Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι εχουνε καμερες στην εκλησια.. μπορω να παω σαν πιστος να αναψω κερι και να το κανω

αλλα θα με δουνε απο τις καμερες... βεβαια και να με δουνε δε με πολυνοιαζει αμα μου κανουνε μυνηση γιατι θα δικαιωθω επειδη εχω δικιο..

• Like 1
  • Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, j2k είπε

Το σπιτι ειναι ιδιωκτητο δε γινετε να μετακομισω.

Στον παπα εχω εξηγησει το πρoβλημα υγειας που εχω με την ακοη μου πολυ αναλυτικα.. και δεν τον νοιαζει..

Η λυση που εχω σκεφτει ειναι δολιοφθορα με υψηλη ταση(100kv) χαμηλο ρευμα(1ma) να καψω τον controller της καμπανας

γιατι παιζει αυτοματα απο controller δεν την παζουνε manual.

Αγαπατε αλληλους κατα τα αλλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, j2k είπε

Το θεμα ειναι οτι εχουνε καμερες στην εκλησια.. μπορω να παω σαν πιστος να αναψω κερι και να το κανω

αλλα θα με δουνε απο τις καμερες... βεβαια και να με δουνε δε με πολυνοιαζει αμα μου κανουνε μυνηση γιατι θα δικαιωθω επειδη εχω δικιο..

Δεν θα δικαιωθείς, θα πληρώσεις την ζημιά που έκανες και τα δικαστικά έξοδα. Αν θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο, βάλε έναν φίλο άγνωστο στην ενορία να το κάνει.

Αλλά είπαμε, πρώτα στον Μητροπολίτη. Το ότι πήγες στον υπεύθυνο παπά δεν λέει κάτι. Ο Μητροπολίτης είναι ανώτερός του.

Επεξ/σία από mic2mic
Δημοσ.

στο γραφειο της μητροπολης εχω παρει 3 φορες τηλεφωνο και μου εχουνε πει οτι απουσιαζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, j2k είπε

Στον υπευθυνο παπα της ενοριας πηγα μου ειπε νταξει ναι τα παιδια χτυπανε την καμπανα θα δειξουμε κατανοηση κτλπ(ψεματα με controller χτυπαει αυτοματα)

Την επαιζε 1 βδομαδα ποιο σιγανα(επαιζε τις 2 μικρες καμπανες απο το καμπαναριο οχι τις μεγαλες) και μετα 1 βδομαδα ξανα στο φουλ ολες οι καμπανες.

Οταν του το ξαναπα μου ειπε οτι δεν μπορει να κανει κατι γιατι δεν γινετε λειτουργια χωρις να χτυπανε ολες οι καμπανες καμπανες και δεν γινετε να αλλαξουνε τα σφυρια.

Σε τι νομικο να παω ? δικηγορο ? Αμα παω δικαστικα θα παρει 10 χρονια οσο πηρε και στην αλλη περιπτωση που υπαρχει δεδικασμενο.

Το θεμα νομικα πως μπορω να εχω αμεσα αποτελεσματα πριν σκασω 10+χιλιαρο για ηχομονωσεις.

Στείλε εξώδικα,επιφυλάξου παντός νόμιμου δικαιώματος σου και δημοσιοποίησε το στον Χίο.

Επεξ/σία από umad
  • Like 1
Δημοσ.

βαλε ωτοασπιδες.εντυπωση κανει το οτι δικαστικα εξοδα διατιθεσαι να δωσεις το πολυ 500 γιουρια,αλλα αν ειναι να πιασει 600 ευρω,διαφωνεις,δεν θελεις να τα δωσεις,και προτιμας να χωσεις το 10χιλιαρο για ηχομονωση!!!!(που ειναι βεβαια υπερβολικη η τιμη που αναφερεις).....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα δωσω 10χιλιαρο θα αλλαξω ολα τα κουφωματα...

Με ενα δικηγορο ποσο θα μου παει το εξωδικο ? θα κανει δουλεια το εξωδικο?

Αυτα που εχω υπερ μου ειναι η νομοθεσια το δεδικασμενο / εργαστηριακες εξετασεις(που δεν νομιζω να βοηθανε) / και οι μετρησεις που εχω κανει με το ντεσιμπελομετρο(αλλα ειναι δικες μου δεν ειναι επισημες οποτε παλι δε νομιζω να μετρανε)

Επεξ/σία από j2k
Δημοσ.

Τα εξώδικα έχουν 50€ και σκοπό έχουν να προειδοποιήσουν εξωδικαστικά κάποιον.

Βάλε άνα δικηγόρο να ψάξει ακριβώς τι παίζει με νομοθεσία για αυτό το θέμα να σε συμβουλέυσει.Δώστου άλλα 100€ για την έρευνά του και την συμβουλή του.

Δώστου όλα τα στοιχεία που έχεις και επισήμανε το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

Δεν ξέρω αν θα σε παραπέμψει σε μήνυση ή αγωγή ανάλογα που υπάγεται η περίπτωσή σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ειναι 50 ευρω θα το κανω αυριο...

Την νομοθεσια την εχω ηδη βρει... και τις περιπτωσεις δεδικασμενου..

Το θεμα ειναι ομως εχει αποτελεσμα?

Μια προχειρη αναζητηση..

Αυτα που λεει για το υπουργειο τα εχω ηδη κανει οπως και στο συνηγορο του πολιτη μιλησα(εχω και εγγραφη απαντηση)

με αυτον που ειχε τρεξει την παλια υποθεση και μου ειπε οτι πλεον δεν ειναι αρμοδιοι αυτοι.

Η ουσια ειναι οτι η αστυνομια εχει ντεσιμπελομετρο και μπορει να κανει μετρηση οπως κανει εξω απο clubs/κεντρα

αλλα οταν τους ειπα μου ειπανε να παω σε δικηγορο και οτι δεν θα τα βαλουνε με την εκλησια...

https://archive.patris.gr/articles/60246

https://www.synigoros.gr/resources/docs/203903.pdf

https://roides.wordpress.com/2008/01/12/post120108/

http://www.kathimerini.gr/217142/article/epikairothta/ellada/oi-kampanes-den-e3airoyntai-apo-to-nomo-peri-hxorypanshs

http://union.atheia.gr/οδηγός-πολιτών/ηχορύπανση-από-ναούς/

Αυριο θα κανω αλλη μια αποπειρα να βρω το μητροπολιτη και αν δεν το λυσει

μετα θα ξαναπαρω την αστυνομια (λεγοντας τους ξεκαθαρα οτι τους ηχογραφω) και ενα δικηγορο

Επεξ/σία από j2k
Δημοσ.

Ναι φίλε μου γιατί να μην έχει???

Συμβουλέψου νομικό να σε κατευθύνει βήμα βήμα τι ενέργειες να κάνεις...Αύριο κιόλας!

Και πες μας τι σε συμβούλεψε.

Είναι σοβαρό το θέμα πολύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην αστυνομια ειπα το εξης... καποτε εκανα ενα παρτυ και ειχα δυνατα τη μουσικη βραδυ..

και καποιος γειτονας πηρε τηλεφωνο(με το δικιο του) ηρθε η ιδια αστυνομια και μου εκανε συσταση οποτε κλεισαμε τη μουσικη και ολα καλα χωρις προστιμο κτλπ.

Τους ειπα γιατι τοτε πριν τοσα χρονια ηρθατε σε εμενα και στην εκλησια που το κανει συστηματικα καθε μερα δεν μπορειτε να κανετε συσταση ?

Μου ειπανε οτι εμεις επεμβαινουνε μονο για τους ταραχοποιους οχι για τις εκλησιες.

Επεξ/σία από j2k
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσεγγίζεις  το γραφείο του μητροπολίτη με λίγο γλείψιμο όποιος είναι εκεί γιατί είναι και υπεράνω κοσμικής εξουσίας :P Λύση βρέθηκε με τον μητροπολίτη της περιοχής πχ να πει να μην χρησιμοποιούνται τα εξωτερικά ηχεία σε πολλές  περιπτώσεις .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Λύση υπάρχει και είναι απλή. Πας στον παπά και του δείχνεις τα χαρτιά που έχεις και αναλύουν το πρόβλημα υγείας που έχεις, πας παρακάλετα πάντα και υποσχεσαι και μια δωρεά στο ναό 100-200 ευρώ άμα σε βοηθησουν. Και να βοηθήσουν πως? Να δεχτούν να βαράει συγκεκριμένες ώρες πχ η καμπάνα και να δεις εσύ σε κάνα μηχανικό πως μπορείς να μειώσεις τα db. Ίσως με επικάλυψη καουτσούκ στο γλωσσιδι? Αλλά οι παπάδες με μια δωρεά και παρακάλετα και με αναφορά στα χριστιανικά ήθη θα κάνουν αυτό που θες. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, j2k είπε

στο γραφειο της μητροπολης εχω παρει 3 φορες τηλεφωνο και μου εχουνε πει οτι απουσιαζει.

Πάρε και πες ότι θες να του μιλήσεις για δωρεά που θες να κάνεις. 

Θα κλείσει ραντεβού άμεσα 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, TsoliasGR είπε

Λύση υπάρχει και είναι απλή. Πας στον παπά και του δείχνεις τα χαρτιά που έχεις και αναλύουν το πρόβλημα υγείας που έχεις, πας παρακάλετα πάντα και υποσχεσαι και μια δωρεά στο ναό 100-200 ευρώ άμα σε βοηθησουν. Και να βοηθήσουν πως? Να δεχτούν να βαράει συγκεκριμένες ώρες πχ η καμπάνα και να δεις εσύ σε κάνα μηχανικό πως μπορείς να μειώσεις τα db. Ίσως με επικάλυψη καουτσούκ στο γλωσσιδι? Αλλά οι παπάδες με μια δωρεά και παρακάλετα και με αναφορά στα χριστιανικά ήθη θα κάνουν αυτό που θες. 

Mε το παπα τα εχω κανει αυτα στο μητροπολιτη θα παω με αυτον δεν εχω μιλησει ακομα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...