kklhs Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Έχω μια 990fxa ud3 και 3 στικακια ταν 2γβ και 1 8γβ Η μητρική έχει 4 dimm (4.3.2.1) όποια στικακια ταν βάλω στα 2 τελευταία (2.1) αναγνωρίζονται (άρα κανένα δεν είναι χαλασμένο) ενώ στα αλλά 2 τα βγάζει unknown (δεν λειτουργεί και το dual channel) τι μπορώ να κάνω ; Ευχαριστώ
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δες στο manual της μητρικής την διάταξη με την οποία πρέπει να τοποθετηθούν οι μνήμες.
thetiesthatbind Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Δες στο manual της μητρικής την διάταξη με την οποία πρέπει να τοποθετηθούν οι μνήμες. Ποια διάταξη; 4 of 4 DIMMs χρησιμοποιεί το παιδί 😅 1
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Ποια διάταξη; 4 of 4 DIMMs χρησιμοποιεί το παιδί 😅 Ναι μου έμεινε το 3 στικάκια μόνο Παρόλο αυτά επειδή είναι 1 διαφορετικό πολλές φορές παίζει ρόλο πως τα βάζει. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από BlueBlood7 1
genious1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από genious1
kklhs Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Το έχω δοκιμάσει αν το βάλω στα δύο πρώτα (Από αριστερά 2.1) το αναγνωρίζει αν το βάλω στα αλλά μ το βγάζει σε unknown και συνολική τα 4 (2+2)
kklhs Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάπου διάβασα ότι μπορεί να οφείλετε σε λυγισμένα πινακια της CPU αλλά εγώ π έχω amd που δεν εχει πινακια υπάρχει περίπτωση να έχει "κουνηθεί" από την θέση του; Επίσης να αναφέρω ότι όλα δούλευαν κανονικά το πρωι μέχρι π άρχισε να κολλάει κάποια στιγμή και αντί για τα 14 που είχε, εμφάνιζε/χρησιμοποιούσε μόνο τα 4 Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από kklhs
Crybal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Κανε reset στην μητρική με το jumper. Δες μέσα στα σλοτς των μνημων για κάτι περίεργο.Στην ανάγκη θα έλεγα καθάρισε τα με ενα σκληρο πινέλο και ισοπροπανολη. Δες στην μητρική για κάτι περίεργο.Πχ ελατωμματικους πυκνωτες,καψιματα,περιεργη μυρωδια. Επίσης βλέπω στην φωτο που εχεις παραπάνω 3gb hardware reserved...3gb!?!?!
kklhs Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Crybal είπε Κανε reset στην μητρική με το jumper. Δες μέσα στα σλοτς των μνημων για κάτι περίεργο.Στην ανάγκη θα έλεγα καθάρισε τα με ενα σκληρο πινέλο και ισοπροπανολη. Δες στην μητρική για κάτι περίεργο.Πχ ελατωμματικους πυκνωτες,καψιματα,περιεργη μυρωδια. Επίσης βλέπω στην φωτο που εχεις παραπάνω 3gb hardware reserved...3gb!?!?! τα 3 gb είναι αυτά που δεν αναγνωρίζει (βασικα τα βλεπει αλλα δεν τα χρησιμοποιεί ισως να το εθεσα εγω λαθος στην αρχη, δεν ξερω γιατι λεει 3, 4 ειναι) αμα ειχε κατι καμένο δεν θα επρεπε να μην τα βλεπει ποτε, γιατι από προχτες μια μου λεει ότι εχς 14 μια ότι εχω 10 τυχαια χωρις να αλλάξω τιποτα Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από kklhs
Crybal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο cpu z>spd τα βλέπει όλα τα dimms σωστά? Εχεις ενσωματωμενη καρτα γραφικών? Εχεις το τελευταίο Bios? Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από Crybal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα