MerlinB4 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερά σας! αρχικα θα αφησω εδω ενα screenshot με το πως ετρεχε η συνδεση μου για 1.5 χρονο μεχρι και πριν 3 μερες. εδω ειναι το ιντερνετ μου τωρα δεν εχει αποσυνδεσεις αλλα οπως βλεπεται το Line Attenuation διπλασιαστηκε και αν ανοιγοκλεισω το ρουτερ τα CRC Errors Down, ανετα βαρανε τα 5k σε ενα 10λεπτο. η συνδεσμολογια μου ηταν και ειναι η εξης: απο την πριζα-->splitter-->καλωδιο στο ρουτερ. Δεν χρησιμοποιουσα τηλεφωνο αλλα ο παροχος μου(Forthnet) μου ειχε προτεινει Splitter. Αρχικα δοκιμασα να βαλω σκετο καλωδιο κατευθειαν απο την πριζα και ειχα ιδια θεματα. Εβαλα ενα 2ο Splitter και παλι τα ιδια. Εδω να αναφερω οτι αν βαλω το σταθερο τηλεφωνο στο σπλιτερ δεν παιρνω σημα, αν βαλω το σταθερο κατευθειαν στην πριζα παλι τα ιδια καπουτ. Ειπα να ανοιξω ενα νημα εδω, να παρω μερικες αποψεις, καθως δεν μπορω να μιλησω με την Τεχνικη Υποστιριξη της Forthnet. *εχω παραγειλει ηδη Ethernet cat 6 καλωδιο ωστε να δοκιμασω να εχω ενα 20cm τηλεφωνικο, και ενα 5μετρο ethernet. Τυχον αποσυνδεσεις ως τωρα ειχα μονο σημερα το πρωι καμια 5αρια(μετα απο 3 μερες της ολης φασης) Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από MerlinB4
spell1977 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Από την στιγμή που δεν έχεις τηλεφωνικό σήμα, τι το συζητάμε...? Δώσε βλάβη... 1
MerlinB4 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Ναι αυτό έκανα. Τώρα απλά περιμένω τεχνικο της φορθνετ να έρθει. Η τεχνικη υποστήριξη μέτρησε την γραμμή συνδεδεμένη και όχι και είπε βραχυκύκλωμα, κλασσικά αν έχει θέμα η πολυκατοικία πληρώνω εγώ αλλιώς Όχι. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 12 hours ago, MerlinB4 said: Ναι αυτό έκανα. Τώρα απλά περιμένω τεχνικο της φορθνετ να έρθει. Η τεχνικη υποστήριξη μέτρησε την γραμμή συνδεδεμένη και όχι και είπε βραχυκύκλωμα, κλασσικά αν έχει θέμα η πολυκατοικία πληρώνω εγώ αλλιώς Όχι. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! μονοπολο κατα 99,9 τις 100 οπως ειπαν εφοσον εχεις ιντερνετ και δεν εχεις τηλεφωνο και το attenuation πηγε τοσο πολυ.και συγχρονιζεις και χαλια λογο μονοπολου 1
MerlinB4 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Οπότε να φανταστώ θα χρειαστώ νέα καλωδίωση από το κουτί εξω μέχρι το σπίτι. Άρα ένα 50αρακι στο νερό καθώς το πρόβλημα είναι δικό μου 😀 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά!
spyros007 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δεν ειναι δικο σου αλλα βλαβη καλωδιακη του δικτύου.
MerlinB4 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, spyros007 είπε Δεν ειναι δικο σου αλλα βλαβη καλωδιακη του δικτύου. Μάλιστα οπότε δεν θα πάρει λεφτά ο τεχνικός. Σ'ευχαριστώ για τον χρόνο σου και τις απαντήσεις!
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 36 minutes ago, MerlinB4 said: Οπότε να φανταστώ θα χρειαστώ νέα καλωδίωση από το κουτί εξω μέχρι το σπίτι. Άρα ένα 50αρακι στο νερό καθώς το πρόβλημα είναι δικό μου 😀 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! σπανια ειναι μεσα στο σπιτι.
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, MerlinB4 said: Μάλιστα οπότε δεν θα πάρει λεφτά ο τεχνικός. Σ'ευχαριστώ για τον χρόνο σου και τις απαντήσεις! 99 τις 100 ειναι εξω απο το σπιτι.σε σοανιες περιπτωσεις εχω πετυχει να εχει οξειδωθει καλωδιο σε πριζακι η να φταιει το σπλιττερ η να εχει χαλασει η καθετη καλωδιωση 1
MerlinB4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενημερωση 29/1: ηρθε τεχνικός του παρόχου , βρηκε οξυδωση χαλκου καλωδιου στο κουτι τις πολυκατοικιας, αλλαξε ενα καλωδιο, μετρησε 9.8 download. Στα καπακια ειχα σταθερο στο σπιτι, και πλεον συγχρονιζω 10617, καλυτερα και απο οτι δινει εξω το κουτι Ευχαριστω ολου σας για τις απαντησεις και τον χρονο σας! αφηνω και ενα screenshot τα νουμερα οπως εχουν τωρα. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από MerlinB4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα