Brashida Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα,έβαλα αυτόν τον τίτλο πιστεύωντας ότι αυτό που θα πω έχει σχέση με τον τίτλο η ακόμα και όχι.χρειαζομαι βοήθεια έχω ΟΤΕ το ρούτερ δουλεύει μια χαρά,να πω ότι έχω και ένα wifi repeater tp link TL wa855RE v2 το οποίο ο πατέρας μ το έβγαλε από την πριζα για να συνδέσει τον φορτιστή του και μετά από μία ώρα και που το ξαναβαλα ήταν όλα κανονικά άναβε πράσινο μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ (facebook,youtube, instagram)όταν μπαίνω γοογλε να ανοίξω μια σελίδα η κάτι φορτώνει αλλά δεν ανοίγει λευκό όπως και στο facebook(έχω την εφαρμογή)όταν ανοίγω μια υποσελίδα μέσα από αυτό πάλι δεν μπαίνει,τι φταίει μήπως έχει εξιχρωνιστει αλλά αφού ανάβει πράσινο και έχω κανονικά ίντερνετ και συνδέονται μόνο στις εφαρμογές που είπα,δοκίμασα και play store ούτε εκεί μπαίνει εμφανίζει λίγο από την αρχή αλλά αυτό τίποτε άλλο,τι μπορεί να φταει? Έχει εξιχρωνιστει μήπως το repeater αλλά αφού ανάβει πράσινο και έχω ίντερνετ από κινητό (το pc το έχω με ethernet οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα εκεί),τα ρούτερ δουλεύει κανονικα,δοκίμασα πριν λίγο να το συχρωνησω μόνος μ(έχω χάσει τις οδηγίες) πατώντας το wps του ρούτερ και ύστερα το κουμπάκι του extender,αναβοσβηνε στην αρχή μετά σταθεροποιήθηκε και έχω ξανά ίντερνετ αλλά δεν μπαίνει σε αυτά που είπα στην αρχή,μήπως φταίει ο dns του ΟΤΕ η να αλλαξω dns?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα