Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DrLo είπε

Και αυτό καλέ μου άνθρωπε δεν προβλέπεται από πουθενά.

Ποτέ δεν έχεις το δικαίωμα να επιστέψεις ελλατωματικό προίόν πέρα από DOA.

ακολουθείται η διαδικασία της εγγύησης που δε σημαίνει αυτόματα επιστροφή.

Απλά όταν δεν το ανοίξεις στην ουσία μιλάμε για υπαναχώρηση στην οποία έχεις δικαίωμα.

Το που "αναφέρεται αυτό" εξακολουθεί να παραμένει λάθος.

ΔΕ

αντε παλι.. ΕΧΕΙΣ δικαιωμα υπαναχωρησης ακομα και αμα το σπασεις και το καψεις, αλλα θα παρεις πισω λιγοτερα χρηματα. το ποιντ ομως ειναι βαση της ευρωπαικης οδηγιας το ανοιγμα της συσκευασιας για κανενα λογο δεν αναιρει το δικαιωμα υπαναχωρησης

θα εβαζα ΞΑΝΑ οπως σε ολα τα παρομοια θεματα την οδηγια, αλλα πλεον βαρεθηκα. μεγαλα παιδια ειστε, ιντερνετ εχετε, ψαξτε το (την οδηγια, οχι τις μαλακιες που γραφουν τα καταστηματα στις ιστοσελιδες τους)

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό μερικών,δλδ πήγε ο άνθρωπος έσκασε τα χρήματα του να πάρει μια τηλεόραση κ ήταν χαλασμένη,σαφώς κ πρέπει να του την αλλάξουν με μια καινούργια άμεσα,

επίσης δεν ξέρω αν ισχύει για όλες τις μάρκες αλλά στην δικη μου τηλεόραση 50αρα lg με διαβεβαίωσαν ότι σε περίπτωση είτε ελαττωματικού προϊόντος κατά το άνοιγμα είτε σε περίπτωση βλάβης εντός εγγύησης έρχονται αυτοί στον χώρο μου κ την περνούν χωρίς καμία επιβάρυνση. 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, TzortzisJosh είπε

Το παρόν αποτελεί ενημέρωση και σκοπεύει στο να αγρυπνήσει τους καταναλωτές αναφορικά με τα δικαιώματά τους.

Πρόσφατα αγόρασα τηλεόραση Samsung από τα πλαίσιο. Όντας ελαττωματική, επικοινώνησα πρώτα τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση πελατών.

Για να μην κουράζει, θα γράψω την συνομιλία με τον πρώτο υπάλληλο (τηλεφωνικό κέντρο):

(χαιρετούρες)

Εγώ: Θα ήθελα να επιστρέψω ένα ελαττωματικό προϊόν, πρόκειται για μια τηλεόραση Samsung, την παρέλαβα πριν λίγες ώρες και θα ήθελα να με ενημερώσετε πόσο κοστίζει να έρθετε να την παραλάβετε από το σπίτι μου και να την πάτε στο κατάστημα.

Υπάλληλος: Δεν γίνεται να την παραλάβουμε εμείς, πρέπει να την πάτε στο κατάστημα από όπου την πήρατε. Όμως εάν η συσκευασία της τηλεόρασης έχει ανοικτεί, δεν γίνεται επιστροφή του προϊόντος.

Εγώ: Συγγνώμη δηλαδή εγώ πρέπει να καταλάβω αν η τηλεόραση είναι ελαττωματική πριν καν ανοίξω την συσκευασία; Που αναφέρεται αυτό; Ξέρετε ότι δεν υφίσταται αυτό που λέτε;

Υπάλληλος: Ισχύει αυτό που σας λέω (επιμένει ότι δεν γίνεται να την επιστρέψω εφόσον την άνοιξα)

Εγώ: Επειδή μάλλον δεν καταλάβατε τι είπατε, ακούστε ξανά την συνομιλία μας την οποία ηχογραφείτε

Υπάλληλος: Είπατε πως με ηχογραφείτε; Είναι παράνομο αυτό δεν ξέρω αν το γνωρίζετε

Εγώ: Δεν είπα κάτι τέτοιο, αντιθέτως, με το που τηλεφώνησα σε εσάς άκουσα ηχογραφημένο μήνυμα που έλεγε πως η κλήση ενδέχεται να ηχογραφηθεί για λόγους διασφάλισης ποιότητας

Υπάλληλος: Δεν ηχογραφείται η κλήση, ενδέχεται λέει το μήνυμα που ακούσατε, είναι παράνομο να ηχογραφείται μια τηλεφωνική κλήση

Εγώ: ΟΚ, ευχαριστώ για τον χρόνο σας

--

Λέω εντάξει, θα πάω από το κατάστημα και θα βγάλουμε άκρη

Την πέρνουμε με τον πατήρ μου, φτάνοντας στο κατάστημα έρχεται ο υπο-διευθυντής του εξηγούμε ότι η τηλεόραση φέρει ελάττωμα, την επιστρέφουμε να την ελέγξουν και ή θα μας δώσουν κάτι αντίστοιχο ή θα πάρουμε πίσω τα χρήματα μας.

Για να ολοκληρώσουμε την παραπάνω φράση μας πήρε τουλάχιστον 3 λεπτά καθώς ο υπο-διευθυντής από την πρώτη κιόλας στιγμή μας διέκοπτε συνεχώς και με περίσιο θράσος δίχως να θέλει να ακούσει τι έχει συμβεί. Του αναφέρω το άρθρο 540 του αστικού κώδικα περί δικαιωμάτων καταναλωτή, κάνει τον Αλέκο και πως δεν ακούει τι λέμε, πραγματικά σαν να μιλάς σε παιδάκι, σοκαριστικό σε τέτοια θέση να βρίσκεται αυτός ο άνθρωπος. Μας λέει ότι θα πρέπει να σταλθεί η τηλεόραση στην Samsung και μετά να περιμένουμε απάντησή τους. Εννοείται πως δεν περιμένουμε όλη αυτή την διαδικασία και απαιτούμε να πραγματοποιηθεί σύντομος έλεγχος εντός του καταστήματος. Μάλιστα, αρνείται να μας δώσει προϊόν αντικατάστασης. Αναφέρει επίσης με ύφος χιλίων καρδιναλίων πως μπορούμε να πάμε το θέμα νομικά. Συγκεκριμένα: "Πάντε μας νομικά αν δεν είστε ευχαριστημένοι, μας έχουν πάει κι'άλλοι και έχουμε νικήσει στο δικαστήριο" (όσο απίστευτο και αν φαίνεται, αυτά ήταν τα λόγια του αυτολεξεί). Μετά από 5 λεπτά μας λέει να την πάμε πάνω για έλεγχο. Εννοείται πως δεν την πάμε πουθενά, οφείλουν αυτοί να την μετακινήσουν εντός του καταστήματος. Πραγματοποιείται 15λεπτος έλεγχος εντός καταστήματος όπου βγαίνει πόρισμα πως η τηλεόραση είναι ελαττωματική. Κατεβαίνουμε στον κάτω όροφο και βρίσκουμε δίπλα στον υπο-διευθυντή, τον διευθυντή του καταστήματος ο οποίος ήρθε να σώσει την κατάσταση. Μας συστήνεται, μας αναφέρει με περίσσεια ευγένεια πως σε περίπτωση που θέλουμε να πάρουμε τα χρήματά μας πίσω, είναι εφικτό και επίσης μας έκανε σούπερ ντούπερ προσφορά για άλλη τηλεόραση. Μόνο Facebook δεν ανταλλάξαμε(εξαιρετικός). Ο υπο-διευθυντής την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια από δίπλα μας ενώ πήγε να πει κάτι του στυλ "αυτό προσπαθούσα να σας πω και πριν". Ο νεαρός κόπηκε μόνος του. 

Μάλιστα, ο διευθυντής μας ανέφερε πως το μοντέλο της τηλεόρασης που πήραμε είναι ελαττωματικό. Του λέμε, γιατί δεν μας το είπατε από την αρχή και καθόμαστε επι μισή ώρα και μαλώνουμε με τον άλλον; Γιατί πουλάτε ακόμα αυτές τις τηλεοράσεις εφόσον είναι ελαττωματικές; Η απάντησή του; Γιατί δεν τις θεωρεί η Samsung ελαττωματικές. ΛΟΛ

Πας να υποστηρίξεις Ελληνικό κατάστημα για τις αγορές σου και σου το βγάζουν ξυνό. Πολύ προσοχή παιδιά με τα δικαιώματά σας. Πιέζουν και μάλιστα με παράνομες μεθόδους ώστε να σε κάνουν να αποχωρήσεις και να την γλιτώσουν. Κρίμα που σε τόσο υψηλές θέσεις βάζουν άτομα που όχι μόνο δεν έχουν εμπειρία, χαρακτηρίζονται από τερατώδες θράσος και άγνοια πάνω σε βασικά θέματα.

Το Πλαίσιο που γνώριζα, δεν υπάρχει πλέον. Την ίδια στιγμή, ένας κύριος στο κατάστημα μάλωνε με την εξυπηρέτηση και το σέρβις καθώς η μόλις 2 μηνών turbo-x τηλεόρασή του κάηκε. Απίστευτα πράγματα, ο άνθρωπος πιθανόν να είναι ακόμη στο κατάστημα και να προσπαθεί να βγάλει άκρη.

Επίσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Υπάρχει η παρανόηση πως αν ο κατασκευαστής μας παρέχει εγγύηση, είμαστε υποχρεωμένοι να απευθυνθούμε σε αυτόν, και όχι στο κατάστημα αγοράς. Αυτό είναι λάθος! Στην πραγματικότητα, η εγγύηση του κατασκευαστή λειτουργεί συμπληρωματικά, δηλαδή αποκτάτε ένα είδος «διπλής προστασίας»: έχετε το «δικαίωμα επιλογής» μεταξύ περισσότερων επιχειρήσεων που είναι και οι δύο υποχρεωμένες να επισκευάσουν το προϊόν.

Ας πάρουμε το παράδειγμα με την ελαττωματική τηλεόραση Sony που αγοράσατε από τον Κωτσόβολο. Έστω ότι ένα μήνα μετά την αγορά, η τηλεόραση δε λειτουργεί. Επιστρέφετε στον Κωτσόβολο και απαιτείτε να διορθώσουν την τηλεόραση, χωρίς να σας χρεώσουν τίποτα.

Αν σας παραπέμψουν στη Sony, εξηγείστε ευγενικά πως ο νόμος υποχρεώνει τον πωλητή, δηλαδή τον Κωτσόβολο, να διορθώσει το ελάττωμα. Το αν η Sony παρέχει μία έξτρα εγγύηση είναι θέμα άσχετο και απλά καθιστά εσάς πιο εξασφαλισμένους. Δεν αναιρεί τη νομική υποχρέωση του Κωτσόβολου να διορθώσει το ελάττωμα! Άρα, αν θέλει o Κωτσόβολος να κάνει χρήση της εγγύησης της Sony, μπορεί με δικά του έξοδα να στείλει την τηλεόραση στην αντιπροσωπεία της Sony. Εσείς, πάντως, δεν οφείλετε να πληρώσετε τίποτα απολύτως!

Εφόσον διαπυστωθεί ελάττωμα της τηλεόρασης, μπορείτε να απαιτήσετε άμεσα τα χρήματά σας πίσω. Τακτικές τύπου περιμένετε 20-30 μέρες να την στείλουμε στην Χ αντιπροσωπεία αποσκοπούν στην παραπλάνηση.

Ειναι δεδομενο πλεον οτι πρεπει να ρωταμε τι ειδους εγγυηση εχει το προιον και τι υποστηριξη τις πρωτες μερες και ποσες ειναι αυτες το λεγομενο doa...

Εγω μεχρι στιγμης απο το πλαισιο δεν εχω παραπονο αφου βεβαια μιλαω οπως αντιστοιχει στην καθε περιπτωση...

Και γω σε τηλεοραση samsung παρατηρω οτι δεν εχει μεσα το σακουλακι με τις βιδες για την βαση.. Το  πλαισιο μου λεει στην samsung.H samsung μου κανει θα τις εχουμε σε 15 μερες!

Ξαναμιλαω με το πλαισιο.. και μου κανουν δεν μπορουμε εμεις να κανουμε κατι οτι σας ειπε η αντιπροσωπεια.. δεν ευθυνομαστε εμεις σφραγισμενη την πηρατε..

Εκει ξεκιναω τα δικα μου... και μου κανει να περασετε απο δω να σας τις δωσω!!!

Πραγματικη εγγυηση εχω δει μονο απο τα lidl!!! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλάμε λοιπόν για μια αλυσίδα όπου αρκετός κόσμος υποστηρίζει πως

• Προωθεί δικά της προιόντα, αμφιβόλου ποιότητας
  • Η εγγύση στα επώνυμα προιόντα ειναι καθαρά εργοστασιακή
  • Οι πωλητές ειναι μέτριοι σε γνωσεις και εφήμεροι
  • Οι εργαζόμενοι ζουν τεράστια πίεση με πολυ μικρους μισθούς
  • Είναι αγενής προς τον πελάτη που ψάχνει το δίκιο του και μόνο μετά απο μεγάλη πίεση δέχονται το λάθος τους
  • Οι τιμές δεν ειναι καλύτερες από τον ανταγωνισμό

Το ερώτημα ειναι, πως γινεται αυτή η αλυσίδα να παραμένει πρώτη σε πωλήσεις.

Μηπως υπάρχουν και κάποια θετικά;

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, pontez2 είπε

• Είναι αγενής προς τον πελάτη που ψάχνει το δίκιο του και μόνο μετά απο μεγάλη πίεση δέχονται το λάθος τους

Φυσικά, την ευκολία για άτομα που δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με το ίντερνετ.

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Fulgore είπε

Στα υπολοιπα που αναφερεις εχεις δικιο αλλα στο παραπανω ησουν τερμα αδικος.

Το οτι εισαι καταναλωτης και εχεις καποια δικαιωματα στο κομματι της εγγυησης δεν σημαινει οτι εχεις και δικαιωμα να πουλας τσαμπουκα και να κανεις οτι σου κατεβει σαν καταναλωτης.

Πηγες μια τηλεοραση πισω στον πωλητη που εγινε η αγορα επειδη διαπιστωσες καποιο προβλημα.

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ αν δεν γινει πρωταο ελεγχος απο την αντιπροσωπεια/εταιρεια.

Τι παει να πει εννοειται οτι δεν περιμενετε ολη αυτη την διαδικασια?

Η προβλεπομενη διαδικασια για ολα τα προιοντα ειναι η παραπανω που σου περιεργραψε ο κυριος(αν και σε καποια αλλα πραγματα ειναι λαθος),ειτε μιλαμε για τηλεοραση,ειτε για κινητο,ειτε για playstation.

Παρε αν θες την ΓΓΚ ή τον συνηγορο να στο επιβεβαιωσει κιολας αν θες.

Στο site το Πλαισιο λεει ξεκαθαρα διπλα στην τηλεοραση 2χρονια εγγυηση αντιπροσωπειας.

Για να ξερουμε τι λεμε

Καλώς και τον εκπρόσωπο του Πλαισίου. Λέω και γω δεν θα φανεί κανένας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, TzortzisJosh είπε

Ότι να’ναι. Έλεγχο δέχομαι. Διάβασε την σημείωση που έχω ποστάρει σχετικά με ελέγχους καταστήματος/αντιπροσωπείας. Μην λέμε τα ίδια πάλι.

Βεβαιως και απαιτώ να γίνει άμεσα αλλαγή. Ξέρουμε όλοι τι κάνουν οι εταιρείες όπως η παραπάνω σχετικά με τα ελαττωματικά προϊόντα. Περιμένετε ένα δυο μήνες να μιλήσουμε με την αντιπροσωπεία και όταν φτάνεις στο αμήν και τα κανεις λαμπόγυαλο ξαφνικα ικανοποιούν το αίτημα σου. 

Οι παραπάνω ενεργείες πραγματοποιήθηκαν έπειτα από συνεννόηση με δικηγόρο. Εάν δεν γνωρίζετε, μην γράφετε γιατί εκτίθεστε. Εάν νομίζετε ότι γνωρίζετε, ψάξτε καλύτερα τι παίζει με δικαιώματα, απαιτήσεις κοκ. Απλά τα πράγματα. Ή σε χορεύουν ή τους χορεύεις. Εάν δεν «απαιτούσα» η τηλεόραση θα βρίσκονταν στο κατάστημα τους για κανένα μήνα και θα παίζαμε πινγκ πονγκ με τις επικοινωνίες.

Δεχομαι τεχνικό έλεγχο άμεσα στο μαγαζί εφόσον υπάρχει η δυνατότητα αυτή. Μετά τον έλεγχο, εφόσον διαπιστώθηκε ελάττωμα, ακολουθεί άρθρο 540 Α.Κ

ΥΓ: τσαμπουκάς είναι το να υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα σου αντί να κανεις μπεεε σε ότι εξυπνάδα σου πει ο κάθε υπάλληλος; Τότε είμαι τσαμπουκάς ΟΚ

ΥΓ2: Μήπως είσαι ο υποδιευθυντής από το κατάστημα; 😂

Εσυ πηγες πισω μια τηλεοραση για ενα προβλημα.Αν δεν το ελεγξει το επισημο service δεν απαιτεις τιποτα.Το ιδιο πραγμα ισχυει για ολα τα πραγματα.

Δεν ειπε καποιος αν οντως η τηλεοραση εχει προβλημα(που δεν εχει προκαλεσει ο ιδιος ο κατοχος βεβαια)και το καταστημα DOA να μην σου γινει αντικατασταση με αλλη καινουργια ή να μην γινει επιστροφη χρηματων.

Περαν τουτου εγω εγραψα πανω το πιο απλο,ουτε να το παιξω ξερολας,ουτε να μιλησω με υφος.

Υπαρχουν αρμοδιοι φορεις για τετοια πραγματα οπως ο Συνηγορος και η ΓΓΚ για οποιον θελει να ρωτησει ποια ειναι η προβλεπομενη διαδικασια αν χαλασει ενα προιον με εγγυηση αντιπροσωπειας(μιας και δεν μιλαμε για TurboX τηλεοραση που εκει εχει αποκλειστικη ευθυνη το Πλαισιο).

Ο τεχνικος ελεγχος απο τον πωλητη κανονικα πρεπει να γινεται μονο αν αυτος εχει αναγνωρισμενο απο την εταιρεια service.

Αυτο το εχω πετυχει σε σχολια που διαβαζα πιο παλια για αγορες απο το eshop πχ που γυριζε για παραδειγμα καποιος ενα monitor με προβλημα σε αυτο,και το eshop το επεστρεφε σε χειροτερη κατασταση απο πριν.

Γιατι αν δεν εχει αναγνωρισμενο Service, μπορει ετσι οπως θα  τσεκαρει την τηλεοραση να κανει χειροτερη ζημια.

Ειναι ο ιδιος ακριβως λογος που και σε αλλα προιοντα αν βγαλουν προβλημα(κινητα,κονσολες,καρτες γραφικων κλπ)στελνονται κατευθειαν στα επισημα service των εταιρειων.

Κανεις δεν ειπε οτι δεν πρεπει να μην διεκδικουμε τα δικαιωματα μας,ουτε ειπε κανεις οτι το σωστο θα ηταν να επαιρνε 30μερες ο ελεγχος που προφανως ειναι υπερβολικος χρονος.

Αυτο που ειπα ειναι οτι ειναι συνηθες φαινομενο πολλοι καταναλωτες να διεκδικουν πραγματα που δεν στεκουν.

Τελος μαρεσει που γραφω οτι συμφωνω με το μεγαλυτερο κομματι αυτων που εγραψες και γραφεις μπας και ειμαι ο υπο διευθυντης.Οτι να ναι δηλαδη....

3 λεπτά πριν, aeljim είπε

Καλώς και τον εκπρόσωπο του Πλαισίου. Λέω και γω δεν θα φανεί κανένας;

Αν καποιος αναφερει ποια ειναι η προβλεπομενη διαδικασια του rma σε ηλεκτρονικα προιοντα γινεται εκπροσωπους του καταστηματος?

Ουτε εγραψα πουθενα οτι το Πλαισιο ειναι υποδειγμα οσον αφορα το service/rma σε ολα τα καταστηματα,ουτε ειπα οτι ο υποδιευθυντης ειχε δικιο σε οτι ειπε.

Διαβαζετε προσεκτικα αυτα που γραφουν οι αλλοι και μην βγαζετε συνεχεια οτι να ναι συμπερασματα.

Ασε που το θεμα αυτο υποτιθεται ανοιγεται για να γινει σχολιασμος στο συγκεκριμενο περιστατικο,και οχι να λεει ο καθενας τον πονο του απο διαφορα περιστατικα.

Σε προβλημα με τηλεοραση Samsung απο Πλαισιο μπαινεις και διαβαζεις σχολια για ηχογραφημενες συνομιλιες απο αλλα καταστηματα.....

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
14 ώρες πριν, tasinho είπε

Είναι κοινό μυστικό ότι οι μεγάλες εταιρίες σε περιόδους εκπτώσεων(και όχι μόνο) και black friday,πωλούν refusbished προϊόντα.Ναι μεν ο εκάστοτε αγοραστής θα αποκτήσει φθηνότερα τα προϊόντα,ΑΛΛΑ θα χρειαστεί σε βάθος χρόνου να πληρώσει ακόμα περισσότερα για service.

Επίσης και οι αντικαταστάσεις που γίνονται μέσω των service είναι , κατα 90% , refurbish και ας είναι τα προιόντα , πολλές φορες  ,συσκευασμένα .

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Προφανως και υπαρχουν αλλα αν καθησει καποιος και αναφερει το οτιδηποτε θετικο(οχι μονο για το Πλαισιο αλλα και για αλλη αλυσιδα/γνωστο καταστημα),αυτοματως θα πεταχτει καποιο μπουμπουκι να πει οτι αυτος ειναι εκπροσωπος του καταστηματος γιαυτο και λεει καλα λογια.

Γιαυτο και ολως τυχαιως στα forum διαβαζεις κυριως αρνητικα σχολια/περιστατικα,παρα θετικα.

1 λεπτό πριν, AonDuine είπε

Επίσης και οι αντικαταστάσεις που γίνονται μέσω των service είναι , κατα 90% , refurbish και ας είναι τα προιόντα , πολλές φορες  ,συσκευασμένα .

Προφανως,και οι ιδιες οι εταιρειες πολλες φορες το αναφερουν αυτο στις σελιδες τους οπως κοιτουσα τις προαλλες πχ για την Apple που πολλοι λεγανε οτι κανει μονο αντικατασταση με νεα συσκευη,ενω στην σελιδα της λεει οτι μπορει να κανει και επισκευη με refubrished πραγματα.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Eldon Tyrell είπε

Εμπειρία από το πλαίσιο, πάω για έρευνα αγορά για κινητό τηλέφωνο, εκεί που βρίσκομαι δίπλα μου ήταν ο προϊστάμενος και μίλαγε με μία υπάλληλο, ο τρόπος που της μίλαγε ήταν απαράδεκτος, αν διαβάζουν άνεργοι αυτά που γράφω, θέλω να τους πω ότι ούτε για συνέντευξη να μην πάνε.... είναι απαράδεκτοι..... άσε και η σαβούρα τα τούρπο εξ που πασάρουν..... για την ιστορία ψωνίζω όσο μπορώ απο ebay  και amazon..... μονοπώλιο τα κωτσόβολος,πλαίσιο,public και mediamarkt με τιμές στα ύψη...

Πολλά χρόνια πίσω , πάνω από 10 , διέκοψα συνέντευξη με μια από το hr του πλαισίου και σηκώθηκα και έφυγα γιατί το ύφακι της ητάν ειρωνικό -εριστικό

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AonDuine είπε

Πολλά χρόνια πίσω , πάνω από 10 , διέκοψα συνέντευξη με μια από το hr του πλαισίου και σηκώθηκα και έφυγα γιατί το ύφακι της ητάν ειρωνικό -εριστικό

Παίζει και να σε δοκίμαζε πάντως :)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, REPLAY33 είπε

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό μερικών,δλδ πήγε ο άνθρωπος έσκασε τα χρήματα του να πάρει μια τηλεόραση κ ήταν χαλασμένη,σαφώς κ πρέπει να του την αλλάξουν με μια καινούργια άμεσα,

επίσης δεν ξέρω αν ισχύει για όλες τις μάρκες αλλά στην δικη μου τηλεόραση 50αρα lg με διαβεβαίωσαν ότι σε περίπτωση είτε ελαττωματικού προϊόντος κατά το άνοιγμα είτε σε περίπτωση βλάβης εντός εγγύησης έρχονται αυτοί στον χώρο μου κ την περνούν χωρίς καμία επιβάρυνση. 

Εγω παλι δεν καταλαβαινω το σκεπτικο του σχολιου σου?

Εγραψε καποιος οτι το καταστημα δεν επρεπε να του αλλαξει την τηλεοραση ή να του επιστρεψει χρηματα?

Τελος το αλλο που γραφεις δεν ειναι κατι που ισχυει μονο στην LG.Οι περισσοτεροι κατασκευαστες απο καποιες ιντσες και μετα λογω μεγαλου ογκου ερχονται στον χωρο.

Στην περιπτωση του θεματος αυτου δεν αναφερθηκαν πουθενα ποσες ιντσες πχ ειναι η Samsung τηλεοραση του θεματος....

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Προφανως και υπαρχουν αλλα αν καθησει καποιος και αναφερει το οτιδηποτε θετικο(οχι μονο για το Πλαισιο αλλα και για αλλη αλυσιδα/γνωστο καταστημα),αυτοματως θα πεταχτει καποιο μπουμπουκι να πει οτι αυτος ειναι εκπροσωπος του καταστηματος γιαυτο και λεει καλα λογια.

Γιαυτο και ολως τυχαιως στα forum διαβαζεις κυριως αρνητικα σχολια/περιστατικα,παρα θετικα.

Μη κοροιδευομαστε και μεταξύ μας τώρα το μόνο καλό είναι το υποχρεωτικό χαμόγελο που σου ρίχνει  το πιπίνι στο ταμείο :P . Άμα οτιδήποτε που πάρεις έχει θέμα κλαφτα . Να πω και ένα καλό είχα βρει ένα νέο παιδί και με είχε βοηθήσει να φορτώσω  έτρεχε αγχωμένα γιατί ο μλκας προϊστάμενος θα του έβαζε καβγά  για 3 λεπτά . Έτσι λειτουργούν τους βάζουν να σου κάνουν μισή ώρα μπουρδολογία κατά τα άλλα ....

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Παίζει και να σε δοκίμαζε πάντως :)

Υπάρχει ένα όριο φίλε μου  .

Έχοντας κάνει πολλές περισσότερες συνεντεύξεις από τότε πλέον είμαι σίγουρος ότι αυτή δεν είναι αποδεκτή συμπεριφορά.

Σ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...