Dinomite Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι νέα εδώ πέρα και γενικά όσο αφορά τις αγοραπωλησίες από αγγελίες κλπ και θα ήθελα την βοήθεια σας... Πρόσφατα μου άνοιξαν το αυτοκίνητο μου έκλεψαν την τσάντα με macbook μέσα (το καλωσόρισμα μου στη Αθήνα χαχα) και τέλος πάντων αφού παίρνω απόφαση το ότι δεν θα το βρω ψάχνω σε αγγελίες μήπως και βρω κάτι να αγοράσω να μπορώ να κάνω την δουλειά μου Βρηκα λοιπόν στην χρυσή ευκαιρία μια αγγελία από έναν τύπο για ένα macbook touchbar 15” έστειλα email και ξεκινήσαμε να μιλάμε στο Viber Το παιδί λοιπόν αυτό μου λεει ότι το πουλάει στην ουσία χωρίς τον φόρο και για αυτό η τιμή του είναι εξευτελιστικά χαμηλή (στα 670€) και μάλιστα του δίνω τα μισά, παίρνω το προϊόν με dhl και έπειτα τα υπόλοιπα μισά. Όλα αυτά μέσω moneygram Τι πιστεύετε για αυτή την περίπτωση; Μπορώ να βάλω και φωτό από την αγγελία και συνομιλία αν θα σας βοηθήσει.. scam or not ; Καμία συμβουλή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Σοφία
dimitris_sal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Μακρια. Well said! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Για οτιδηποτε πιο ακριβο απο 100 ευρω σε αγγελια εγω θα προχωρουσα μονο με ελεγχο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα