Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις με πηραν απο *** και μου κανει μια αυτος καλησπερα απο **** ειμαι και πρσφορα που θα σας μειωσει το λογαριασμο ρευματος x% και του λεω καλα ειμαι δεν με ενδιαφερει και κανει μια καλα τοτε ας πληρωνεις περισσοτερο και μου το κλεινει

χαχαχαχ αλητηζ ο φιλος

υγ:Εννοειται πως μιλουσα ομορφα

• Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DTsuras είπε

Μολις με πηραν απο *** και μου κανει μια αυτος καλησπερα απο **** ειμαι και πρσφορα που θα σας μειωσει το λογαριασμο ρευματος x% και του λεω καλα ειμαι δεν με ενδιαφερει και κανει μια καλα τοτε ας πληρωνεις περισσοτερο και μου το κλεινει

χαχαχαχ αλητηζ ο φιλος

Σε ταπωσε 😊

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, DTsuras είπε

χαχαχαχ αλητηζ ο φιλος

τα μισά να μου έλεγε 

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, DTsuras είπε

χαχαχαχ αλητηζ ο φιλος

έτσι από περιέργεια, στη ΔΕΗ εισαι ;

Δημοσ.

Καλησπερα... Ναι συμβαινει να περνουν τηλεφωνα.. Και λενε οτι θα εχεις εκπτωση 30%.. Αλλα σου κρυβουν καποιους ορους.... Και οτι αργοτερα θα υπαρξουν καποιες αυξησεις... Δεν σου λενε και οτι μπορει  και να χρειαστεις και πιστοποιητικο ηλεκτρολογου για αυτη την αλλαγη....

https://www.euro2day.gr/news/economy/article/1661501/sto-mikroskopio-rae-ta-psila-grammata-stis-symvase.html

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, takoulou είπε

πιστοποιητικο ηλεκτρολογου για αυτη την αλλαγη....

πιστοποιητικο αν δεν κανω λάθος μπορεί να χρειαστείς και παραμένοντας στη ΔΕΗ αν δεν κάνω λάθος

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zanskou είπε

πιστοποιητικο αν δεν κανω λάθος μπορεί να χρειαστείς και παραμένοντας στη ΔΕΗ αν δεν κάνω λάθος

Αυτη την στιγμη μονο σε αλλαγη ονοματος λογαριασμου ή νεο συμβολαιο (αν δεν εχει πιστοποιητικο ή εφοσον εχουν περασει 14 χρονια απο την εκδοση του)

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Narayan said:

Επίσης δεν σου λένε πως με την έκπτωση συνέπειας -15% η ΔΕΗ βγαίνει φθηνότερη στις περισσότερες περιπτώσεις.

Για όσο την έχει ακόμα τόση... 😛

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThReSh είπε

Για όσο την έχει ακόμα τόση... 😛

Εννοειται... Την πιεζουν να ανεβασει τις τιμες για ανεβασουν και οι αλλοι  παροχοι....... Γιατι δεν βγαινουν με τις τιμες  που δινουν.... Εχουν ανεβει το κοστος....

https://energypress.gr/news/meridio-pano-apo-15-monada-xanapire-i-dei-pososto-tis-stin-promitheia-anevike-pano-apo-80

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...