Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε ολη την παρεα.επειδη εχω ενα προβλημα με μια βλακεια που εκανε η γυναικα μου μπορειτε να με βοηθησετε;πριν απο λιγο το ζωντόβολο ηρθε και μ ειπε οτι μπηκε σε μια ιστοσελιδα που κερδιζες απο το πολυκαταστημα attica στην πανεπιστημίου καποια λεφτα μεσω giftcards.και ηταν και ολο χαρα παναθεμα την.βεβαια προλαβε και εβαλε τον αριθμο του κινητου της εκει που το ζητουσε και δεν προλαβα να κανω κατι.επισης εκει που ελεγε βαλτε τον κωδικο πιν που εχουμε αποστειλει στο κινητο σας δεν ηρθε ποτε κανενα μνμ.κατω κατω ελεγε οτι ειναι συνδρομητικη υπηρεσία αλλα σαν ζωντοβολο που ειναι μολις της εβαλα τις φωνες το εβγαλε και δεν προλαβα να δω πως κανεις ακυρωση της εγγραφης.αυτοι μαλλον στελνουν καποια μηνυματα με κοστος 6.24ευρω συν φπα αποσο προλαβα να δω.τον θεμα ειναι τι κανω τωρα;η σελιδα ελεγς αυτα τα κλασικα αν ειστε γεννημενοι το μηνα απριλιο κτλ κτλ.

Επεξ/σία από noobogadgetakias
Δημοσ.

Τι κάνεις τώρα:

• Πρώτα κάνεις edit το μηνυμα σου γιατί αμα δει η γυναικα σου ποσες φορες την απεκάλεσες ζωντοβολο, σε βλεπω παντοφλοσυλλεκτη.
  • Παιρνεις τον παροχο σου το πρωι και ζητάς φραγή των πενταψηφιων και επι ευκαιριας κανε το για ολα σου τα κινητα. 
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, isay είπε

Τι κάνεις τώρα:

• Πρώτα κάνεις edit το μηνυμα σου γιατί αμα δει η γυναικα σου ποσες φορες την απεκάλεσες ζωντοβολο, σε βλεπω παντοφλοσυλλεκτη.
  • Παιρνεις τον παροχο σου το πρωι και ζητάς φραγή των πενταψηφιων και επι ευκαιριας κανε το για ολα σου τα κινητα. 

Γιατί το λες, για να τον παντρεύτηκε, ζωντόβολο είναι σίγουρα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανε φραγή στον πάροχο, και όπως είχαμε πει και σε άλλο θρεντ ο πάροχος θα σου πει να στείλεις και την STOP στο νούμερο που έκανες την εγγραφή. 

Επεξ/σία από *Kopanos*
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολυ παιδακια..να στε καλα.ευχαριστω.μα ειναι δυνατον ρε φιλε να πιστεψε κατι τετοιο;ειναι δυνατον;

Επεξ/σία από noobogadgetakias
Δημοσ.

εμένα η απορία μου είναι που κολλάει ο τίτλος με το θέμα.

όσο για το αν είναι δυνατόν, εδώ κάποιοι πίστεψαν ότι πάρουν 13-14 μισθό, ότι θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ και ένα σωρό άλλα και τα βάζεις με τη γυναίκα σου;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

εμένα η απορία μου είναι που κολλάει ο τίτλος με το θέμα.

@noobogadgetakias

Σωστή και η παρατήρηση του Γιαουρτι για τον τιτλο του θεματος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...