angelocdazz Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σας παίδες, από όσο είδα υπάρχουν διάφορα ebay σε θέμα εθνικοτήτων π.χ (u.k .. u.s .. κ.α) για έναν Έλληνα - Κύπριο ποιο θα ήταν το ιδανικότερο για να πουλάει η να αγοράζει;;; Κάποιος μου είπε ότι λόγο του ότι είμαι στην Κύπρο δεν μπορώ να πουλήσω στο Αμερικάνικο eBay και να δοκιμάσω στο Αγγλικό ισχύει;
Billator Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα, 1. Το σε πιο ebay μπαίνεις κ αγοράζεις δεν έχει διαφορά σε εσένα. Στο ebay.co.uk ebay.de απλά βρίσκεις πιο πολλούς προμηθευτές/μαγαζιά που είναι από Ευρώπη οπότε γλιτώνεις το τελωνείο. Το πιο ανταγωνιστικό σε τιμές είναι τις περισσότερες περιπτώσεις το ebay.com Οπότε σαν αγοραστή κρίνεις κάθε φορά με το τι θες. 2. Μπορείς να πουλήσεις σε όποιο ebay θες. Το ζήτημα αλλάζει αν θες να το κάνεις επαγγελματικά ή όχι, και αυτό έχει να κάνει με το που θα το έχεις έδρα και σε ποιο σε συμφέρει με την έδρα αυτή να πουλάς. Αυτό είναι όμως λογιστικό θέμα και πρέπει από εκεί να πάρεις οδηγίες και συμβουλές. Αυτή την στιγμή στο αγγλικό πρέπει να έχεις εταιρικό ΑΦΜ, στο αμερικανικό δεν ζητάνε άμεσα ακόμα.
angelocdazz Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Να σαι καλά αδερφέ, έχω μια μεγάλη συλλογή από συλλεκτικά νομίσματα και θέλω να δω κατά πόσο πουλιούνται στο εξωτερικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα