MessatsuRoku Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω MAC στο ρουτερ της cosmote? Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από MessatsuRoku
M@dB0x Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Για πιο λογο? Εφαγες κανα ban? Αν ισχυει αυτο, τοτε μαλλον δε σου κανανε ban την mac του ρουτερ σου, μιας και δε μπορουνε να τη δουνε αλλα ολα τα αλλα.
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Ο provider μια χαρά τη βλέπει πχ εμένα πως έβλεπαν ότι είχα Asus και όχι δικό τους
M@dB0x Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 53 minutes ago, Mhlogiatros said: Ο provider μια χαρά τη βλέπει πχ εμένα πως έβλεπαν ότι είχα Asus και όχι δικό τους Εγω δεν ειπα οτι δε τη βλεπει ο provider. Ειπα οτι δε τη βλεπει ο εκαστοτε online server. Ολοι μεχρι το provider μπορουν να φτασουν. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από M@dB0x
MessatsuRoku Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, M@dB0x είπε Για πιο λογο? Εφαγες κανα ban? Αν ισχυει αυτο, τοτε μαλλον δε σου κανανε ban την mac του ρουτερ σου, μιας και δε μπορουνε να τη δουνε αλλα ολα τα αλλα. Ναι εφαγα βαν σε ενα σιτε και δοκιμασα να κανω restart το ρουτερ για να αλλαξει IP αλλα τιποτα
M@dB0x Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το πισι σου μπαναρανε, εκει κοιτας. Σβηνεις cookies και ολο το ιστορικο γενικως. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από M@dB0x
MessatsuRoku Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, M@dB0x είπε Το πισι σου μπαναρανε, εκει κοιτας. δηλαδη? Τι πρεπει να αλλαξω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα