koolisk6 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 μια χαρα ειναι ο δισκος, γ@μ@ το sentinel, αφου το software της crucial λεει good health εισαι οκ
EddieObscurant Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 18 ώρες πριν, discoboyminimal είπε παραθετω και λιγες φωτο , αν και το προγραμμα της crucial νομιζω εννοεις πως εχει γινει μονο 14% χρησης της συνολικης υγειας του δισκου οποτε λογικα ειμαι ενταξει Ναι το 14% χρήσης ειναι απο τις εγγραφές του δισκου και απο κει προκύπτει το 86% υγεία στο sentinel. Πέρα απο αυτό δεν έχει κάποια ένδειξη προβλήματος ο δίσκος σου ώστε να ανησυχείς για την υγεία του
discoboyminimal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 καταλαβα..απλα το 86% (η το 14% χρησης) μου φανηκε αρκετο στην αρχη. ισως επειδη εχω αρκετους samsung evo με τα τριπλασια και τετραπλασια TBW στις ιδιες αλλα και παραπανω ωρες χρησης με υγεια απο 95% μεχρι και 97% γι αυτο το μυαλο μου πηγε κατευθειαν στο 'κακο'. ευχαριστω ολα τα παιδια για το ενδιαφερον παντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα