Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια χαρα,εχω ενα προβλημα στην εγκατασταση των windows 10 σε νεο υπολογιστη,εφτιαξα ενα usb boot απο το εργαλειο που δινει η microsoft,και ενω κανει κανονικα την εγκατασταση μετα το restart που ζηταει με πηγαινει ξανα να κανω εγκατασταση,δλδ δεν ποροχωραει ετσι ωστε να μπει στην επιφανεια εργασιας,εβγαλα τον ssd απο το καινουργιο και εκανα το ιδιο σε ενα παλιο pc και δουλεψε κανονικα,αλλαξα στα bios στο boot και προχωρησε η εγκατασταση,τι μπορει να φταει;,την συναρμολογηση την εκανα μονος μου και δεν ειναι η πρωτη φορα.

Επεξ/σία από kostasblues21
Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι το κανει αυτο τελευταια. Μου το εκανε 2 φορες και μενα πριν λιγο καιρο.

Εκανε την εγκατασταση και στο ρεσταρτ αντι να με παει εκει  που δημιουργεις user κτλ με πηγαινε απ την αρχη, εκει που διαμορφωνεις δισκους, παρτιτιον κτλ.

Η λυση για μενα εναι οταν εκανα Default το bios μου (μεσα απ το bios) και μετα συνεχιζε κανονικα απο εκει που σταματησε.

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι να έχει πρώτο στο boot order το Usb για αυτό μετα την επανεκκίνηση σε ξαναβάζει στην εγκατάσταση. Προσπάθησε να αλλάξεις την boot order μέσα απο το bios ή το πιο απλό να αφαιρέσεις το usb μόλις τελειώσει την εγκατάσταση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, nagapit είπε

Το πιο πιθανό είναι να έχει πρώτο στο boot order το Usb για αυτό μετα την επανεκκίνηση σε ξαναβάζει στην εγκατάσταση

Δεν το σκεφτηκα πρεπει να εχεις δικιο

10 λεπτά πριν, nagapit είπε

το πιο απλό να αφαιρέσεις το usb μόλις τελειώσει την εγκατάσταση

Δεν το δοκιμασα ποτε.

Αν μετα την εγκατασταση πανω στο reboot που κανει μονο του, αφαιρεσεις το usb, δεν θα εχεις προβλημα; Θα σε παει στις καρτελες που επιλεγεις user κτλ;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το αλλαξα στο first boot,και δεν συνεχιζει,και εβγαλα το usb,μου βγαζει μνμ οτι δεν εχει ο υπολογιστης λειτουργικο,οταν λες default στα bios τι εννοεις φιλε.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, fearless είπε

Δεν το σκεφτηκα πρεπει να εχεις δικιο

Δεν το δοκιμασα ποτε.

Αν μετα την εγκατασταση πανω στο reboot που κανει μονο του, αφαιρεσεις το usb, δεν θα εχεις προβλημα; Θα σε παει στις καρτελες που επιλεγεις user κτλ;

Αν μετά το reboot αφαιρέσεις το usb θα σε βγάλει στις επιλογές που πρέπει μετά την εγκατάσταση

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nagapit είπε

Αν μετά το reboot αφαιρέσεις το usb θα σε βγάλει στις επιλογές που πρέπει μετά την εγκατάσταση

Ωραιος ευχαριστω, θα το δοκιμασω σε επομενο φορματ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε μενα δεν γινεται αυτο που λες φιλε nagapi γιατι στο αλλο υπολογιστη δεν εβγαλα καν το usb και προχωρησε κανονικα,οταν το αφαιρω γραφει οτι ο υπολογιστης δεν εχει λειτουργικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kostasblues21 είπε

οταν λες default στα bios τι εννοεις φιλε

Μεσα στο Bios υπαρχει μια ρυθμιση που επιλεγεις να γινει οπως ηταν το Bios πριν αλλαξεις οτιδηποτε απο εκει μεσα.

54 λεπτά πριν, fearless είπε

Μεσα στο Bios υπαρχει μια ρυθμιση που επιλεγεις να γινει οπως ηταν το Bios πριν αλλαξεις οτιδηποτε απο εκει μεσα.

Σου εστειλα μια εικονα. Eκει στα βελακια δεξια επιλεγω για να γινει Default.

575009795_initialscreen1.thumb.JPG.2e41ab5892587c72dedecce7f47a832e.JPG

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

ευχαριστω φιλε για την βοηθεια,το προβλημα λυθηκε χωρις να κανω κατι,απλα ανοιξα ξανα το pc και προχωρησε στις ρυθμισεις ολα τελεια,ευχαριστω πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...