργαλεια για να διαπιστωσεις την λειτουργια τους.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...