Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Ίσως αφορά κι άλλους αυτή η ερώτηση. Έχω Win10 Home με τη δωρεάν αναβάθμιση από τα Windows7 τα οποία είχαν αγοραστεί μαζί με το σύστημα. Δεν ήταν retail έκδοση. Το κλειδί προϊόντος δε σχετίζεται με κάποιο Microsoft Account.

Το ερώτημα είναι το εξής: Αν λ.χ. αποφασίσω να αναβαθμίσω μέρος του pc και να αλλάξω μητρική+CPU+RAM, θα πρέπει να αγοράσω νέα άδεια; Την υπάρχουσα θα την έχω να "κάθεται"; Είχα έρθει σε επικοινωνία με την MS αλλά δεν ξέρω αν με την υπάλληλο στο live-chat συνεννοηθήκαμε και κατάλαβε και αυτή τί της λέω, διότι ήταν πολύ πρόθυμη να μου πει λίγο πολύ "όλα εντάξει είναι, χρησιμοποιείς το ίδιο κλειδί προϊόντος", πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με διάφορα που έχω διαβάσει κατά καιρούς.

Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία;

Δημοσ.
47 minutes ago, Abudi said:

αποφασίσω να αναβαθμίσω μέρος του pc και να αλλάξω μητρική+CPU+RAM

Άρα μιλάμε για καινούριο μηχάνημα τελείως :P 
Εφόσον η άδεια είχε αγοραστεί κανονικά, και έχεις και το καρτελάκι με το product key, και δεν είναι κατηγορίας retail, μπορείς να μεταβιβάσεις την άδεια που χρησιμοποιείς από το υπάρχον συστημά σου στο καινούριο. Το μόνο σου θέμα είναι να είναι ζωτικό το ήδη υπάρχον σύστημα για να μπορέσει να γίνει η διαγραφή του κλειδιού προϊόντος...διαφορετικά θας φας λίγο "τράβηγμα" για να αποδείξεις ότι είσαι γνήσιος κάτοχος στο support της MS.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vAg0s97 είπε

Άρα μιλάμε για καινούριο μηχάνημα τελείως :P 
Εφόσον η άδεια είχε αγοραστεί κανονικά, και έχεις και το καρτελάκι με το product key, και δεν είναι κατηγορίας retail, μπορείς να μεταβιβάσεις την άδεια που χρησιμοποιείς από το υπάρχον συστημά σου στο καινούριο. Το μόνο σου θέμα είναι να είναι ζωτικό το ήδη υπάρχον σύστημα για να μπορέσει να γίνει η διαγραφή του κλειδιού προϊόντος...διαφορετικά θας φας λίγο "τράβηγμα" για να αποδείξεις ότι είσαι γνήσιος κάτοχος στο support της MS.

Τί εννοείς με αυτό;

Δημοσ.
2 hours ago, Abudi said:

Τί εννοείς με αυτό;

Ο υπολογιστής που είναι ήδη ενεργοποιημένος με την άδεια που θες να χρησιμοποιήσεις, να είναι σε λειτουργική κατάσταση.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, vAg0s97 είπε

Ο υπολογιστής που είναι ήδη ενεργοποιημένος με την άδεια που θες να χρησιμοποιήσεις, να είναι σε λειτουργική κατάσταση.

Ναι ναι είναι κανονικότατα. Αυτό όμως τί ρόλο παίζει;

Δημοσ.

Θα μιλήσεις με το support της microsoft και θα στο φτιάξουν αυτοί. 

Πες ότι σου έκαψε την μητρική και τον επεξεργαστή και αναγκάστηκες να πάρεις καινούργια πράγματα

Έκανα το ίδιο και όλα πήγαν καλά.

ΑΝ σου κάτσει στραβή και πέσεις σε βλαμμένο support, απλά άστο και αγόρασε ένα κλειδάκι με 5-6 ευρώ. Τόσο τα βρίσκεις :P 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Abudi είπε

Είχα έρθει σε επικοινωνία με την MS αλλά δεν ξέρω αν με την υπάλληλο στο live-chat συνεννοηθήκαμε και κατάλαβε και αυτή τί της λέω, διότι ήταν πολύ πρόθυμη να μου πει λίγο πολύ "όλα εντάξει είναι, χρησιμοποιείς το ίδιο κλειδί προϊόντος"

Στο ενεργοποιούν ξανά ακόμα και σε άλλο hardware, δεν έχουν πρόβλημα. Αυτό εννοούσε η υπάλληλος.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, vAg0s97 είπε

και δεν είναι κατηγορίας retail, μπορείς να μεταβιβάσεις την άδεια που χρησιμοποιείς από το υπάρχον συστημά σου στο καινούριο.

Ενοεις οτι πρεπει να ειναι retail  για να μεταβιβαστει,

Δημοσ.

Πολύ το ψάχνεις αγορίνα και χάνεις τον χρόνο σου. 

Κάνε αυτά που σου είπαμε και όλα καλά ! Μην αγχώνεσαι τσάμπα.

Δημοσ.

δεν θα εχεις προβλημα ,και εγω εχω windows 10 δωρεαν τοτε που τα δινανε οταν ειχα κανει την αναβαθμιση αν θυμαμαι καλα τηλεφωνικα παντα μου ζητησαν το serial number των windows 7 και το  κωδικο νομιζω για google λογαριασμο ,και ολα μια χαρα,τωρα δεν ξερω αν ξανακανω αναβάθμισή τι γινεται

Δημοσ.

μου συνεβει προσφατα... σε μεταβαση απο z77 >z97 τα windows εχασν    την ενεργοποίηση και ο υπάλληλος της

ms  μου ζητησε       το αρxικο ser number των windows 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...