Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια e-shop υπάρχουνε(κινέζικα ή οτιδηποτε αλλο) τα οποία να προσφέρουνε επιστροφή χρημάτων στην περίπτωση που ένα προϊόν φορτωθεί με τελωνειακά έξοδα; Μέχρι στιγμής έχω βρει μόνο το banggood. Κάποιο άλλο μεγάλο και αξιόπιστο;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dimitrios51 είπε

banggood

Το συγκεκριμενο μαγαζι εχει τριγωνικη αποστολή και δεν ειναι παντα σιγουρο οτι θα παρεις τα χρηματα πισω, ή και να τα πάρεις θα αγανακτισης στα εμαιλ και στις συνεννοήσεις.

• Confused 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το συγκεκριμενο μαγαζι εχει τριγωνικη αποστολή και δεν ειναι παντα σιγουρο οτι θα παρεις τα χρηματα πισω, ή και να τα πάρεις θα αγανακτισης στα εμαιλ και στις συνεννοήσεις. 

Ειχα πληρωσει ενα μικρο ποσο για μια παραγγελία, τους εστειλα email οτι μπήκε τελωνείο και μου λένε πλήρωσε το και στείλε μας την απόδειξη και μου επέστρεψαν περίπου 60€. Δεν θυμάμαι πόσο καιρό είχε πάρει αλλά δεν πρέπει να είχα πήξει. Και εξάλλου το λένε στους όρους της σελίδας τους ότι στα επιστρέφουν αμα αγορασεις custom fees insurance.

Δημοσ.
Στις 29/1/2019 στις 1:21 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Δεν ισχύει για το banggood αυτό.

Ειναι από τους πιο συνεργασιμους και βγάζεις άκρη μαζί τους.

Να μου έλεγες για κανένα gearbest η alixpress οκ.

Το banggood κάνει από τα πιο σύντομα refund και απαντάνε και άμεσα στα mail (με αγγλικα και όχι κινεζοαγγλικα όπως οι άλλοι που κάνουν τους χαζούς ....)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Δεν ισχύει για το banggood αυτό.

Ειναι από τους πιο συνεργασιμους και βγάζεις άκρη μαζί τους.

Να μου έλεγες για κανένα gearbest η alixpress οκ.

Το banggood κάνει από τα πιο σύντομα refund και απαντάνε και άμεσα στα mail (με αγγλικα και όχι κινεζοαγγλικα όπως οι άλλοι που κάνουν τους χαζούς ....)

Εγω δεν είπα οτι θα χάσεις χρήματα, ειπα δεν είναι σίγουρο και ειναι επίπονο για μενα τουλαχιστο τα περα δώθε με τα εμαιλ.

.

...και στο θέμα μας, δεν νομίζω να υπάρχει και κάποιο αλλο που να κάνει αυτην τη δουλεία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...