Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά.

έχω την εξής απορία. Για πρώτη φορά μπήκα ταμείο. Για να μην πολυλογώ στον 3ο μισθο μπήκαν +72 ευρώ. Απ'ότι μου ειπαν συνάδελφοι (ξενοδοχειακος κλαδος) αυτό συμβαίνει όταν τελειωνει το ταμείο. Το ερωτημα μου ειναι το εξης : ειναι λογικο πρωτη φορα να κραταει μονο 3 μηνες, απ'όσο γνωριζα ήταν περισσοτερο. Επειτα,  συνάδελφος με λιγότερα ενσημα - λιγότερες ημέρες στην δουλεια δεν έχει αντιστοιχο προβλημα, συνεχίζει κανονικα.

Θα τηλεφωνήσω και στον ΟΑΕΔ από Δευτερα, απλά επειδή μου ήρθε καπως ξαφνικο , θα ηθελα να μάθω αν γνωρίζετε τι ακριβως συμβαινει. Καποια πληροφορία τελος παντων.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Στον τρίτο μισθό παίρνεις επιπλέον 7 ή 10 ημέρες εργασίας, δεν είμαι σίγουρη. Όλοι οι εποχικοί εργαζόμενοι παίρνουν τρίμηνη επιδότηση εκτός κι αν ξεπερνούν τα ένσημά τους το όριο και μπορούν να ενταχθούν στην επιδότηση κανονικών άνεργων. 

Αν γνώριζες για περισσότερο, δε γνώριζες καλά. Ο συνάδελφος που συνεχίζει έχει προφανώς περισσότερα ένσημα ή εντάχθηκε στην επιδότηση αργότερα. Υπολόγισε ότι μετράνε τα ένσημα του χρόνου χωρίς τους δύο τελευταίους μήνες. Μπορεί πέρυσι να είχε περισσότερα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...