nick201389 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας!Έχει παραλάβει πότε κάνεις σας από yanwen ,αν ναι σε πόσες μέρες. Σχεδόν 3 μηνες 3 δέματα άφαντα. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από nick201389
kleo1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 θα στοιχημάτιζα ότι περιμένεις κάτι από ebay που αγόρασες με κουπόνι. γιατί είμαι στην ίδια μοίρα με πολλούς ακόμα
prometheas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Mπα.. Και εγώ έχω ένα χαζοδέμα από yanwen (2 δολάρια) που το περιμένω από το Νοέμβριο 1
dinos234 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Γενικά τελευταία υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις τους τελευταίους σχεδόν 4 μήνες κι εγώ περιμένω γενικά 10-12 δέματα εδώ και 3 μήνες και τίποτα
stelios18120 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Υπομονη. Όλοι στα ίδια είμαστε.... Ελπίζουμε κάποτε να παραλάβουμε.
pavloa Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Και εγώ έχω 2 δέματα. Το ένα απο 23 Οκτώβριο αξίας 7 ευρώ και το άλλο 14 Νοέμβριο αξίας 11 ευρώ. Πιστεύω κάποια στιγμή στο μέλλον θα τα παραλάβουμε.
stelios18120 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, pavloa είπε Και εγώ έχω 2 δέματα. Το ένα απο 23 Οκτώβριο αξίας 7 ευρώ και το άλλο 14 Νοέμβριο αξίας 11 ευρώ. Πιστεύω κάποια στιγμή στο μέλλον θα τα παραλάβουμε. Θα παραλάβουμε... Το θέμα είναι πως θα τα παραλάβουμε... (Βρεγμένα; Σπασμένα; Άντε να δούμε πως θα είναι...)
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Παρέλαβα εγώ από Amazon και κινα με αυτή την εταιρεία Σε λιγότερο από 20 μέρες μέσω Αγγλίας.
nick201389 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Με χρήση κουπονιού τα πήρα το 5αρακι του Νοεμβρίου.P5GR2018 ακόμα το θυμάμαι πήρα από 7 διαφορετικά email.Οσα ήταν με nl post μια χαρά ,ενώ με yanwen τα κλαίω.Παντως στο ένα που μου κάνε refund μου στείλε το ebay νέο κουπόνι ,ενώ στα άλλα μου κάνει νερά.Οποτε λέτε να έρθουν ή δεν στάλθηκαν πότε; 15 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Παρέλαβα εγώ από Amazon και κινα με αυτή την εταιρεία Σε λιγότερο από 20 μέρες μέσω Αγγλίας. Και δεν έπαιζες τζόκερ...
kleo1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 εγώ πιστεύω δε στάλθηκαν ποτέ. Υπάρχει κανείς που περιμένει τόσες μέρες και να τα έχει πληρώσει κανονικά ή όλοι όσοι περιμένετε είναι με κουπόνια; Εγώ παρήγγειλα κάτι και σχεδόν ένα μηνά μετά ένας φίλος παρήγγειλε το ίδιο ακριβώς και δεν έχει έρθει τίποτα σε κανέναν. άντε να υπήρχε ένα θέμα με τη μια παραγγελία, αλλά και με την άλλη 1 μήνα μετά, από το ίδιο πωλητή. πολλές συμπτώσεις..... 1
nick201389 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, kleo1 είπε εγώ πιστεύω δε στάλθηκαν ποτέ. Υπάρχει κανείς που περιμένει τόσες μέρες και να τα έχει πληρώσει κανονικά ή όλοι όσοι περιμένετε είναι με κουπόνια; Εγώ παρήγγειλα κάτι και σχεδόν ένα μηνά μετά ένας φίλος παρήγγειλε το ίδιο ακριβώς και δεν έχει έρθει τίποτα σε κανέναν. άντε να υπήρχε ένα θέμα με τη μια παραγγελία, αλλά και με την άλλη 1 μήνα μετά, από το ίδιο πωλητή. πολλές συμπτώσεις..... Σχεδόν σίγουρα δεν στάλθηκαν αφού αν ρωτήσεις τι γίνεται απλά σου λένε χαθηκε και κάνουν άμεσα refund.Απλα περιμένουν να κερδίσουν από αυτούς που θα περιμένουν σαν μ@λ@κες.Παιδια ζητήσετε refund και αφού γίνει στείλτε στο ebay για νέο κουπόνι που είναι και για όλα τα προϊόντα 1
kleo1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) μπορεί να είναι λαμόγια μερικοί δικοί μας που παραλαμβάνουν και κάνουν τους κινέζους για να πάρουν refund αλλά βλέπετε ότι και αυτοί δε πάνε πίσω. Κρίμα, το άφησα να περάσει και τώρα δε μπορώ να κάνω τίποτα. Ούτε να αφήσω κριτική. Αλλά βλέπω έχει αρκετές αρνητικές λόγω μη παραλαβής τελευταία. Καλή μπάζα κάνανε. Από εδώ και πέρα με το που θα έρθει η προθεσμία κατευθείαν ανοίγουμε case κι ας είναι και δωρεάν. έκανα και με παραγγελία η οποία βλέπω θα σταλθεί με YANWEN. Κάτι μου λέει ότι αυτή θα έρθει κανονικά αφού δεν είναι με κουπόνι Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από kleo1
slavador Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Εγω παντως δυο πραγματακια με την συγκεκριμενη εταιρια δεν μου εχουν ερθει κολημενα στο αεροδρομιο απο αρχες δεκεμβρη και ηταν χωρις κουπονι
nick201389 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, slavador είπε Εγω παντως δυο πραγματακια με την συγκεκριμενη εταιρια δεν μου εχουν ερθει κολημενα στο αεροδρομιο απο αρχες δεκεμβρη και ηταν χωρις κουπονι Φίλε οι πληροφορίες του tracking number είναι ψεύτικες.Ειναι προκαθορισμένο τι θα σου δείχνει κάθε μέρα.Μονο η δημιουργία του tracking number είναι αληθινή και εκεί βασίζονται.Το δημιουργούν και ύστερα δεν στέλνουν το προϊόν αφού η yanwen δεν ενημερώνει το tracking number.
slavador Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 21 ώρες πριν, nick201389 είπε Φίλε οι πληροφορίες του tracking number είναι ψεύτικες.Ειναι προκαθορισμένο τι θα σου δείχνει κάθε μέρα.Μονο η δημιουργία του tracking number είναι αληθινή και εκεί βασίζονται.Το δημιουργούν και ύστερα δεν στέλνουν το προϊόν αφού η yanwen δεν ενημερώνει το tracking number. Ξεκολησε σημερα το ενα απο τα δυο κολημενο απο 08/12 στο τελωνειο ηταν, οποτε στο αεροδρομιο τα κανανε μπαχαλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα