DTsuras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μολις με πηραν απο *** και μου κανει μια αυτος καλησπερα απο **** ειμαι και πρσφορα που θα σας μειωσει το λογαριασμο ρευματος x% και του λεω καλα ειμαι δεν με ενδιαφερει και κανει μια καλα τοτε ας πληρωνεις περισσοτερο και μου το κλεινει χαχαχαχ αλητηζ ο φιλος υγ:Εννοειται πως μιλουσα ομορφα 1
Zerg13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, DTsuras είπε Μολις με πηραν απο *** και μου κανει μια αυτος καλησπερα απο **** ειμαι και πρσφορα που θα σας μειωσει το λογαριασμο ρευματος x% και του λεω καλα ειμαι δεν με ενδιαφερει και κανει μια καλα τοτε ας πληρωνεις περισσοτερο και μου το κλεινει χαχαχαχ αλητηζ ο φιλος υγ:Εννοειται πως μιλουσα ομορφα Σε ταπωσε 😊
guido Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, DTsuras είπε Μολις με πηραν απο *** και μου κανει μια αυτος καλησπερα απο **** ειμαι και πρσφορα που θα σας μειωσει το λογαριασμο ρευματος x% και του λεω καλα ειμαι δεν με ενδιαφερει και κανει μια καλα τοτε ας πληρωνεις περισσοτερο και μου το κλεινει χαχαχαχ αλητηζ ο φιλος υγ:Εννοειται πως μιλουσα ομορφα τα μισά να μου έλεγε 1
green gordon Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Αγγρεσιβ μάρκετινγκ.Παλι καλά που δεν σε εβρισε. 1
MegalosVeziris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 καλα σου ειπε αν δεν εχεις κοινωνικο τιμολογιο ΠΡΕΠΕΙ να φυγεις απο δεη
Zerg13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Αν σε ξαναπαρει ο ιδιος μετα απο ενα μηνα τι κανεις;
zanskou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, DTsuras είπε Μολις με πηραν απο *** και μου κανει μια αυτος καλησπερα απο **** ειμαι και πρσφορα που θα σας μειωσει το λογαριασμο ρευματος x% και του λεω καλα ειμαι δεν με ενδιαφερει και κανει μια καλα τοτε ας πληρωνεις περισσοτερο και μου το κλεινει χαχαχαχ αλητηζ ο φιλος υγ:Εννοειται πως μιλουσα ομορφα έτσι από περιέργεια, στη ΔΕΗ εισαι ;
takoulou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα... Ναι συμβαινει να περνουν τηλεφωνα.. Και λενε οτι θα εχεις εκπτωση 30%.. Αλλα σου κρυβουν καποιους ορους.... Και οτι αργοτερα θα υπαρξουν καποιες αυξησεις... Δεν σου λενε και οτι μπορει και να χρειαστεις και πιστοποιητικο ηλεκτρολογου για αυτη την αλλαγη.... https://www.euro2day.gr/news/economy/article/1661501/sto-mikroskopio-rae-ta-psila-grammata-stis-symvase.html
zanskou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, takoulou είπε πιστοποιητικο ηλεκτρολογου για αυτη την αλλαγη.... πιστοποιητικο αν δεν κανω λάθος μπορεί να χρειαστείς και παραμένοντας στη ΔΕΗ αν δεν κάνω λάθος
takoulou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Οχι... Αν δεν κανεις καμια αλλαγη δεν σου το ζητανε....
chsam Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, zanskou είπε πιστοποιητικο αν δεν κανω λάθος μπορεί να χρειαστείς και παραμένοντας στη ΔΕΗ αν δεν κάνω λάθος Αυτη την στιγμη μονο σε αλλαγη ονοματος λογαριασμου ή νεο συμβολαιο (αν δεν εχει πιστοποιητικο ή εφοσον εχουν περασει 14 χρονια απο την εκδοση του)
Narayan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Επίσης δεν σου λένε πως με την έκπτωση συνέπειας -15% η ΔΕΗ βγαίνει φθηνότερη στις περισσότερες περιπτώσεις. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Just now, Narayan said: Επίσης δεν σου λένε πως με την έκπτωση συνέπειας -15% η ΔΕΗ βγαίνει φθηνότερη στις περισσότερες περιπτώσεις. Για όσο την έχει ακόμα τόση... 😛 2
takoulou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Για όσο την έχει ακόμα τόση... 😛 Εννοειται... Την πιεζουν να ανεβασει τις τιμες για ανεβασουν και οι αλλοι παροχοι....... Γιατι δεν βγαινουν με τις τιμες που δινουν.... Εχουν ανεβει το κοστος.... https://energypress.gr/news/meridio-pano-apo-15-monada-xanapire-i-dei-pososto-tis-stin-promitheia-anevike-pano-apo-80 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις