dinos234 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα έχει τύχει και σε εσάς να κάνετε αγορές τελευταία από eBay κτλ και να μην έχει έρθει τίποτα ? Προσωπικά περιμένω πολλά πακέτα από Οκτωβριο με αρχές Νοεμβρίου και δεν έχει έρθει τίποτα καμία 10 σίγουρα πακέτα. Επικοινώνησα με τα ελληνικά ΕΛΤΑ κεντρικά μου είπαν δεν ευθύνονται αυτοί πήρα στο τελωνείο Θεσσαλονίκης μου είπαν υπεύθυνοι είναι το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για τα δέματα του εξωτερικού πήρα τηλ μου έδωσαν τηλ από εναν που είναι υπεύθυνος μίλησα μου είπε υπάρχουν καθίστε ρήσεις τελευταία αλλά όχι τόσο πολύ μου είπε να του δώσω κάποια tracking number του έδωσα και μου είπε ότι δεν είναι τελωνείο δεν είναι ούτε αυτοί υπεύθυνοι διότι δεν είναι μέσω ΕΛΤΑ λέω και όμως όλα μέσω ΕΛΤΑ έρχονται αλλά τίποτα μου είπε δεν μπορεί να κάνει κάτι μόνο και αν ήταν τελωνείο αλλά δεν φαίνονταν πουθενα. Έχω και από το wish κάποια δέματα που δεν ήρθαν και το θέμα είναι ότι επειδή ζήτησα δύο φορές επιστροφή επειδή άργησαν μου έβγαζε και μήνυμα πλέον δεν μπορώ να ζητήσω επιστροφή παρόλο που δεν μου έχουν έρθει και από εκεί κάποια δεν έχω το δικαίωμα να μιλήσω με την υποστήριξη.
Gilmen Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Εχω 2 δεματα απο ebay αγνοουμενα απο νοεμβριο αλλα ητανε απο αγορα με τα κουπονια 5$ και ειδα καπου οτι ειναι και αλλοι που δεν εχουνε παραλαβει απο τοτε δεν ξερω τη εχει γινει
dinos234 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Gilmen είπε Εχω 2 δεματα απο ebay αγνοουμενα απο νοεμβριο αλλα ητανε απο αγορα με τα κουπονια 5$ και ειδα καπου οτι ειναι και αλλοι που δεν εχουνε παραλαβει απο τοτε δεν ξερω τη εχει γινει Εμένα δεν είναι με κωδικό κανονικά καμία 8 νομίζω από ebay και καμία 3 από wish συνολικά πάνω από 10 δέματα που έχουν αργήσει πάνω από 3 μήνες.
fastnq2 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, dinos234 είπε Καλησπέρα έχει τύχει και σε εσάς να κάνετε αγορές τελευταία από eBay κτλ και να μην έχει έρθει τίποτα ? Προσωπικά περιμένω πολλά πακέτα από Οκτωβριο με αρχές Νοεμβρίου και δεν έχει έρθει τίποτα καμία 10 σίγουρα πακέτα. Επικοινώνησα με τα ελληνικά ΕΛΤΑ κεντρικά μου είπαν δεν ευθύνονται αυτοί πήρα στο τελωνείο Θεσσαλονίκης μου είπαν υπεύθυνοι είναι το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για τα δέματα του εξωτερικού πήρα τηλ μου έδωσαν τηλ από εναν που είναι υπεύθυνος μίλησα μου είπε υπάρχουν καθίστε ρήσεις τελευταία αλλά όχι τόσο πολύ μου είπε να του δώσω κάποια tracking number του έδωσα και μου είπε ότι δεν είναι τελωνείο δεν είναι ούτε αυτοί υπεύθυνοι διότι δεν είναι μέσω ΕΛΤΑ λέω και όμως όλα μέσω ΕΛΤΑ έρχονται αλλά τίποτα μου είπε δεν μπορεί να κάνει κάτι μόνο και αν ήταν τελωνείο αλλά δεν φαίνονταν πουθενα. Έχω και από το wish κάποια δέματα που δεν ήρθαν και το θέμα είναι ότι επειδή ζήτησα δύο φορές επιστροφή επειδή άργησαν μου έβγαζε και μήνυμα πλέον δεν μπορώ να ζητήσω επιστροφή παρόλο που δεν μου έχουν έρθει και από εκεί κάποια δεν έχω το δικαίωμα να μιλήσω με την υποστήριξη. Αν ειναι απο κινα δεν μου κανει καμια εντυπωση.Πλεον αγοραζω απο ebay μονο απο ευρωπη και απο banggood με priority..
dinos234 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Αν ειναι απο κινα δεν μου κανει καμια εντυπωση.Πλεον αγοραζω απο ebay μονο απο ευρωπη και απο banggood με priority.. Πάντα ερχόντουσαν γρήγορα τελευταίους 3 με 4 μήνες γίνεται αυτό αλλά δεν έχω δέματα μεγάλου κόστους όλα κάτω από 10€.
zx1234r Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Οι αγορές απο κίνα πάντα αργούσαν. Υπομονή και παρακολούθα τα δέματα συνεχώς με το tracking number τους.
dinos234 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, zx1234r είπε Οι αγορές απο κίνα πάντα αργούσαν. Υπομονή και παρακολούθα τα δέματα συνεχώς με το tracking number τους. Αργούσαν αλλά έχουν ξεπεράσει κάποια και τους δύο μήνες έχουν αρκετά από Οκτωβριο με αρχές Νοεμβρίου δεν είναι λίγος καιρός έκαναν κάνα 45-50 κάτι μέρες συνήθως αλλά εδώ μιλάμε για σχεδόν σε κάποια 100 μέρες. Πολλά από αυτά γράφει ότι επειδή πέρασαν πόσες μέρες έχουν λήξη τελευταίο λέει ότι βρίσκονται στην χώρα μου τίποτα άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα