terminator666 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Έβαλα το displayport και εμφάνισε κανονικά την επιλογή για το G-sync. Σαν 1η εντύπωση όλα δείχνουν να δουλεύουν καλά χωρίς κάποιο πρόβλημα. Θα επανέλθω μετά από περισσότερες δοκιμές.
Arkin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, terminator666 είπε Έβαλα το displayport και εμφάνισε κανονικά την επιλογή για το G-sync. Σαν 1η εντύπωση όλα δείχνουν να δουλεύουν καλά χωρίς κάποιο πρόβλημα. Θα επανέλθω μετά από περισσότερες δοκιμές. Κομπλε θα εισαι το display port ηταν το θεμα.
terminator666 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχει θέμα με brightness flickering. Σε κάποια παιχνίδια ελάχιστο σε κάποια αρκετό, συμβαίνει όμως και σε περιβάλλον windows. Έψαξα και δοκίμασα αρκετές διαφορετικές ρυθμίσεις και πράματα, το μόνο που κατάφερα ήταν να το ελαττώσω ελάχιστα. Δουλεύω με 2 οθόνες, η μια είναι αυτή του τίτλου, η άλλη είναι μια LG 60hz. Άρθρα που διάβασα αναφέρουν ότι υπάρχει γενικά θέμα με τις adaptive sync τεχνολογίες καθώς και χρήστες που έχουν κατ'εξοχήν οθόνες G-sync ή Freesync έχουν προβλήματα με flickering. Προς το παρών το έχω απενεργοποιήσει για να διώξω το flickering όμως αυτή δεν είναι λύση... Έχει βρει ή ξέρει κανείς κάποια λύση; Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από terminator666
terminator666 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικά πρόβλημα ήταν της Nvidia με τους drivers καθώς με 2 οθόνες όπου η μια είναι συνδεδεμένη με hdmi δημιουργείται brightness flickering. Δουλεύουν να το λύσουν στα κοντά απ'ότι διάβασα. Η μόνη λύση ήταν να αφαιρέσω τελείως τη 2η οθόνη (καθώς μόνο με απενεργοποίησή της το πρόβλημα παρέμενε) και όλα μέλι γάλα. Το μόνο που μένει είναι να δοκιμάσω να τη συνδέσω με άλλο καλώδιο, καθώς το dual screen setup με βολεύει πάρα πολύ, ώστε να δω αν φταίει αποκλειστικά το καλώδιο ή αν είναι γενικό το θέμα με τη σύνδεση 2ης οθόνης με το gsync ενεργό. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από terminator666
Ghost007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Στις 30/1/2019 στις 10:45 ΠΜ, terminator666 είπε Δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο να σου πω την αλήθεια εκτός αν είναι σε τόσο μικρό βαθμό που δεν μπορώ να το καταλάβω. Εμένα το μόνο που με "ξένισε" αρχικά ήταν τα χρώματα, μιας και ήρθα από IPS οθόνη, αλλά βάζοντάς τη σε FPS mode τελικά έκανε τα χρώματα σχεδόν ισάξια της πρώην οθόνης μου (που θα με ξενέρωνε αρκετά αν δεν τα προσέγγιζε έστω και λίγο καθώς ήταν ο κύριος λόγος που πήγα σε VA panel). σε περιπτωση που δε τοχεις κανει .. να πας στο nvidia panel και να την βαλεις σε full rgb....
Dantε Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Ιδιο θεμα εχω και εγω στο setup μου. Με 2 οθονες ,η μια εχει flickering.Καμια φορα και η 2η εκανε. Προσωρινη λυση βρηκα με το να συνδεσω τη 2η οθονη στην onbard καρτα γραφικων. Μιλησα για ρμα τη καρτα αλλα δεν εχουν διαθεσιμη,οποτε το εχω αφησει ετσι. Δοκιμασα αλλα καλωδια και καθως και αλλες χιλιες δυο λυσεις και τιποτα δε δουλεψε. Η ειναι θεμα drivers η hardware της καρτας. 1
terminator666 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Dantε είπε Ιδιο θεμα εχω και εγω στο setup μου. Με 2 οθονες ,η μια εχει flickering.Καμια φορα και η 2η εκανε. Προσωρινη λυση βρηκα με το να συνδεσω τη 2η οθονη στην onbard καρτα γραφικων. Μιλησα για ρμα τη καρτα αλλα δεν εχουν διαθεσιμη,οποτε το εχω αφησει ετσι. Δοκιμασα αλλα καλωδια και καθως και αλλες χιλιες δυο λυσεις και τιποτα δε δουλεψε. Η ειναι θεμα drivers η hardware της καρτας. Οι οθόνες που έχω εγώ είναι η μια 60hz, η άλλη 144hz και σκέφτομαι μήπως φταίει και κάτι τέτοιο. Και συ το ίδιο να φανταστώ; 7 λεπτά πριν, Ghost007 είπε σε περιπτωση που δε τοχεις κανει .. να πας στο nvidia panel και να την βαλεις σε full rgb.... Σε auto το έχω, είναι αυτόματα ενεργοποιημένο στο NCP αν δεν κάνω λάθος τώρα που το τσέκαρα. Αλλά νταξ τελικά και η προηγούμενή μου οθόνη τα ίδια χρώματα είχε αν την έβαζα στα default setting, οπότε είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το VA εν τέλει, δεν έχω παράπονο! 1
Dantε Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Εμενα 155 και 60.Να σου πω την αληθεια δε το σκεφτηκα μηπως παιζει καποιο ρολο. Αλλα και να επαιζε,δεν υπαρχει περιπτωση να ριξω τα hz της οθονης.Για αυτο την αγορασα. 1
Dantε Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Παντως να προσθεσω οτι παιζει να ειναι και θεμα των windows.
terminator666 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 @Dantε Τελικά ακόμη και με την αποσύνδεση του 2ου monitor το brightness flickering υπήρχε έστω και σε μικρότερο βαθμό. Αυτό που φαίνεται να το κάνει να δουλεύει άψογα είναι η χρήση του CRU και η αλλαγή-αύξηση του freesync range από 48-144 σε 30-144 (τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση). Το μόνο που μένει είναι να ξανασυνδέσω το 2ο monitor να δω αν με αυτή την αλλαγή συνεχίζουν να δουλεύουν όλα κανονικά.
George Foudas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Στις 30/1/2019 στις 10:45 ΠΜ, terminator666 είπε Δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο να σου πω την αλήθεια εκτός αν είναι σε τόσο μικρό βαθμό που δεν μπορώ να το καταλάβω. Εμένα το μόνο που με "ξένισε" αρχικά ήταν τα χρώματα, μιας και ήρθα από IPS οθόνη, αλλά βάζοντάς τη σε FPS mode τελικά έκανε τα χρώματα σχεδόν ισάξια της πρώην οθόνης μου (που θα με ξενέρωνε αρκετά αν δεν τα προσέγγιζε έστω και λίγο καθώς ήταν ο κύριος λόγος που πήγα σε VA panel). Problem solved?😂
terminator666 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Εννοείς καθαρά ότι αφορά τα χρώματα ή και το freesync/g-sync; Τα χρώματα μια χαρά είναι. Όσον αφορά το 2ο σκέλος ακόμη έχει κάποια θεματάκια που αποτι έχω συμπεράνει είναι θέμα της ίδιας της τεχνολογίας του freesync σε συνδυασμό με τους drivers. Ακόμη και σε αρκετά πιο ακριβά μοντέλα έχουν παρατηρηθεί προβλήματα με το να χρησιμοποιήσεις g-sync σε freesync monitor μιας και είναι εκ γενετής πιο αδύναμη τεχνολογία η 1η. Πριν μερικούς μήνες και μετά από κάποια driver updates καλυτέρευσε κάπως αλλά και πάλι το πρόβλημα παραμένει. Το απενεργοποίησα λοιπόν τελείως και βρήκα την υγειά μου! Το μόνο που μπορείς να κάνεις αν τη θες οπωσδήποτε σαν τεχνολογία είναι να αγοράσεις κάποιο από τα certified μοντέλα freesync στο site της nvidia που ισχυρίζεται ότι λειτουργούν απροβλημάτιστα με το freesync/g-sync ενεργό https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/g-sync-monitors/specs/.
geo_gian Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 καλησπερα φιλε επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω την συγκεκριμενη οθονη ειναι g sync compatible ;
mp44christos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 hours ago, geo_gian said: καλησπερα φιλε επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω την συγκεκριμενη οθονη ειναι g sync compatible ; μην την αγορασεις εκτος αν την βρεις στα 130 140. Παρε αυτη χωρις το C που ειναι TN. Εναλλακτικά AOC G2590PX η περιμένεις για την 24g2u Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από mp44christos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα