Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θα ήθελα τα φώτα σας. 

Εχω φυσικό αέριο στο σπίτι κι ενώ το ανοίγω και η πίεση είναι σταθερά στο 2 και τα σωματα καινε κανονικά και φουλ, το νερό είναι παγωμένο. 

Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, LeoTheAkuma είπε

Καλησπέρα σας, θα ήθελα τα φώτα σας. 

Εχω φυσικό αέριο στο σπίτι κι ενώ το ανοίγω και η πίεση είναι σταθερά στο 2 και τα σωματα καινε κανονικά και φουλ, το νερό είναι παγωμένο. 

Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; 

Επειδή το βλέπω να ξεκινηση τρελό τρολαρισμα κάνε edit στο μνμ φίλε και διευκρίνησε που είναι κρυο το νερό δώσε λεπτομέρειες....

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Lakou είπε

Επειδή το βλέπω να ξεκινηση τρελό τρολαρισμα κάνε edit στο μνμ φίλε και διευκρίνησε που είναι κρυο το νερό δώσε λεπτομέρειες....

Το νερό που τρέχει από την βρύση τ οι Υ μπάνιου, στο νιπτήρα, στην κουζίνα παντού... 

Δημοσ.

Τα ζεστά ειναι άσχετα απο την θέρμανση

Ειναι καινούργιο το σύστημα ή αυτο που αναφερεις ειναι βλάβη, δηλαδη είχε ζεστο και τωρα δεν εχει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι σχεση εχουν οι βρυσες με τα σωματα καλοριφέρ ? Εκτος και εχεις συστημα (νομιζω μποϊλερ το λενε) που να δινει ζεστο νερο και σε βρυσες.

Κατι τετοιο εχω στο παταρι του μπανιου συνδεδεμενο με το φυσικο αεριο , και δινει ζεστο νερο όταν καιει ο καυστηρας του φυσικου αεριου στη βρυση του νιπτηρα ,του ντους και του νεροχυτη όταν βεβαια επιλεγω να βγαλουν ζεστο.

Να συμπληρωσω ότι επειδή εχω και ηλιακο αν θελω να παιρνω όταν εχει ζεστο νερο από αυτόν υπαρχει διακοπτης στο παταρι να κλεινει την παροχη από το μποϊλερ και άλλος ενας στη βεραντα να ελευθερωνει την παροχη από τον ηλιακο .Αυτά χειροκίνητα δυστυχως.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Lakou είπε

Μπααααααααααααα μη φοβάσαι το τρολ έχουν ρεπό σήμερα.:P 

Μάλλον ο φίλος μπέρδεψε το νερό του καλοριφέρ με το νερό της ύδρευσης και έχει την εντύπωση ότι το ζεστό νερό δεν πάει μόνο στα σώματα καλοριφέρ αλλά και στη βρύση..

Δεν εξηγείται διαφορετικά το ερώτημά του.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν έχουμε μποιλερ (θερμοσίφωνα) στο σπίτι και το ζεστό νερό έρχεται από το μηχανισμό του φυσικού αερίου. Όταν ανοίγω τις βρύσες έρχεται παγωμένο νερό ενώ ερχόταν ζεστό... Αυτό έχει σχέση με τη μονάδα του αερίου; 

Που μπορώ να ψάξω το πρόβλημα; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Να φωνάξεις τον τεχνικό που ελέγχει την μονάδα αερίου σου που έχεις έξω

Εκεί είναι το θέμα.

Μιας και εισαι της δουλειας αυτό που λεω εγω για εναλλαγή χειροκίνητα για ζεστο νερο από ηλιακο με μποϊλερ μπορει να γινει πιο ευκολα ?

Κατι τετοιο εχω στο παταρι του μπανιου συνδεδεμενο με το φυσικο αεριο , και δινει ζεστο νερο όταν καιει ο καυστηρας του φυσικου αεριου στη βρυση του νιπτηρα ,του ντους και του νεροχυτη όταν βεβαια επιλεγω να βγαλουν ζεστο.

Να συμπληρωσω ότι επειδή εχω και ηλιακο αν θελω να παιρνω όταν εχει ζεστο νερο από αυτόν υπαρχει διακοπτης στο παταρι να κλεινει την παροχη από το μποϊλερ και άλλος ενας στη βεραντα να ελευθερωνει την παροχη από τον ηλιακο .Αυτά χειροκίνητα δυστυχως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μιας και εισαι της δουλειας αυτό που λεω εγω για εναλλαγή χειροκίνητα για ζεστο νερο από ηλιακο με μποϊλερ μπορει να γινει πιο ευκολα ?

Καταρχην αυτό που έχεις λέγεται τριωδη Βάνα :) (αν κατάλαβα καλά βέβαια από τα γραμμένα)

αν θέλεις να γίνει πιο εύκολο (με Βάνα πάλι) από το πατάρι να την κατεβάσεις σε ένα σημειο του μπάνιου ώστε να γίνει πιο εύκολα προσβάσιμη ώστε να μην χρειάζονται να ανεβαίνεις εκεί πάνω. ;)

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Καταρχην αυτό που έχεις λέγεται τριωδη Βάνα :) (αν κατάλαβα καλά βέβαια από τα γραμμένα)

αν θέλεις να γίνει πιο εύκολο (με Βάνα πάλι) από το πατάρι να την κατεβάσεις σε ένα σημειο του μπάνιου ώστε να γίνει πιο εύκολα προσβάσιμη ώστε να μην χρειάζονται να ανεβαίνεις εκεί πάνω. ;)

Είναι μια βανα με κοκκινο χερουλι σαν αυτές που βαζουμε στις βρυσες εξωτερικου χωρου .Αυτό που λες ειαι μια λυση αλλα θελει να τρυπηθεί το παταρι .Άλλη μια τετοια είναι στην βεραντα για τον σωληνα από τον ηλιακο.

Θελουν και οι δυο γυρισμα για επιλογή από που να ερχεται το ζεστο νερο .

Ναι καπως ετσι είναι για να ανοιγει ή να κλεινει την παροχη νερου προς τα κατω αλλα χωρις διακλαδωση για άλλο σωληνα  .

Σε ευχαριστω

10.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Καλημέρα ο άνθρωπος απλά δεν έχει ζεστό νερό.,, μετά βλέπουμε τι και πως θα το διαχειριστή..,...

. Φίλε εφόσον από ότι κατάλαβα δεν το έχεις και πολύ με τα τεχνικά ζητήματα γύρω από καυστήρες μπόιλερ και τα λοιπά καλό θα ήταν να φωνάξεις κάποιον τεχνικό να σου τα ελέγξει. Δεν έχει καλά αποτελέσματα όταν κάποιος πειραματίζεται με φυσικό αέριο ή και ρεύμα 

λογικα θα είναι κάτι απλό εφόσον τα καλοριφέρ σου δουλεύουν....

• Thanks 1
Δημοσ.

Να κοιταξεις τον εναλλακτη ζεστου νερου του λεβητα το σκεφτηκες η θα διαβαζω κι αλλο??παντα με τη βοηθεια τεχνικου ποτε μονος σου εκτος αν εισαι καυστηρατζης

Δημοσ.

Κατ αρχήν έχεις επιτοιχο στο μπαλκόνι σου? Εάν  ναι , δεν χρειάζεται να έχεις 2 bar πιεση , το 1 bar είναι υπερ αρκετο. Τωρα οσον αφορα το ζεστο νερο χρησης κοίτα στην οθόνη του επιτοιχου μήπως καί έχει πατηθεί κάποιο κουμπί και δεν δίνει εντολή για ζεστό νερό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...