Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Έκανα πρόσφατα αγορά ενός παιχνιδού στο pc (Black Ops 4).Το πρόβλημα είναι οτι όταν προσπαθώ να παίξω μαζί με κάποιους φίλους, βγαίνει σφάλμα το οποίο λέει οτι το NAT type μου είναι strict και πρέπει να αλλάξει σε open. Ψάχνοντας είδα οτι αυτό γίνεται από τις ρυθμίσεις του router, αλλά δε βρήκα κάποια αξιόπιστη πηγή για τον τρόπο.Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο; Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από xcluded
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, xcluded είπε

Καλησπέρα. Έκανα πρόσφατα αγορά ενός παιχνιδού στο pc (Black Ops 4).Το πρόβλημα είναι οτι όταν προσπαθώ να παίξω μαζί με κάποιους φίλους, βγαίνει σφάλμα το οποίο λέει οτι το NAT type μου είναι strict και πρέπει να αλλάξει σε open. Ψάχνοντας είδα οτι αυτό γίνεται από τις ρυθμίσεις του router, αλλά δε βρήκα κάποια αξιόπιστη πηγή για τον τρόπο.Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο; Ευχαριστώ.

Τη ρουτερ έχεις? Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά τις ρυθμίσεις με ενα ρεσετ και πες μας

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Τη ρουτερ έχεις? Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά τις ρυθμίσεις με ενα ρεσετ και πες μας

Έχω το Technicolor TG788vn v2. Δεν αλλάζει κάτι με το reset δυστυχώς.

Δημοσ.

Forthnet 😱😱 τώρα χωρίς να δω το μενού οου είχε δύσκολα θαβσε βοηθήσω αλλά δες στην καρτέλα ασφάλεια /security βάλε πχ το τοίχο προστασίας στο χαμηλό ή στο μέτριο επίσης κάπου εκεί θα έχει και για το ΝΑΤ

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Forthnet 😱😱 τώρα χωρίς να δω το μενού οου είχε δύσκολα θαβσε βοηθήσω αλλά δες στην καρτέλα ασφάλεια /security βάλε πχ το τοίχο προστασίας στο χαμηλό ή στο μέτριο επίσης κάπου εκεί θα έχει και για το ΝΑΤ

Δοκίμασα αλλαγές και στο firewall δε δούλεψε τίποτα. Για NAT δε μπορώ να βρω κάπου να λέει. Στις πληροφορίες στο παιχνίδι λέει αυτό: nat.png.70d16ae0db36685d3e229fcdc0fb56af.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...