xcluded Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έκανα πρόσφατα αγορά ενός παιχνιδού στο pc (Black Ops 4).Το πρόβλημα είναι οτι όταν προσπαθώ να παίξω μαζί με κάποιους φίλους, βγαίνει σφάλμα το οποίο λέει οτι το NAT type μου είναι strict και πρέπει να αλλάξει σε open. Ψάχνοντας είδα οτι αυτό γίνεται από τις ρυθμίσεις του router, αλλά δε βρήκα κάποια αξιόπιστη πηγή για τον τρόπο.Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από xcluded
LIGHT1NG Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, xcluded είπε Καλησπέρα. Έκανα πρόσφατα αγορά ενός παιχνιδού στο pc (Black Ops 4).Το πρόβλημα είναι οτι όταν προσπαθώ να παίξω μαζί με κάποιους φίλους, βγαίνει σφάλμα το οποίο λέει οτι το NAT type μου είναι strict και πρέπει να αλλάξει σε open. Ψάχνοντας είδα οτι αυτό γίνεται από τις ρυθμίσεις του router, αλλά δε βρήκα κάποια αξιόπιστη πηγή για τον τρόπο.Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο; Ευχαριστώ. Τη ρουτερ έχεις? Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά τις ρυθμίσεις με ενα ρεσετ και πες μας
xcluded Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Τη ρουτερ έχεις? Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά τις ρυθμίσεις με ενα ρεσετ και πες μας Έχω το Technicolor TG788vn v2. Δεν αλλάζει κάτι με το reset δυστυχώς.
LIGHT1NG Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Forthnet 😱😱 τώρα χωρίς να δω το μενού οου είχε δύσκολα θαβσε βοηθήσω αλλά δες στην καρτέλα ασφάλεια /security βάλε πχ το τοίχο προστασίας στο χαμηλό ή στο μέτριο επίσης κάπου εκεί θα έχει και για το ΝΑΤ
xcluded Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Forthnet 😱😱 τώρα χωρίς να δω το μενού οου είχε δύσκολα θαβσε βοηθήσω αλλά δες στην καρτέλα ασφάλεια /security βάλε πχ το τοίχο προστασίας στο χαμηλό ή στο μέτριο επίσης κάπου εκεί θα έχει και για το ΝΑΤ Δοκίμασα αλλαγές και στο firewall δε δούλεψε τίποτα. Για NAT δε μπορώ να βρω κάπου να λέει. Στις πληροφορίες στο παιχνίδι λέει αυτό:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα