Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το βασικό μου mail είναι outlook, το χρησιμοποιώ καθημερινά για σοβαρούς λόγους και με ενδιαφέρει πολύ να βρίσκονται όλα τακτοποιημένα. Εκτός από τις κατηγορίες, έχω φτιάξει και υποκατηγορίες, παράδειγμα φάκελος με την εθνική τράπεζα άλλα για να μην γίνεται της Πόπης έχω υποφακέλους τύπου "ΕΘΝΙΚΗ και pos/ καταθέσεις/μεταφορές/μεταφορές-καταθέσεις τρίτων

Ενώ στην αρχή δούλευε σωστά τώρα υπάρχουν θέματα και ενώ το έχω ψάξει δεν κατάφερα να βγάλω άκρη.

Για αρχή δεν υπάρχει ήχος ειδοποίησης εκτός των εισερχομένων, για οποιαδήποτε άλλη κατηγορία απλά πρέπει να μπεις μέσα στην εφαρμογή για να δει τις ειδοποιήσεις.

Δεύτερο πρόβλημα είναι πως ενώ έχω βάλει κανόνες με λέξεις κλειδιά κλπ + αυτόματη μετακίνηση στην τάδε κατηγορία, τα μηνύματα έρχονται όλα μαζί στον φάκελο τις εθνικής.

Κάποιος που να γνωρίζει κάτι;

Δημοσ.

Καταρχάς δεν μας λές την έκδοση.

Δοκίμασε να πας 

File --> Options --> Mail tab , Message arrival και δες αν είναι τσεκαρισμένο το "Play a sound check box." Αυτό για τον ήχο.

Το θέμα με τους κανόνες ίσως προέκυψε απο κάποιον καινούργιο κανόνα που έβαλες και έχει conflict. Αν βρει conflict ενδέχεται να κάνει ό,τι του φανεί.

Δημοσ.

Για το πρωτο που λες, απλα πρεπει εκει που ρυθμισες να γινεται η μετακινηση σε καποιο φακελο να ορισεις να παιζει και καποιο ηχο, οπως παρακατω:

image.png.d1b629c1d1a2ebc403f5357ee2ac0e3a.png

αν δε βαλεις κατι, το Outlook θεωρει οτι δε θες να παιζει καποιο ηχο. Το ιδιο και για το Desktop Alert, αν ειναι κατι που χρειαζεσαι.

Για το δευτερο, μαλλον εχεις βαλει καποιο κανονα που προηγειται οποτε εφαρμοζει εκεινο τον κανονα πρωτα. Πχ αν εχεις βαλει ολα τα mail απο Εθνικη να πηγαινουν στον φακελο Εθνικη και μετα εχεις βαλει ενα κανονα τα mail απο Εθνικη που περιεχουν τη λεξη POS να πηγαινουν στον φακελο POS, θα εφαρμοσει τον πρωτο κανονα επειδη δεν εχεις βαλει καποια εξαιρεση. Πρεπει λοιπον στον πρωτο κανονα να πας στο βημα που οριζεις εξαιρεσεις και να δηλωσεις αυτα που θες να εχουν διαφορετικη συμπεριφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...