Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή βδομάδα! σε ένα τοίχο του σπιτιού μου θελώ να κάνω αυτό που φαίνεται στη φώτο του συνδέσμου με το τουβλάκι exposed brick. Για να δημιουργήσω αυτή την αίσθηση, το τούβλο να σβήνει μέσα στον τοίχο τί πρέπει να κάνω; Σκέφτομαι πως πρέπει να στρωθεί το τουβλάκι στον τοίχο με τον τρόπο που φαίνεται στην εικόνα και μετά να σοβατιστεί ο τοίχος για να έρθει στο ιδιο επίπεδο με το τουβλάκι. Είναι σωστό το σκεπτικό;

ultramodern-apartment.jpg

Δημοσ.

το σκεπτικό είναι σωστό, αλλά αυτό της φώτο είναι ταπετσαρία.  

αν έχεις πρόσβαση σε τούβλα που χρησιμοποιούσαν πριν 60+ χρόνια θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τον τρόπο που λες.

Δημοσ.

τουβλάκι έχω βρει και το χω αγοράσει κιόλας. όχι  το τούβλο το χοντρό που είναι 5-6 πόντους αλλά για εσωτερικό χώρο που είναι ένας πόντος περίπου. θα δουλέψει η ιδέα που είπα εξαρχής;

Δημοσ.

Θα δουλέψει, ναι

Αλλά θέλει καλό μαστοριλίκι. Γιατί σκέψου οτι στην πραγματικότητα θα πρέπει το σωβάτισμα (ή οτι είναι) να έχει αρκετό πάχος ώστε να φτάσει το πάχος των τούβλων και να τα καλύψει όσο θέλεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Κατι αναλογο ηθελα να κανω και εγω αλλα μου κοπηκε η ορεξη οταν μου ζητησαν περιπου 25€/τ.μ. για τα εργατικα 😱

Αν βρεις κατι φτηνοτερο, πες μας γιατι αγαπαμε τουβλακι 😃

Δημοσ.

το ίδιο μ αυτό που θέλω να πετύχω ή απλά να περάσεις τουβλάκι; αν ναι κάνε μου μια πάσα με πμ με ποιον ήρθες σε επαφή

Δημοσ.

Τη τελευταία φορά που έφτιαξα κάτι τέτοια επένδυση δίπλα από τζάκι φίλου ήταν πολύ ταλαιπωρία τα συγκεκριμένα τουβλάκια που δείχνει είναι παλιά και χοντρά έπρεπε να κοπούν στην μέση για να μην είναι λεπτά ... σκέτο βάσανο....... και δεν τρελάθηκα και με το αποτέλεσμα απλά λόγω εμμονής του άλλου..... 

τετοιες εργασίες πρέπει να γίνονται από αρχή.,. Αλλιώς καλυτερα εμπορίου Υπάρχουν φοβερά σχέδια 75EAC304-D04D-4144-8CF9-A79095DA61B7.jpeg.0aaeedad24fada8ee139d0b7e62786d4.jpegκόψιμο ....χτίσιμο ....βερνίκι .,.,.,,

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Lakou είπε

Τη τελευταία φορά που έφτιαξα κάτι τέτοια επένδυση δίπλα από τζάκι φίλου ήταν πολύ ταλαιπωρία τα συγκεκριμένα τουβλάκια που δείχνει είναι παλιά και χοντρά έπρεπε να κοπούν στην μέση για να μην είναι λεπτά ... σκέτο βάσανο....... και δεν τρελάθηκα και με το αποτέλεσμα απλά λόγω εμμονής του άλλου..... 

τετοιες εργασίες πρέπει να γίνονται από αρχή.,. Αλλιώς καλυτερα εμπορίου Υπάρχουν φοβερά σχέδια 75EAC304-D04D-4144-8CF9-A79095DA61B7.jpeg.0aaeedad24fada8ee139d0b7e62786d4.jpegκόψιμο ....χτίσιμο ....βερνίκι .,.,.,,

Αυτά είναι άλλη φάση, άστα! :) 

@gsisr Καλώς άνοιξες το thread και η απάντηση στο ερώτημά σου όπως ήδη σου είπαμε, είναι οτι γίνεται! Ταπεινή μου άποψη όμως απο εδώ και πέρα είναι να απευθυνθείς σε κάποιον καλό μάστορα για να σου πει κι αυτός την γνώμη του, καθώς και κόστος. Εκτός κι αν θες να το κάνεις μόνος σου, οπότε και θα ήθελες και πραγματικές μαστορικές γνώμες.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...