Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Για δείτε τι λέει εδώ: https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm
TzortzisJosh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 59 λεπτά πριν, Eldon Tyrell είπε Για δείτε τι λέει εδώ: https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm καλά δεν τα λέει;
TechnoState Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 ...ναι σωστά, είναι γνωστό αυτό. Η διένεξη σου ποια είναι? Είχες πρόβλημα με κάποια αγορά/ κάποιο κατάστημα?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, TzortzisJosh είπε καλά δεν τα λέει; έτσι λέει ο νόμος... πάσαρε τα στο πλαίσο και όλα τα συνάφη (γερμανός, κωτσόβολος,public κλπ) που έχουν δικούς τους νόμους
TechnoState Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 ....σε "πέταξαν εκτός εγγύησης" σε κάποιο προϊόν?
palawiaris Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Πριν χρόνια όταν αγόρασα ένα ps3 στην γερμανία,στο σατουρν συγκεκριμένα,μου είπαν 1 χρόνο εγγύηση. Επέκταση εγγύησης ήταν 4 χρόνια αντί για 5 όπως σε άλλα προιόντα. Με τα μα και μου που τους έλεγα, δεν καταλάβαιναν τίποτα.Και μου είπαν κιόλας αν θέλω το αγοράζω. Με τον καιρό είχε γραφτεί και εδώ ένα θέμα για τα apple αν θυμάμαι καλά,και με τις μειωμένες εγγυήσεις. Δεν είναι Ελληνικό προνόμιο αυτό που γράφεις Eldon.
mic2mic Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Είναι από τις δήθεν πανευρωπαϊκές νομοθεσίες που δίνουν πάτημα σε πολλούς να μιλάνε για εντελώς άχρηστη Ευρωπαϊκή Ένωση που το μόνο για το οποίο κόπτεται πραγματικά, είναι τα συμφέροντα των τραπεζών. Πρακτικά, οποιαδήποτε επιχείρηση δίνει ό,τι εγγύηση γουστάρει χωρίς αυτό να έχει καμμία επίπτωση. Ειδικά αυτό με το ότι ο πωλητής έχει υποχρέωση επισκευής/αντικατάστασης εντός εξαμήνου από την πώληση, καταστρατηγείται ακόμα και στους γραπτούς όρους κάποιων αλυσίδων.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, palawiaris είπε Πριν χρόνια όταν αγόρασα ένα ps3 στην γερμανία,στο σατουρν συγκεκριμένα,μου είπαν 1 χρόνο εγγύηση. Επέκταση εγγύησης ήταν 4 χρόνια αντί για 5 όπως σε άλλα προιόντα. Με τα μα και μου που τους έλεγα, δεν καταλάβαιναν τίποτα.Και μου είπαν κιόλας αν θέλω το αγοράζω. Με τον καιρό είχε γραφτεί και εδώ ένα θέμα για τα apple αν θυμάμαι καλά,και με τις μειωμένες εγγυήσεις. Δεν είναι Ελληνικό προνόμιο αυτό που γράφεις Eldon. Δεν έχω αντίρρηση με αυτά που λες, μιλώ όμως για εδώ Ελλάδα, προσωπικά έχω εμπειρία απο μαγαζιά Αμερικής που τηρούν ανά λέξη τον νόμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα