Ghost_Man2329 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 παιδια εχω το εξης προβλημα οταν μπω να παικω καπιο παιχνιδι σβηνει το πισι εχω κανει καποια τεστ στο πισι με ανοιχτο το hwmonitor για να βλεπω τα voltage ετρεξα prime 95 ολα καλα ετρεξα και το furmark για την καρτα και ολα καλα τωρα ξεκιναν τα αλλα οταν τρεχω και τα δυο σβηνει κατευθειαν δεν εχω δοκιμασει να αλαξω μπριζα στον υπολογιστη . πριν μου τυχει αυτο τον επεξεργαστη τον ειχα overclock το ιδιο και στην καρτα γραφικων τα εχω κανει default τα settings το συστημα εινα: ga-ep35c-ds3r intel xeon x5450 asus gtx 780 dcuii corsair vs550 plus και για τυχον ερωτησεις θερμοκρασιασ ειναι normal ανεβαζω και ενα screenshot απο το hwmonitor
Geocheats2 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Τι voltages είναι αυτά οεο? Ούτε 1 δεν είναι λίγο σωστό, δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό η τράβα μια φώτο και από το bios μπας και τα δείχνει λάθος το hwmonitor
zx1234r Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Τροφοδοτικό κατευθείαν. Δεν δίνει σωστό ρεύμα σε κάποιο απο τα rails. 1
ultraex2003 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, Ghost_Man2329 είπε παιδια εχω το εξης προβλημα οταν μπω να παικω καπιο παιχνιδι σβηνει το πισι εχω κανει καποια τεστ στο πισι με ανοιχτο το hwmonitor για να βλεπω τα voltage ετρεξα prime 95 ολα καλα ετρεξα και το furmark για την καρτα και ολα καλα τωρα ξεκιναν τα αλλα οταν τρεχω και τα δυο σβηνει κατευθειαν δεν εχω δοκιμασει να αλαξω μπριζα στον υπολογιστη . πριν μου τυχει αυτο τον επεξεργαστη τον ειχα overclock το ιδιο και στην καρτα γραφικων τα εχω κανει default τα settings το συστημα εινα: ga-ep35c-ds3r intel xeon x5450 asus gtx 780 dcuii corsair vs550 plus και για τυχον ερωτησεις θερμοκρασιασ ειναι normal ανεβαζω και ενα screenshot απο το hwmonitor τα δικα μου ρευματα ειναι αυτα με hwinfo 64 σε xeon x5470 πιθανολογω οτι η 12αρα σου γραμμη του τροφοδοτικου ειναι το προβλημα πεφτει πολυ χαμηλα
Ghost_Man2329 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Geocheats2 είπε Τι voltages είναι αυτά οεο? Ούτε 1 δεν είναι λίγο σωστό, δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό η τράβα μια φώτο και από το bios μπας και τα δείχνει λάθος το hwmonitor δεν εχω να δοκιμασω αλλο τροφοδοτικο θα βγαλω και μια φωτο απο το bios
Geocheats2 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Στο bios είναι λίγο ποιό νορμάλ το 12 βολτ αλλά το 3,3 που είναι ποιό σημαντικό είναι αρκετά χαμηλά, προτείνω να δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικό
sstratos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Στο bios ειναι ποιό νορμαλ γιατι δεν έχει load το τροφοδοτικό... 1 1
rayven18 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Θα πρότεινα να δείς τα volt με load να τρέχει, αλλα με ένα πολύμετρο. 99% Κλείνει το τροφοδοτικό σου απο υπέρταση
Gkoukouz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά έχω και εγώ το ίδιο θέμα περίπου μόνο που εμένα δεν κλείνει απλά φριζαρει κ ακούγεται λίγο τσιριχτο από το τροφοδοτικό ενός μήνα. Τα ρεύματα είναι αυτά, είναι πολύ χαμηλά;
Geocheats2 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Τράβα και εσυ απο το bios αλλά τα 5v ειναι χαμηλα
Gkoukouz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Αυτή η φώτο τώρα είναι με άλλο τροφοδοτικό, παρολα αυτά τα 5v το ίδιο μου βγάζουν κ τα δύο μέσα από τα windows
Geocheats2 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 οχι, εδω εσαι κομπλε μαλλον μετραει λαθος το hwmonitor αλλου πρεπει να ειναι το προβλημα μιας και λες οτι το τροφοδοτικο ειναι καινουργιο
Gkoukouz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Ναι δεν έχει δουλέψει πάνω από 1 μήνα. Όταν παίζει far cry 5 ακούγεται ένα τσιριχτο κ μόλις πατάω να μπω στα options σταματάει. Θα βγάλω κ με το αλλο τροφοδοτικό σε λίγο να δείξω τα voltage. Τελικά το τσιριχτο δεν είναι από το τροφοδοτικό από κάπου αλλού ακούγεται ψάχνω τωρα Από την κάρτα γραφικών, μια rx 580. Υπάρχει περίπτωση να φριζαρει το σύστημα εξαιτίας της;
Geocheats2 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 το τσιριχτό είναι coil whine και σχετικά νορμαλ απο τις κάρτες γραφικών και δεν είναι λόγος για να φριζαρει το σύστημα. Δοκιμασε stress test για καθε υποσυστημα ξεχωρωριστα cpu-gpu-ram 1
LeonV12 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Το οτι ειναι καινουριο το τροφοδοτικο δε σημαινει οτι ειναι απαραιτητα και ενταξει.Ειναι εξαιρετικα πιθανο μολις τρωει φορτο εργασιας οπως λες στα παιχνιδια να τα παιζει.Πρεπει να δοκιμασεις το τροφοδοτικο σου.Υπαρχουν συσκευες που μετρανε αν βγαζει σωστα volt.Πηρα απο ebay ενα με 5 ευρω.Πρεπει να εχει και εδω Ελλαδα,πιο ακριβο λογικα αλλα θα κανεις τη δουλεια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα