Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή που έχεις στο link της Gigabyte έχει IR3556 (50A PowerStage) 4+2 Phase, είναι πιο καλή απο τις άλλες της Gigabyte απλά εκεί κοντά είναι και η ITX της MSI η οποία φοράει IR3555 (60A PowerStage) και είναι 6+2 Phase. Να ξέρεις οτι και με τις 2 ένας 2700Χ OC'ed θα βαράει ~100 C στα VRM σε Stress Test. Δες Review εδω στην MSI πόσο φτάνει σε C OC'ed.

Επεξ/σία από 50EuroUser
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 50EuroUser είπε

Αυτή που έχεις στο link της Gigabyte έχει IR3556 (50A PowerStage) 4+2 Phase, είναι πιο καλή απο τις άλλες της Gigabyte απλά εκεί κοντά είναι και η ITX της MSI η οποία φοράει IR3555 (60A PowerStage) και είναι 6+2 Phase. Να ξέρεις οτι και με τις 2 ένας 2700Χ OC'ed θα βαράει ~100 C στα VRM σε Stress Test. Δες Review εδω στην MSI πόσο φτάνει σε C OC'ed.

Θα βαλω εναν R5 2600 τωρα και εναν R5 3600 (8-core 65W TDP) αργοτερα, μονο για gaming. Αν ειναι στο επιπεδο της Asrock B450 ITX δεν εχω προβλημα αρκει να μην εχει σχεδιαστικο λαθος οπως η ATX εκδοση. Θα την βαλω σε Sugo SG13B και ειτε auto ειτε undervolt. Η MSI δεν εχει καλο audio chip ουτε voltage offset αλλα καλυτερα specs (power delivery, vrm heatink) για να στηριξει εναν 2700X σιγουρα.

Δημοσ.

Έβαλαν offset αλλά τι το θες αμα έχεις σκοπό να πάρεις Non-X :D Η Giga φοράει ALC1220 ενω η MSI ALC887 που πρέπει να είναι απο το τότε που πήραμε το Euro ...

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, 50EuroUser είπε

Έβαλαν offset αλλά τι το θες αμα έχεις σκοπό να πάρεις Non-X :D

Νομίζω δεν το χρησιμοποιει μονο για PBO αλλα νομιζω ειμαι ολιγον ασχετος.

49 λεπτά πριν, 50EuroUser είπε

Η Giga φοράει ALC1220 ενω η MSI ALC887 που πρέπει να είναι απο το τότε που πήραμε το Euro ...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...