Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, newton91 είπε

Η google θα βαλει στα pixel fuchsia os και θα σπερνουν και ολα τα υπολοιπα brands θα χαροπαλευουν με αντροιντ. 

Κάτι τέτοιο θα παίξει τουλάχιστον στην αρχή σε θέμα λογισμικού.

Τώρα η apple μάλλον κάνει μείωση μισθών και έγινε η μεταγραφή.

Δημοσ.

Να γινόταν μία παρουσία του Fuchsia OS με όσα ξέρουμε μέχρι σήμερα, ΟΚ αποτελεί ένα αξιόλογο άρθρο να γράψει κανείς και να το ανανεώνει ανά τακτά διαστήματα και όποτε υπάρχει κάποια εξέλιξη άξια λόγου.

Αλλά τώρα να κάθεται να γράφει κανείς για τη μετακίνηση ενός στελέχους; Αδιάφορο.

Χωρίς καμία πρόθεση υποδείξεων, θεωρώ ότι το κομμάτι αρθρογραφίας και ειδήσεων θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια. Όχι απλή μετάφραση αλλά άρθρα από ανθρώπους που ξέρουν γι' αυτό που γράφουν και είναι σε θέση να παραθέσουν και τη δική τους οπτική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, MAFAKA είπε

Δεν είπα ότι το λειτουργικό το φτιάχνει ο Γιωργακης ο γκατζετακιας της γειτονιάς, αλλά να είναι όλα πρίμα εξαρχής χλωμό το βλέπω. 

Η google δεν είναι ο φωτεινός παντογνώστης. Και λάθη θα κάνει και παραλειψεις θα υπάρχουν ειδικά στην αρχή. Απόδειξη ότι κάποιοι τρίτοι (πχ OnePlus) παίρνουν το λειτουργικό που εξελίσσεται τόσα χρόνια τώρα (Android) και καταφέρνουν να το κάνουν να αποδίδει καλύτερα. 

Τωρα πλακα κανεις ε;

Και εγω θα εκανα τα παντα για να ανακαινίσω το παλιόσπιτο της θεογκομεναρας γειτόνισσας μου με σκοπο να μεινω μαζι της... :P

Δεν υπαρχει τπτ το τσαμπέ χωρις να κρύβετε απο πισω το τεράστιο συμφέρον κάποιου.

sneaky bastard google!!

Επεξ/σία από mader
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, mader είπε

Και εγω θα εκανα τα παντα για να ανακαινίσω το παλιόσπιτο της θεογκομεναρας γειτόνισσας μου με σκοπο να μεινω μαζι της... :P

Αυτό δεν μπορεί να σου ήρθε "τυχαία" ως παράδειγμα.. για πες λεπτομέρειες.. :P:P

Επεξ/σία από MoviemakerGr
Δημοσ.

Εκτός από το νέο λειτουργικό καλό θα ήταν να κάνει και ένα καθάρισμα και επαναπροσδιορισμό στις εφαρμογές της. Παράδειγμα να μην έχει καμία 10αριά εφαρμογές επικοινωνίας αλλά μια και καλή. 

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Netr0nic είπε

Ποιο θα είναι το μέλλον του android κατά την γνώμη σας όταν βγει στην φόρα επίσημα το fuchsia os? Ενσωμάτωση με κάποιον τρόπο? Στο ράφι? Θα συνυπάρχουν? Πως θα το διαχειριστούν οι εταιρίες που βγάζουν smartphones?

Σαφώς δεν έχουμε σίγουρες/επίσημες απαντήσεις ακόμα, απλά συζήτηση να γίνεται 😊.

Για αρχή νομίζω πως η Google οδεύει (και καλά κάνει) να φτιάξει ένα ecosystem δηλαδή ένα κοινό λογισμικό μια κοινή πλατφόρμα έτσι ώστε οι συσκευές τις να αλληλεπιδρούν και να υπάρχει μια σύνδεση.  Πράγμα που η Apple κάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πιστεύω ότι αν βγάλει μια πλατφόρμα μινιμαλιστική και ευχάριστη στη χρήση, τότε θα έχουμε (ελπίζω) ένα κοντραρισμα στα ίσια πλέον με την Apple. 

Πιστεύω ότι θα ενσωματώσει το android , τώρα όσο για τις εταιρίες θα πρέπει να αποδεχτούν το νταβατζιλίκι που τους κάνει η google.

Όπως και να έχει ελπίζω ο καταναλωτής να βγει κερδισμένος με μια πιο οικονομική λύση έναντι της Apple.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, aris1986 είπε

Είχα δει σε ντοκιμαντέρ ότι όποιος απολύεται/παραιτείται από silicon valley μετά.εχει ρήτρα να μην εργαστεί  σε αντίπαλες εταιρίες για 6 μήνες ή ένα χρόνο. 

Μα καλά ψέματα έλεγε το ντοκιμαντέρ;;;

Ανάλογα τη θέση και το πρόσωπο,  μπορεί να θεωρούν πως δε ξέρει τίποτα οπότε και να πάει σε άλλη εταιρεία δεν έχει να προσφέρει τεχνογνωσία. Αλλιώς σε πληρώνουν τους μισθούς για να.... κάθεσαι 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, aris1986 είπε

Είχα δει σε ντοκιμαντέρ ότι όποιος απολύεται/παραιτείται από silicon valley μετά.εχει ρήτρα να μην εργαστεί  σε αντίπαλες εταιρίες για 6 μήνες ή ένα χρόνο. 

Μα καλά ψέματα έλεγε το ντοκιμαντέρ;;;

Τα λεγόμενα NDA (non disclosure agreements) θα πρέπει να τα δεχτείς και να τα υπογράψεις. Ενδεχομένως ένα top talent όπως στην περίπτωση αυτή να είναι σε θέση να αρνηθεί και παρόλα αυτά να τον πάρουν για την θέση για να μην τον χάσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NotAliki177 είπε

Σαν όνομα ακούγεται πολύ γυναικείο. Νομίζω η γοογλε θα συνεχίσει με το Android στα Smartphones και στις άλλες συσκευές θα βάλει FuchiaOS.

Θα συνεχίσει το Android, αλλά θα χρησιμοποιεί το Zircon kernel, και όχι Linux kernel.

Έχει επιβεβαιώθει ότι θα τρέχει android apps.

https://9to5google.com/2019/01/02/android-runtime-app-support-fuchsia/

Δεν μου αρέσει το ότι θα εγκαταλείψουν το Linux kernel, αλλά τουλάχιστον και το Fuchsia είναι open source.

Δεν νομίζω να βγάλει λειτουργικό με το όνομα αυτό, Android θα συνεχίσει να λέγεται.

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, tolstoy είπε

Όχι φούξια ρε φούξη μου. Μα είναι δυνατόν να μην βρίσκουν ένα όνομα τση προκοπής; Τι βλακείες είναι αυτές;

Σκεψου μονο λογοπαιγνια με τα 3 πρωτα γραμματα του Fuchsia....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...