Προς το περιεχόμενο

Barcode scanner για Android


ΜΑΝΩΛΗΣ1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είχα πάει σήμερα στην δουλειά , και επειδή ετοιμάζομαι να στείλω Rma σε προμηθευτή με κάποια χαλασμένα προϊόντα είπα να δοκιμάσω κάποιο barcode scanner στο κινητό για να κάνω μια σωστή καταγραφή αντί να τα γράφω πρώτα στο χαρτί και μετά σε excel.

Το κάθε προϊόν έχει 2 barcodes. Και τα 2 app που κατέβασα σκάναραν το πρώτο barcode το οποίο το μετέφραζαν σε serial number και αν ήθελα σκάναρα και το δεύτερο barcode το οποίο το μετέφραζαν σε part number. Και στις 2 περιπτώσεις το αποτέλεσμα ήταν σωστό αλλά θα έπρεπε να κάνω πχ κοινή χρήση του αποτελέσματος και να το στείλω με mail, viber , skype Κλπ κλπ.

Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιο app το οποίο να "φωτογραφιζει" και τα 2 barcodes και να τα κρατάει σε κάποια βάση εσωτερικά του κινητού ώστε εγώ να προχωρήσω στο επόμενο προϊόν και να τα στείλω όλα μαζί.

Φυσικά επειδή ήταν γυρω στα 60 προϊόντα δεν επέμεινα στο barcode scanner και προχώρησα χειρόγραφα και μετά σε excel. Αλλά θα ήθελα κάτι το οποίο να κάνει αυτήν την δουλειά και για περιπτώσεις στις οποίες παραλαμβάνουμε προϊόντα.

Εκτός αν πρέπει να πάμε σε ακριβή λύση με scanner αυτόνομο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...