Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Διαβάζω  οτι η 2080 εχει βγάλει αρκετά  κομμάτια προβληματικά.

Κατα πόσο ειναι τα ιδια τεμάχια προβληματικά η φταίνε οι drivers δεν ξέρω.

γνωρίζει κάτι κάποιος? 

κατα πόσο ειναι αξιόπιστη αγορά αυτης της κάρτας και άμεσος μετά η καλύτερη επιλογή ποια θα ηταν 2070 η 1080 ti? 

Θέλω μια κάρτα να με βγάλει οσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο πρίν την αναβάθμιση της άσχετα με το πόσο κάνει..

Δημοσ.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό και επειδή μου έκανε αίσθηση έκανα αναζητήσεις και όντως βρήκα άπειρα σχετικά άρθρα. Όμως όλα αφορούσαν 
1ον την ΤΙ
2ον συγκεκριμένα την founders edition

Μιλάς όντως για αυτήν ή ακριβώς για αυτό που είπες? Δηλαδή την σκέτη 2080?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το πρόσεξα αυτό οτι είναι συγκεκριμένα για την ti, η συγκεκριμένα για κάποιο μοντέλο ενας φίλος μου είπε οτι ειναι προβληματικές γενικά και εψαξα λίγο και ειδα που γράφανε διάφορα.

Εδώ λέει οτι οντος οι περισότεροι που εχουν πρόβλημα ειναι με την founders edition αλλά και με gigabyte και asus..https://www.zougla.gr/technology/gaming/article/nvidia-rtx-2080-ti-sovara-provlimata-gia-tis-kartes-grafikon-anaferoun-xristes

Δεν ξέρω..το ρισκάρεις να πάρεις την απλή και οχι την ti? 

Γιαυτο ανέφερα την 2070 που δεν εχει αναφερθεί κάτι ιδιαίτερο ποσο μάλλον για την 1080 που ειναι τουμπανο και κανένας δεν ειχε πρόβλημα..

απλά ειναι 2κοπο μαχαίρι να σκάς τόσα λεφτα και να παιρνεις την 1080 ενω υπάρχει στην αγορά η 2080....Γιαυτό εχω σκαλώσει και σκέφτομαι την ενδιάμεση λύση 2070  

Επεξ/σία από mastoras007
Δημοσ.

Εννοείται θα πήγαινα για την ti! Απλά ρε παιδάκι μου θα περίμενα να πέσει λίγο ή κάποια καλή προσφορά. Αν ήθελα αυτή τη στιγμή να την πάρω, το χέρι μου θα αρνιόταν να μπει στην τσέπη. Συγγνώμη αλλά δεν είμαι και το που.....κι της nvidia. Την 980ti την πήρα πριν 3 χρόνια (ok με προσφορά) λίγο κάτω απο 500. Χωρίς προσφορά παίζανε στα 700-800.

Για να απαντήσω και στο τελευταίο ερώτημά σου, ποια θα σου κρατήσει περισσότερο, η αλήθεια είναι οτι βλέπω οτι με ti δεν κουνιέσαι εύκολα να αλλάξεις. Έχω ήδη παίξει και Assassins creed, Shadow of TR, call of duty κ.λ.π. (τέτοια παίζω) άνετα. Αλλά με τα σημερινά δεδομένα, είναι κοροϊδία.

Προσωπικά αν έπρεπε να αλλάξω οπωσδήποτε κάρτα αυτή τη στιγμή, θα έπαιρνα την 2080 (την σκέτη).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...