Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, papoys1 είπε

vsterg Πολύ ωραία τα ανέλυσες.

Θα σου πω όμως ότι εγώ τους ασφαλιστές του έχω στο μυαλό μου ως παραμυθάδες οι οποίοι απλά θα σου πουν οτιδήποτε ψέμα να σε κάνουν να υπογράψεις χωρίς ποτέ να σου πουν την αλήθεια.

Ο άλλος είχε ασφαλίσει την ξαδέλφη του για γέννα και όταν μετά από δύο χρόνια πήγε στο μαιευτήριο να γεννήσει ανακάλυψε ότι το συμβόλαιο δεν υπήρχε και ήταν μία απάτη.Ακόμη τον κυνηγάει όχι μόνο αυτή αλλά πολύς κόσμος γιατί εξαπάτησε πολλούς και εξαφανίσθηκε.

Οπότε προτιμώ το ίντερνετ το οποίο σίγουρα δε με εξασφαλίζει 100% αλλά το θεωρώ πιο αξιόπιστο από οποιονδήποτε ασφαλιστή.Θυμάμαι το δικό μου παλιά που είχα τρία αυτοκίνητα και μία μηχανή με έγδερνε στην κυριολεξία του ζητούσα κάτι πιο οικονομικό μου έλεγε ότι δεν υπάρχει και όταν ανακάλυψα το ιντερνετ με έπαιρνε και με παρακαλούσε να ξαναγυρίσω και θα μου έδινε και αυτός τις ίδιες τιμές.Γελούσα στο τηλέφωνο για το κατάντημά του.

Για μένα αυτοί που πάνε ακόμη σε ασφαλιστές για μία ασφάλεια αυτοκινήτου είναι σαν αυτούς που δεν αλλάζουν βενζινάδικο επειδή βάζουν πάρα πολλά χρόνια από το ίδιο γιατί το θεωρούν αξιόπιστο.

Λάθος είσαι. Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο. Εγώ παρα του ότι θα μπορούσα να ασφαλίσω το αμάξι μέσω internet και να γλιτώσω 40 ευρώ προτιμάω να το κάνω στο γνωστό που κάθε χρόνο  ακουμπάει λεφτά στο μαγαζί μου και μου φέρνει και πελατεία. Οπότε όχι ο κλασικός ασφαλιστής δεν πέθανε απλά εσύ δεν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας που θέλει να έχει κύκλο γνωστών.

Επεξ/σία από efo355
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 26/1/2019 στις 8:50 ΠΜ, vsterg είπε

Λοιπόν μια και πέρασα από τον κλάδο αλλά δεν έμεινα, να σου πω μερικά πράγματα.

Ασφαλιστικός σύμβουλος (ασφαλιστής, είναι λάθος έκφραση που έχουμε συνηθίσει όλοι)

Υπάρχουν δυο κατηγορίες: 1. Ανεξάρτητος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής,     2.Εξαρτημένος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής.
Ο πρώτος, συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες της αγοράς, ο δεύτερος δουλεύει σε μια ασφ. εταιρία και αυτό είναι υποχρεωμένος να το δηλώνει από την αρχή στον πελάτη του.

Έχει μεγάλη ευθύνη για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Γι αυτό ο νόμος υποχρεώνει κάθε έναν τους, να έχει ένα συμβόλαιο αστικής ευθύνης, ούτως ώστε αν προκύψουν ευθύνες και παραλήψεις από την εκτέλεση της εργασίας του ο πελάτης να μπορεί να αποζημιωθεί. Το ποσό που καλύπτουν αυτά τα συμβόλαια αστικής ευθύνης είναι 1.500.000 €

Ο νόμος λέει ξεκάθαρα, ότι ανεξάρτητος ασφ. σύμβουλος είναι ο διαμεσολαβητής. Αυτός δηλαδή που ερευνά την αγορά και προτείνει λύσεις προς όφελος του πελάτη.
Ας μου απαντήσουν τώρα όσοι διαβάζουν αυτές τις γραμμές αν κάποιος το έχει δει αυτό στην πραγματικότητα.

Μην βλέπεις ότι οι πελάτες δεν έχουν καμία ενημέρωση, έχουν άγνοια για τα δικαιώματα τους η δεν ξέρουν την νομοθεσία.
όταν μπλέξει μια υπόθεση ο δικηγόρος του πελάτη θα τον ενημερώσει σχετικά και θα τρέχεις...

Ξεκινώ από το
2. Εξαρτημένος ασφαλιστικός σύμβουλος.
Αν πας εξαρτημένος Ασφ Σύμβουλος σε μια εταιρεία Θα έχεις καθημερινό μαστίγιο για το πρόγραμμα σου,
Φτιάξε την λίστα επαφών σου, ποιους πελάτες θα δεις σήμερα, πόσα συμβόλαια πούλησες αυτή τη βδομάδα, το μήνα κοκ έχεις στόχους μην το ξεχνάς !!
Απαντήσεις του τύπου δεν έχω γνωστούς δεν υπάρχουν!!
Θα ξεθάψεις τηλέφωνα φίλων από το στρατό από τους συμφοιτητές σου, κάθε ένα που γνώρισες στη ζωή σου και θα πρέπει να τους πιέσεις να αγοράσουν ένα συμβόλαιο.
Αν δεν έχεις μεγάλο κύκλο ή αν ο κύκλος σου τελειώσει γρήγορα, θα πρέπει να κάνεις τελεμαρκετινγκ  τηλέφωνα δηλαδή σε αγνώστους.
Μισθός δεν υπάρχει, μόνο ότι βγάλεις από τις μηνιαίες σου προμήθειες και αν υπάρξει θα είναι ως προκαταβολή από τις μελλοντικές σου προμήθειες αυτό κι αν είναι άγχος!!
Οι περισσότερες εταιρείες πιέζουν από την πρώτη μέρα,  ώστε να εκμεταλλευτούν τους άμεσους ανθρώπους του κύκλου σου, με την λογική ότι αν δεν αντέξεις και τα παρατήσεις θα τους μείνουν οι πελάτες και τα συμβόλαια που εσύ έκανες.

Πάμε και στο ηθικό μέρος που για μένα έχει μεγάλη σημασία.
Αν δεις ότι τα προγράμματα που διαθέτει η εταιρία σου δεν είναι τα καλύτερα για τον πελάτη σου, πως θα έχεις το κουράγιο να πείσεις δικούς σου ανθρώπους να τα πάρουν, όταν στον ανταγωνισμό υπάρχει κάτι με καλύτερους όρους ή φθηνότερο ?

1. Ανεξάρτητος ασφαλιστικός σύμβουλος.
Εδώ είσαι καλύτερα, δεν έχεις βούρδουλα από κάποιον άλλο, αλλά πρέπει να δουλέψεις με την ίδια μέθοδο και συνθήκες όπως πριν σαν να είχες προϊστάμενο αν θες να πετύχεις.
Πρέπει αρχικά να μάθεις ΟΛΑ τα ψιλά γράμματα από ΟΛΑ τα συμβόλαια από ΟΛΕΣ τις εταιρείες της αγοράς, για να μπορείς να ενημερώσεις σωστά τον πελάτη σου και να τον κατευθύνεις να διαλέξει αυτό που θα τον καλύψει πραγματικά.
Αυτό είναι δύσκολο γιατί οι όροι των συμβολαίων (μιλώ για τα ψιλά γράμματα - τις εξαιρέσεις που εσένα ενδιαφέρουν περισσότερο) δεν υπάρχουν αναρτημένοι κάπου αλλά σε εσένα είναι απαραίτητοι για να ενημερώσεις τον πελάτη σου για το συμφέρον του...

Εκτός λοιπόν από την καθημερινή δουλειά με τους πελάτες, τα τηλέφωνα και τα ραντεβού, έχεις και το δικό σου κομμάτι εκπαίδευσης.
Πρακτικά ελεύθερος χρόνος μηδέν. (Αν θες να πετύχεις φυσικά)
Ακόμα κάτι σημαντικό. Για να μπορέσεις να ζήσεις (ειδικά στην αρχή) πρέπει να "πουλήσεις" το συμβόλαιο της εταιρείας που σου δίνει τη μεγαλύτερη προμήθεια. Αυτό είναι αντίφαση !!

Τον πρώτο χρόνο αν υπολογίσεις τα έξοδα (εφορία - ΟΑΕΕ - συμβόλαιο αστ ευθύνης, λογιστή, ρούχα, μετακινήσεις, κλπ) θα μπεις μέσα μέχρι τα μάτια.

Συμπεράσματα
Αν δεν έχεις κάποιο πατέρα - πεθερό στην δουλειά που να σου παραχωρήσει λόγο συνταξιοδότησης το πελατολόγιο που ήδη έχει για να έχεις εισόδημα από την αρχή μην το κάνεις.
Έχει τις ίδιες δυσκολίες ξεκινήματος στην εύρεση πελατολογίου - εισοδήματος, με μια δουλειά από το σπίτι τύπου Amway - Heballife.
Αλλά τουλάχιστον σ αυτές μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια χωρίς δικηγόρους και πελάτες να σε κυνηγούν αύριο.

Για όσους φτάσατε να διαβάσετε μέχρι εδώ θα σας πω δυο πράγματα για τις ευθύνες και πόσο εύκολο είναι να προκύψουν.

Γνωρίζετε φυσικά την περίπτωση με το ατύχημα του γιου του Mr. Jumbo.
Προκαλώ!!
Ποιος από εσάς εκεί έξω ξέρει,
ότι αν το παιδί σας, στην νυκτερινή έξοδο που θα κάνει απόψε, δεν θα κοντραριστεί με το αυτοκίνητό σας που του δώσατε, και πάρει ζβαρνα μερικούς ανθρώπους,
ότι τα χρήματα για αποζημίωση που μπορεί να προκύψουν, δεν θα είναι αρκετή η όποια περιουσία σας (αν έχετε)
και αν δεν είστε ο Χ Λάτσης να τα έχετε, ότι θα πάτε φυλακή γιατί η εταιρεία θα δώσει μέχρι όσα της αναλογούν με βάση τα άτομα που πρέπει να αποζημιωθούν απο το συμβόλαιό σας?

Πάμε τώρα στην ευθύνη του Ασφ. Συμβούλου !!
Σας είπε πότε κανένας ασφ σύμβουλος, ότι υπάρχουν εταιρίες που δίνουν απεριόριστη αστική ευθύνη με επιπλέον κόστος ? σας είπε ?

Πως να σας πει ο καημένος όταν εσείς ζητάτε συνεχώς πως θα αλλάξετε εταιρία αυτό το εξάμηνο για να ρίξετε την τιμή....
Το ξέρετε όμως, ότι αν δεν έχετε υπογράψει το χαρτί με το οποίο σας παρέδωσαν το συμβόλαιο που γράφει ότι το βρήκατε της αρεσκείας σας ότι μπορείτε να κινηθείτε εναντίον του ασφ συμβούλου που σας πούλησε το συμβόλαιο ως ελλειπή ενημέρωση  - ότι δεν έκανε καλά την δουλειά του και να αξιώσετε αποζημίωση
Ο δικηγόρος σας όμως .... πρέπει να το ξέρει !!!

πχ ασφαλίζεις το σπίτι σου για φωτιά πλημμύρα σεισμό και θεωρείς ότι είσαι super.
Αμ δε !!! 
Αν για παράδειγμα στον επάνω όροφο κατοικεί ο πατέρας σου και στο διαμέρισμα του σπάσουν οι σωλήνες, και χαλάσουν τα δικά σου πατώματα δεν σε καλύπτει το συμβόλαιό σου γιατί η ζημιά προήλθε από διαμέρισμα που ανήκει σε ιδιοκτήτη πρώτου βαθμού συγγένειας...
Αν τώρα δεν μένει ο πατέρας σου αλλά κάποιος ξένος, η εταιρεία σου, θα σε αποζημιώσει όπως οφείλει, αλλά μετά θα στραφεί σε αυτόν που σου προκάλεσε τη ζημιά και θα ζητήσει να αποζημιωθεί για την ζημιά που πλήρωσε εκείνη σε εσένα ...
Και ρωτάω εγώ, κι εσύ το ασφάλιστρο γιατί της το πλήρωσες εφόσον τελικά αυτός που προκάλεσε τη ζημιά θα πληρώσει. Μονο για την άμεση είσπραξη των χρημάτων, έτσι κι αλλιώς με τον από πάνω θα βγάλετε μαχαίρια.

Πολλά είπα συγνώμη !!

θυμασαι η γνωριζεις ποσο χρονο θελει απο την στιγμη που ξεκινας τα σεμιναρια εως να δωσεις εξετασεις και να παρεις την αδεια? ποσο καιρο θελει 

Δημοσ.

Καλημέρα.

Ασφαλιστικός σύμβουλος ειναι ο κολλητός μου και εργάζεται σε γραφείο όπου εκπροσωπούν δεκάδες εταιρίες της αγοράς.

Είναι ένας πετυχημένος ασφαλιστής παρά το γεγονός οτι ασχολείται με τον κλάδο μόλις τη τελευταία 5ετία.

Πως το κατάφερε:

Τον διαφημίζουν οι γνωστοί του. 

Γιατί; Διότι όποτε τον χρειαστείς κάνει αυτό που θα έπρεπε να κάνει ο κάθε ασφαλιστής.Ειτε ειναι διπλα σου, ειτε σε καθοδηγεί. 24 ώρες το 24ωρο (κοινώς όταν εμένα με τρακάρανε στις 4 το πρωί, αυτόν πήρα, τον ξυπνησα και κανονισε ο ίδιος τα πάντα (μέχρι και την οδική βοήθεια μου έστειλε)

Δεν λέει ποτέ ψέμματα, ενημερώνει τους πελάτες για ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν με το συμβόλαιό τους

Ουσιαστικά, επειδή πλέον η ασφάλεια ειναι απαραίτητη, ειναι ένα επάγγελμα που αν εισαι σωστός και θέλεις να δουλέψεις σοβαρά, είσαι χρήσιμος.

Βέβαια, επειδη ο κόσμος κοιτάζει πάντα το φθηνό, στην αρχή θα ειναι δύσκολα. Όμως επειδή πάντα έρχεται η σειρά μας να την πάθουμε και εκεινη τη στιγμη πελαγώνουμε, με κάτι ασφάλειες του λωκου που έχουμε βρει μέσω προσφορά από τον τάδε καθαριστικο πλυντηρίου, καλό ειναι να δινουμε 10 ευρω παραπάνω (για τέτοιες διαφορές μιλάμε στα αυτοκίνητα ειδικά)

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, pontez2 είπε

Καλημέρα.

Ασφαλιστικός σύμβουλος ειναι ο κολλητός μου και εργάζεται σε γραφείο όπου εκπροσωπούν δεκάδες εταιρίες της αγοράς.

Είναι ένας πετυχημένος ασφαλιστής παρά το γεγονός οτι ασχολείται με τον κλάδο μόλις τη τελευταία 5ετία.

Πως το κατάφερε:

Τον διαφημίζουν οι γνωστοί του. 

Γιατί; Διότι όποτε τον χρειαστείς κάνει αυτό που θα έπρεπε να κάνει ο κάθε ασφαλιστής.Ειτε ειναι διπλα σου, ειτε σε καθοδηγεί. 24 ώρες το 24ωρο (κοινώς όταν εμένα με τρακάρανε στις 4 το πρωί, αυτόν πήρα, τον ξυπνησα και κανονισε ο ίδιος τα πάντα (μέχρι και την οδική βοήθεια μου έστειλε)

Δεν λέει ποτέ ψέμματα, ενημερώνει τους πελάτες για ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν με το συμβόλαιό τους

Ουσιαστικά, επειδή πλέον η ασφάλεια ειναι απαραίτητη, ειναι ένα επάγγελμα που αν εισαι σωστός και θέλεις να δουλέψεις σοβαρά, είσαι χρήσιμος.

Βέβαια, επειδη ο κόσμος κοιτάζει πάντα το φθηνό, στην αρχή θα ειναι δύσκολα. Όμως επειδή πάντα έρχεται η σειρά μας να την πάθουμε και εκεινη τη στιγμη πελαγώνουμε, με κάτι ασφάλειες του λωκου που έχουμε βρει μέσω προσφορά από τον τάδε καθαριστικο πλυντηρίου, καλό ειναι να δινουμε 10 ευρω παραπάνω (για τέτοιες διαφορές μιλάμε στα αυτοκίνητα ειδικά)

Πως ήταν το πρώτο καιρό – πρώτο χρόνο ? δηλαδή ποτέ άρχισε να βλέπει ότι αποδίδει καρπούς αυτή η δουλειά ?
πως άρχισε να κάνει συμβόλαια? Από φίλους η σε αγνώστους ?

Δημοσ.

Ο δικός μας ασφαλιστικός σύμβουλος ειναι χρονια σε γραφείο μεγάλης ασφαλιστικής. Με 20+ χρονια στο επάγγελμα, ακόμα τρέχει κάθε μερα. 

Πρεπει να είσαι έτοιμος για πολλές χυλόπιτες. Μπορεί να σου πει ο χ οτι σκέφτεται να κάνει ασφάλιση υγείας, να φας εσυ χρόνο για να του βγάλεις προτάσεις, να χαλάσεις βενζίνη να πας στο χώρο του για ραντεβού, και τελικά να μην κάνει συμβόλαιο. 

Επισης είσαι διαθέσιμος στο τηλ για τους πελάτες σου. Ο πελάτης δε θα παρει την nn να ρωτήσει κατι, εσένα θα παρει. Επισης... πχ εγώ έπαθα διάστρεμμα και η ασφάλεια μου καλύπτει έξοδα ατυχήματος. Πήρα τον ασφαλιστή και ήρθε σπίτι να παρει τις αποδείξεις απο πατεριτςες κλπ να τα καταθέσει στην εταρεια. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dvlsakos είπε

Πως ήταν το πρώτο καιρό – πρώτο χρόνο ? δηλαδή ποτέ άρχισε να βλέπει ότι αποδίδει καρπούς αυτή η δουλειά ?
πως άρχισε να κάνει συμβόλαια? Από φίλους η σε αγνώστους ?

Απλώς ενημέρωσε τη παρέα οτι θα ασχοληθεί με αυτή τη δουλειά. Η παρέα αποφάσισε να τον στηρίξει (όλοι ειμαστε της λογικης οτι προτιμουμε να έχουμε κάποιον να του πριζουμε τα @@ αν χρειαστεί, παρά να μιλάμε απρόσωπα) και μάνι μάνι μάζεψε 10 ασφαλιστήρια.

Μετά απο αυτό, η εταιρία του έδωσε δοκιμαστηκά μια λιστα με πελατολόγιο. Ψάχτηκε, διάβασε και εκανε νέες προτάσεις στους υπάρχοντες πελάτες για καλύτερα ασφαλιστήρια στην αγορά, πιο αξιόπιστα. Αυτό έδωσε εμπιστοσύνη, ο ένας τον πρότεινε στον άλλο και αυτή τη στιγμή τρέχει και δε φτάνει (οπως πάει θα χρειάζεται γραμματέα διότι όντως δεν προλαβαίνει).

Όλα έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο όμως. Εμεις τον στηρίξαμε διοτι ξέραμε και το ποιόν του. Οτι ειναι το κλασσικό "καλό παιδί". Και αυτό βγάζει σε κάθε του συναλλαγή. 

Αλλά πάνω απ΄όλα, τον παίρνεις τηλέφωνο και θα σκοτωθεί να σε εξυπηρετήσει. 

Δεν ειναι όλοι έτσι.

Α, έχει κάνει και κάποια σεμινάρια που του τα πλήρωσε η εταιρία αλλά αυτά μετά τα 2 χρόνια. 

(πρόσεχε. Δεν ασχολείται με μεγαλοασφαλιστήρια. Προτιμάει τα μικρά συμβόλαια και πολλά. )

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Απλώς ενημέρωσε τη παρέα οτι θα ασχοληθεί με αυτή τη δουλειά. Η παρέα αποφάσισε να τον στηρίξει (όλοι ειμαστε της λογικης οτι προτιμουμε να έχουμε κάποιον να του πριζουμε τα @@ αν χρειαστεί, παρά να μιλάμε απρόσωπα) και μάνι μάνι μάζεψε 10 ασφαλιστήρια.

Μετά απο αυτό, η εταιρία του έδωσε δοκιμαστηκά μια λιστα με πελατολόγιο. Ψάχτηκε, διάβασε και εκανε νέες προτάσεις στους υπάρχοντες πελάτες για καλύτερα ασφαλιστήρια στην αγορά, πιο αξιόπιστα. Αυτό έδωσε εμπιστοσύνη, ο ένας τον πρότεινε στον άλλο και αυτή τη στιγμή τρέχει και δε φτάνει (οπως πάει θα χρειάζεται γραμματέα διότι όντως δεν προλαβαίνει).

Όλα έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο όμως. Εμεις τον στηρίξαμε διοτι ξέραμε και το ποιόν του. Οτι ειναι το κλασσικό "καλό παιδί". Και αυτό βγάζει σε κάθε του συναλλαγή. 

Αλλά πάνω απ΄όλα, τον παίρνεις τηλέφωνο και θα σκοτωθεί να σε εξυπηρετήσει. 

Δεν ειναι όλοι έτσι.

Α, έχει κάνει και κάποια σεμινάρια που του τα πλήρωσε η εταιρία αλλά αυτά μετά τα 2 χρόνια. 

(πρόσεχε. Δεν ασχολείται με μεγαλοασφαλιστήρια. Προτιμάει τα μικρά συμβόλαια και πολλά. )

σε ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/1/2019 στις 9:13 ΠΜ, dark είπε

Υπαρχουν ακομα τετοια κοροιδα ?

Ναι υπάρχουν, εγώ ειμαι ενα απο αυτά.

Πριν βάλω στο αμάξι μου ελληνικές πινακίδες,είχα ψάξει σχεδόν όλες τις online ασφάλειες και μου ειπαν στο περιπου τιμές και τι πρόσφεραν. Τελικά πήγα σε ασφαλιστή γνωστό μου,αντιπρόσωπος μεγαλης ασφαλιστικής εταιρειας στη πόλη μου,και εκανα εκεί ασφάλεια με τα ίδια χρήματα που ζητούσαν οι online ασφαλιστικές,στο 3ο εξάμηνο έπεσαν τα ασφάλιστρα και δώρο η οδική βοήθεια,την οποία μια φορά με βοήθησε πολύ.

Το 2ο αμάξι που έχουμε,της γυναίκας μου,επίσης εκεί με μειωμένα ασφάλιστρα.

Ξέρω οτι ανά πάσα στιγμη σε περιπτωση ατυχηματος μπορω να μιλήσω με άνθρωπο που γνωρίζω και το προσωπικό του τηλ,και όχι με με έναν αγνωστο υπάλληλο σε ενα τηλεφωνικο κεντρο.

Το μονο κακό είναι οτι δεν κανουν οι ελληνικές ασφαλιστικές μεικτή ασφάλεια επειδή το αμάξι που εκτελωνισα είναι του 1998.Η γερμανική ασφάλεια έκανε.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
Στις 26/1/2019 στις 9:13 ΠΜ, dark είπε

Υπαρχουν ακομα τετοια κοροιδα ?

Εγω πχ δεν πάω με τιποτε σε ιντερνετικές ασφάλειες. Και ισα ισα πιστευω οτι όσοι δεν γνωριζουν δεν θέλουν να έχουν ασφαλιστή ή όσοι διαβάζουν τα πάντα. Επειδη η κατηγορία Νο2, αποτελει σταγονα στον Ωκεανο, προτιμω τον ασφαλιστη και να του τα πριζω. Ειναι απλό και δε θέλει κοπο. 

Δημοσ.

Στο επαγγελμα του ασφαλιστη παλια ηταν ολοι οι αργοσχολοι,οπως και στου μεσιτη.Τωρα αρχιζει και ξεκαθαριζει το πραγμα

Θεωρω οτι θελει μια πολυ συγκεκριμενη ιδιοσυγκρασια,μπορει να αφησει λεφτα αλλα δεν θα πλουτισεις απο αυτο,και το τηλεφωνο (αν ολα πανε καλα) δεν θα σταματησει ποτε να χτυπαει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...